Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Според твоята логика абсолютно всеки руснак е имал топло местенце някъде си там.... ето това ти е объркано , останал си в еуфорията на 90-те и не си се развивал от тогава.....
    Аз завърших езикова гимназия (9 - та ФЕГ) през 1979 - та.
    Постъпих в нея, защото се завърнах от Алжир, където 5 години бях учил във френски лицей и сякаш това бе най-естествения начин да продължа образованието си.
    За целта се явих на конкурсен изпит на който кандидатите бяха около 50 а местата бяха 3.
    За разлика от мен обаче, 95% от учещите там бяха синове и дъщери на каймака на обществото, защото така бяха преценили техните родители.
    В ония времена нямаше нищо по-обещаващо от това, да завършиш езикова гимназия и после МО - по възможност в Москва.
    Така се ковяха малките номенклатурчета.
    Няма да споменавам имената им, защото много от тях сега са публични личности.

Завърших с успех 5,28 и бях предпоследен по успех.
    Да ти кажа - чувствам се като олигофрен

А иначе от ония - бележкарите сега не се сещам за някой отявлен гений, но мога да ти посоча хора с много сериозни "социални придобивки" резултат от лични и на на родителите им "заслуги", които днес най-силно реват срещу ЕС и "за" Русия.
    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 14:20.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Аз завърших езикова гимназия (9 - та ФЕГ) през 1979 - та.
      Постъпих в нея, защото се завърнах от Алжир, където 5 години бях учил във френски лицей и сякаш това бе най-естествения начин да продължа образованието си.
      За целта се явих на конкурсен изпит на който кандидатите бяха около 50 а местата бяха 3.
      За разлика от мен обаче, 95% от учещите там бяха синове и дъщери на каймака на обществото, защото така бяха преценили техните родители.
      В ония времена нямаше нищо по-обещаващо от това, да завършиш езикова гимназия и после МО - по възможност в Москва.
      Така се ковяха малките номенклатурчета.
      Няма да споменавам имената им, защото много от тях сега са публични личности.

Завърших с успех 5,28 и бях предпоследен по успех.
      Да ти кажа - чувствам се като олигофрен

А иначе от ония - бележкарите сега не се сещам за някой отявлен гений, но мога да ти посоча хора с много сериозни "социални придобивки" резултат от лични и на на родителите им "заслуги", които днес най-силно реват срещу ЕС и "за" Русия.
      Аз пък бях на 12 когато цялата работа с комунизма свърши. Помня еуфорията, как всичко наше и съветско се проклинаше и се покланяхме на всеки дришльо който дойдеше от САЩ или ЕС (тогава и на мен ми се струваха като някакви свръх хора дето ще ни спасяват) Ама това беше преди 23-24 години . Днеска , някои (като казвам някои , ти имаш почетното първо място в този списък ) продължават да вярват на лъжливите обещания , на това че след има няма 40-50 години ще живеем като немците и тем подобни глупости. Че нашия манталитет не става, че ние сме мързеливи, че не работим и естествено че Русия ни пречи да се развиваме. В същото време тези "някои" не искат да разберат че комунизма отдавна свърши , че Русия е един огромен пазар (особено за нас), че имаме хиляди начини да се развиваме по свой си начин и да не приличаме на немците , а да си приличаме на себе си.
      Ти кога за последно си ходил по Бг селата да видиш как живуркат хората???

---------- Post added at 11:59 ---------- Previous post was at 11:49 ----------

http://ria.ru/world/20150419/1059514154.html
      http://ria.ru/world/20150419/1059531508.html - Това също е лъжа нали ???

Само че CNN или BBC никога няма да го публикуват това. Монопола на истината е в САЩ нали ?
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Аз пък бях на 12 когато цялата работа с комунизма свърши. Помня еуфорията, как всичко наше и съветско се проклинаше и се покланяхме на всеки дришльо който дойдеше от САЩ или ЕС (тогава и на мен ми се струваха като някакви свръх хора дето ще ни спасяват) Ама това беше преди 23-24 години . Днеска , някои (като казвам някои , ти имаш почетното първо място в този списък ) продължават да вярват на лъжливите обещания , на това че след има няма 40-50 години ще живеем като немците и тем подобни глупости. Че нашия манталитет не става, че ние сме мързеливи, че не работим и естествено че Русия ни пречи да се развиваме. В същото време тези "някои" не искат да разберат че комунизма отдавна свърши , че Русия е един огромен пазар (особено за нас), че имаме хиляди начини да се развиваме по свой си начин и да не приличаме на немците , а да си приличаме на себе си.
        Ти кога за последно си ходил по Бг селата да видиш как живуркат хората???
        Не знам и не ми пука в какви свои класации ме слагаш, но държа да изясня за пореден път следното:

1 - Аз не се ръководя от и не вярвам в обещания.

2 - Единственото в което вярвам, е това, че просперитетът на едно общество може и трябва да зависи единствено от неговия собствен умствен потенциал. А това означава, че хората трябва да заемат нивата на обществената йерархия единствено въз основа на личните си умствени способности и на нищо друго.

Виж, колко е просто.

Всяка една европейска държава, която не е била под руско влияние е постигнала повече или по-малко това в което вярвам.

Нещо повече - ако погледнеш статуса на социалните придобивки в тези държави, ще видиш, че те са много по-близко до теориите за социална справедливост на Маркс и Енгелс, отколкото Русия, където в продължениe на много години се афишираше това, че именно в тази посока се върви.

Ето ти един основателен довод затова да вярвам на запада по-скоро, отколкото на Русия.
        Last edited by ecotronic; d.m.y г., 15:02.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Не знам и не ми пука в какви свои класации ме слагаш, но държа да изясня за пореден път следното:

1 - Аз не се ръководя от и не вярвам в обещания.

2 - Единственото в което вярвам, е това, че просперитетът на едно общество може и трябва да зависи единствено от неговия собствен умствен потенциал. А това означава, че хората трябва да заемат нивата на обществената йерархия единствено въз основа на личните си умствени способности и на нищо друго.

Виж, колко е просто.

Всяка една европейска държава, която не е била под руско влияние е постигнала повече или по-малко това в което вярвам.

Нещо повече - ако погледнеш статуса на социалните придобивки в тези държави, ще видиш, че те са много по-близко до теориите за социална справедливост на Маркс и Енгелс, отколкото Русия, където в продължениe на много години се афишираше това, че именно в тази посока се върви.

Ето ти един основателен довод затова да вярвам на запада по-скоро, отколкото на Русия.
          Ние говорим за 2 различни неща, какво ме интересува мене какво е достигнала Германия или Франция , аз се интересувам от България . Кой модел е по добър не знам , не съм специалист в тази област , но който и модел да избереш , правилен или не , докато нямаш свобода нищо няма да стане никога . Ние в момента сме под диктата на ЕС, под тяхно ръководство си прецакахме всичко работещо и неработещо , радваме се че европейските фирми отварят при нас колл - центровече ,за да плащат тройно по ниски заплати. Е онзи ден чета че ЕС приветствали преговорите на Гърция с Русия за турски поток .... помниш ли как ни приветстваха нас??? Просто не съм съгласен че сме 2-ри или 3-ти сорт хора (каквито сме заедно с румънците)
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ние говорим за 2 различни неща, какво ме интересува мене какво е достигнала Германия или Франция , аз се интересувам от България . Кой модел е по добър не знам , не съм специалист в тази област , но който и модел да избереш , правилен или не , докато нямаш свобода нищо няма да стане никога . Ние в момента сме под диктата на ЕС, под тяхно ръководство си прецакахме всичко работещо и неработещо , радваме се че европейските фирми отварят при нас колл - центровече ,за да плащат тройно по ниски заплати. Е онзи ден чета че ЕС приветствали преговорите на Гърция с Русия за турски поток .... помниш ли как ни приветстваха нас??? Просто не съм съгласен че сме 2-ри или 3-ти сорт хора (каквито сме заедно с румънците)
            Когато ЕС ни дърпа ушите затова, че не се борим подобаващо с корупцията, затова че съдебната ни система не работи, както трябва това ли ти наричаш "диктат на ЕС" ?

Западните държави, за разлика от източните вече са доказали това, че техният модел работи.

Нормално е вместо да откриваме топлата вода, просто да вървим по този път.

Е - има неща, които на много хора няма да се харесат, но това на този етап е работещият модел.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Когато ЕС ни дърпа ушите затова, че не се борим подобаващо с корупцията, затова че съдебната ни система не работи, както трябва това ли ти наричаш "диктат на ЕС" ?

Западните държави, за разлика от източните вече са доказали това, че техният модел работи.

Нормално е вместо да откриваме топлата вода, просто да вървим по този път.

Е - има неща, които на много хора няма да се харесат, но това на този етап е работещият модел.
              Много добре знаеш какво имам предвид , стига си се правил на паднал от луната....

Comment

Много добре знаеш какво имам предвид , стига си се правил на паднал от луната....
                Там е въпросът, че въобще не е интересно аз откъде съм паднал а в това, че много хора у нас си мислят, че тези от EC са паднали от луната.
                Има добри програми, които могат да подпомогнат и селското ни стопанство и да пооправят инфраструктурата ни, здравеопазване, образование и каквото още се сетиш.
                Проблемът е в това, че ние първо мислим, как да шикалкавим и крадем. А хората, цепят стотинката на 2 и не падат от луната.
                Ето затова гледат и ще гледат на нас като на N - та категория хора.
                Всичко това си зависи от нас самите, но ни е по-угодно да приемем, че някой друг ни е виновен.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Сега България достига нивото си от преди Втората световна война. Прочети романа Тютюн и сравни със сегашното състояние, експлоатация, бедност, безработица и малък брой супер богати. Това се постигна за последните 25 години.

Comment

Имам те за начетен човек. Но това, че за теб авангардът на едно общество се олицетворява с перверзните му съставки, вместо със социалните му придобивки или каквото друго положително за което се сетиш, ме кара да преразгледам мнението си.

Това за крушката и за парната машина въобще няма да си правя труда да го коментирам.

Ето , че изтрещя на първият тест!
                    За какви социални придобивки ми говориш в САЩ, като здравеопазването им е на много по-ниско ниво от нашето. Това дето го гледаш по телевизията е само за около 2% от американците. Останалите, включително и средната им класа са без здравеопазване, без пенсии, без всякаква надежда и опора от това общество. Имат огромен процент бедни, бездомни и 80% от американците нямат паспорти. Сиреч са неграмотни и вързани към колибите си. И това ако е "социални придобивки". Плюскат за наша сметка. Това е истината. За мене не е нормално президента да говори пред висши военни, а двама педали от тях да се целуват публично. Ето и зоофилията са разрешили. Точно в духа на техните "ценности"
                    За децата на "другарите" не ми говори. Навсякъде е така, а в САЩ най-вече.
                    Лодигин и Пузирев са тест, на който подлагам почти всеки.
                    Да единият е истинският откривател и конструктор на лампата с нажежаема жичка, каквато я познаваме и днес. А другият е успял използувайки корк за уплътнение на буталата да конструира двубутална атмосферна парна машина, която работи доста време след преждевременната му смърт. И почти десет години, преди в мините в Европа да започне да се използува нейно бледо подобие.

Първо чети, а после "обсъждай", когато нещо не е в твоята плоскост!
                    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                      Сега България достига нивото си от преди Втората световна война. Прочети романа Тютюн и сравни със сегашното състояние, експлоатация, бедност, безработица и малък брой супер богати. Това се постигна за последните 25 години.
                      Не сега а още преди 25 години, когато "комунистите" хвърлиха партийните си билети и се превърнаха в най-лютите капиталисти - експлоататори.

---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:07 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Ето , че изтрещя на първият тест!
                      За какви социални придобивки ми говориш в САЩ, като здравеопазването им е на много по-ниско ниво от нашето. Това дето го гледаш по телевизията е само за около 2% от американците. Останалите, включително и средната им класа са без здравеопазване, без пенсии, без всякаква надежда и опора от това общество. Имат огромен процент бедни, бездомни и 80% от американците нямат паспорти. Сиреч са неграмотни и вързани към колибите си. И това ако е "социални придобивки". Плюскат за наша сметка. Това е истината. За мене не е нормално президента да говори пред висши военни, а двама педали от тях да се целуват публично. Ето и зоофилията са разрешили. Точно в духа на техните "ценности"
                      За децата на "другарите" не ми говори. Навсякъде е така, а в САЩ най-вече.
                      Лодигин и Пузирев са тест, на който подлагам почти всеки.
                      Да единият е истинският откривател и конструктор на лампата с нажежаема жичка, каквато я познаваме и днес. А другият е успял използувайки корк за уплътнение на буталата да конструира двубутална атмосферна парна машина, която работи доста време след преждевременната му смърт. И почти десет години, преди в мините в Европа да започне да се използува нейно бледо подобие.

Първо чети, а после "обсъждай", когато нещо не е в твоята плоскост!

Поне за теб си мислех, че не можеш току така да станеш жертва на примитивната руска пропаганда.

Жалко.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Не сега а още преди 25 години, когато "комунистите" хвърлиха партийните си билети и се превърнаха в най-лютите капиталисти - експлоататори.
                        По чий образ и подобие стана това нещо. Номенклатурчици има във всяко едно общество. Примери безброй като Плевнелиев, Бойко, чичо Ваньо Костов, кака Цецка, бате Цецо и много други. За социалните придобивки преди 25г. сега може само да си мечтаем.
                        Last edited by pavlin; d.m.y г., 19:27.

Comment

По чий образ и подобие стана това нещо. Номенклатурчици има във всяко едно общество. Примери безброй като Плевнелиев, Бойко, чичо Ваньо Костов, кака Цецка, бате Цецо и много други. За социалните придобивки преди 25г. сега може само да си мечтаем.
                          Номенклатурчици може и да има навсякъде, но мощни синдикати има само в страните с утвърден отдавна капитализъм. Поради това и в тези страни работодателите са "научени" да бъдат малко по-етични към работниците.
                          За разлика от нас, където още отпреди 25 години е в ход вълчи капитализъм. И въпросните вълци капиталисти са именно онези лайнари, които малко преди това крещяха "всичко за човека - всичко за благото на човека"

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ето защо в американските филми винаги лошият се оказва руснак.

http://m.ria.ru/world/20150417/1059284297.html

---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:50 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Номенклатурчици може и да има навсякъде, но мощни синдикати има само в страните с утвърден отдавна капитализъм. Поради това и в тези страни работодателите са "научени" да бъдат малко по-етични към работниците.
                            За разлика от нас, където още отпреди 25 години е в ход вълчи капитализъм. И въпросните вълци капиталисти са именно онези лайнари, които малко преди това крещяха "всичко за човека - всичко за благото на човека"
                            В САЩ, няма почти никакви синдикати. В нашата компания лично ни правиха инструктаж за да ни обяснят колко са лоши синдикатите. Ако не си съгласен с инструктажа си заминаваш. Тук му казват вътрешно фирмено обучение.

---------- Post added at 16:57 ---------- Previous post was at 16:52 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                            Ами защо пак ги избрахте да доопоскат това което е останало или от избирателя нищо не зависи. Важно е хората на Бойко да носят едни чували и да контролират СМИ и статистическите агенции.

Comment

Ето защо в американските филми винаги лошият се оказва руснак.

http://m.ria.ru/world/20150417/1059284297.html

---------- Post added at 16:52 ---------- Previous post was at 16:50 ----------

В САЩ, няма почти никакви синдикати. В нашата компания лично ни правиха инструктаж за да ни обяснят колко са лоши синдикатите. Ако не си съгласен с инструктажа си заминаваш. Тук му казват вътрешно фирмено обучение.
                              Няма да се плашиш! И нещо да се обърка с въпросното обучение, връщаш се тук. А тук синдикатите са все още силни, та и затова все още няма експлоатация и подобни инструктажи

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ето , колеги списък със хората за убиване в европейска Украйна , ако ви интересува дали някой ще бъде убит скоро само му вкарвате имената в търсачката и готово -https://psb4ukr.org/criminal/

Comment

Working...
                                X