If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами Любо надявам се да сме живи за истината, не се измъквай толкова лесно.
Политиката е мръсна игра. И поради това не винаги това, което е очевидно е и истината.
Защо Путин изведнъж млъкна някога за Курск, въпреки доказателствата затова, че трагедията не е в резултат на техническа авария. Най-вероятно заради скрита от публиката сделка, която може и да изплува някога след много време.
Тъй че аз не се измъквам а гледам малко по-предпазливо на информацията, която ни се сервира с чисто манипулативна цел.
Какъв сайт на каква тематика ?!?!?!?!
Дават се персонални данни включително и адресите на хора , които трябва да бъдат унщожени щото са терористи, кое не е истинско ?!?!? този сайт го рекламира съветника на вътрешния министър на Украйна , кое не е истина????
---------- Post added at 20:02 ---------- Previous post was at 20:00 ----------
Абе Еко ти правиш ли разлика между престъпленията на Сталин и огромната промишлена мощ която беше създадена ??? Едва ли Путин тъгува за лагерите , пак не си слушал внимателно или не си доразбрал....
---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:02 ----------
Много си далеч от истината
Само не ми казвай, че вярваш на всичко което се пише в инета. И дъщеря ми, която е на 19, не е толкова наивна... Ама нейсе ...
Не Путин държи народа си в мизерия бе човек, те не си дават суверинитета, това което ти казах за Путин и народа е от западните СМИ, ма ясно че ние сме най-големите анализатори и икономисти и политици.Затова сега съседите заседават без нас за турски поток.Щото за нас нямаше изгоден проект.
Ами Любо надявам се да сме живи за истината, не се измъквай толкова лесно.
Аз не говоря за украинците, за обикновените руснаци говоря...
А турския поток ще потече точно колкото южния потече... Просто Путин се опитва да извива ръцете на ЕС-ците...
Само не ми казвай, че вярваш на всичко което се пише в инета. И дъщеря ми, която е на 19, не е толкова наивна... Ама нейсе ...
А турския поток ще потече точно колкото южния потече... Просто Путин се опитва да извива ръцете на ЕС-ците...
Че кой говори за украинците, 80% и повече от руснаците подкрепят Путин, нещо трябва да ти говори.
Ми те вече подписаха с турците
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Политиката е мръсна игра. И поради това не винаги това, което е очевидно е и истината.
Защо Путин изведнъж млъкна някога за Курск, въпреки доказателствата затова, че трагедията не е в резултат на техническа авария. Най-вероятно заради скрита от публиката сделка, която може и да изплува някога след много време.
Тъй че аз не се измъквам а гледам малко по-предпазливо на информацията, която ни се сервира с чисто манипулативна цел.
Ами млъкна за Курск за да избегне 3-та световна..... така излиза!
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Според един цър мангал и "Син поток" нямаше да има, ма го има.
Според един цър мангал и "Син поток" нямаше да има, ма го има.
Вероятно желаеш да видиш ядрен холокост?
Това, какво аз искам или не искам, не е от значение.
От значение е това, че истината често пъти бива дълбоко скривана а ние по форумите се дърляме за лъжите, които ни биват подхвърляни.
От значение е това, че истината често пъти бива дълбоко скривана а ние по форумите се дърляме за лъжите, които ни биват подхвърляни.
Добре че включи и себе си в това число - респект
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Единственото, за което ми дреме е ситуацията тук и интересите на България, а те са многопосочни. Това, че всички лъжат е ясно, но едните просто счупиха нагломера.
Преди 10 11 89 - та на всички избори БКП печелеше със 100% мнозинство.
Това нещо говори ли ти?
Мда, че все пак има хора дето не се продават.Колкото по не разбирате връзката на Путин с народа толкова по-добре.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Митак, изгледай или превърти към края филма и ще видиш, че има интересна аналогия с Путин. Може и да е случайно....
Безобразие е да се правят манипулации с трагедията на хората. Да беше пуснал и по едно филмче за Хитлер, Степан Бандера, Хашим Тачи, Пиночет и др. подобни. За Хирушима кажи, за войната в Корея, Виетнам какви оръжия са се използвали. Колко има да се въздиша и по тях. Това че си ги пропуснал може и да не е случайно.
Comment