Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Не знам за атака ,ама знам че ни се подиграват вече......и с право........http://contrpost.com/2015/05/21/bolg...o-eshhe-huzhe/
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Под зоркото око на САЩ и ЕС - http://www.blitz.bg/news/article/338323

http://vz.ru/news/2015/5/21/746636.html накои го могат, заобиколени сма от глупаци един цитат от коментарите - И болгары дружно взрыднули... А не выбирайте себе скотов в начальство, "братушки".
      Готовьтесь к соломе и кизяку и газу втридорога.
      Под суровым турецким глазом привыкайте жить. Как встарь.
      И помните - второй Шипки не будет... Алеша больше не придет. Не че искам нова Шипка, ма накрая американците ще си подвият опашките и ще ни благодарят с едно потупване, а руснака с право ще дойде като завоевател и няма да се трогне от цветя и погачи.Ма щото не мислим за нас амо за господарите си.
      Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:10.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Каквото сам си направиш, цяло село немой ти го направи.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Когато децата ни започнат да ходят да учат и работят на изток вместо на запад, ще приема, че основателно се сополивите. Според статистиката около 2 млн. българи работят на запад а не на изток.
          45 години го ядохме източния.

Само вие тука 3 - 4 човека сте обхванати от прозрението.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Много българи бачкат на изток. Азия е голяма. А да етикетираш нечия оценка за света е твърде претенциозно, но щом желаеш да живееш с етикети, моля.

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              Много българи бачкат на изток. Азия е голяма. А да етикетираш нечия оценка за света е твърде претенциозно, но щом желаеш да живееш с етикети, моля.
              Много? Колко точно много?

Айде ти ми кажи, какво да етикетирам тогава и какво не:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...81%D1%82%D0%B8

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Много? Колко точно много?

Айде ти ми кажи, какво да етикетирам тогава и какво не:

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%91%...81%D1%82%D0%B8
                Статистика не водя, но приятели и познати живеещи и бачкащи на изток имам колкото са тези на запад и продължават да ме врънкат и едните и другите да се махам от тук, ма и аз съм едно магаре...

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                  Статистика не водя, но приятели и познати живеещи и бачкащи на изток имам колкото са тези на запад и продължават да ме врънкат и едните и другите да се махам от тук, ма и аз съм едно магаре...
                  И аз не водя статистика, защото има кой ама това не ми пречи да я поглеждам отвреме навреме.

Под 2% от живеещите в чужбина българи живеят в Русия.
                  Това са 1/3 от Плевен. Само тези в Чикаго са повече.
                  Това за една страна с размерите, ресурсите и претенциите на Русия не е ли прекалено малко?

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Според Държавната агенция за българите в чужбина през 2004 година в САЩ живеят 250 000 българи (включва всички: хора с български произход, българско гражданство и т.н.).[2]

Българите в Русия според преброяването на населението от 2002 година са 31 965 души, смята се че с български произход са около 7 310 000 души - предимно волжки българи[1] и кавказки българи.

С български произход!
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Ха! Митак, то ако се гледа и произхода, ще се окаже, че по света са най-много македонците

Както и да е. Статистиката хич не е приятна и за да не стане България след 50 г. държавата на ромите, трябва да се вземем в ръце и веднъж завинаги да поемем един курс и да го вървим, въпреки трудностите. С непрестанно анатемосване на всичко, няма да се получат нещата.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Изтокът не е само Русия, както и Щатите не са запада, а големите миграции тепърва започват. Кой ли ще отмие вълната? Гаранция няма да са големите. Той народът отдавна го е казал: "Когато атовете се ритат, магаретата теглят".

Comment

• Е и аз под на запад нямам и не искам да имам впредвид САЩ. А и там не са повече от 15% от тези 2 млн.
                          Накратко - над 50 - 60% от емигрантите ни живеят в Европа. Това е и нашето място. Не трябва да се обвързваме политически нито със САЩ, нито с Русия. А те нека си се ритат.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Е и аз под на запад нямам и не искам да имам впредвид САЩ. А и там не са повече от 15% от тези 2 млн.
                            Накратко - над 50 - 60% от емигрантите ни живеят в Европа. Това е и нашето място. Не трябва да се обвързваме политически нито със САЩ, нито с Русия. А те нека си се ритат.
                            Елементарно е, за ЕС не ти трябва работна виза и трябват армии от слуги , за Русия ти трябва виза и професия !!
                            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              Елементарно е, за ЕС не ти трябва работна виза и трябват армии от слуги , за Русия ти трябва виза и професия !!
                              Освен визата и професията, пропусна и детектора на лъжата (вече)

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Освен визата и професията, пропусна и детектора на лъжата (вече)
                                Това са некви нови правила Явно си се пробвал ....

Comment

Working...
                                X