Един американец на страната на Донбас - ако искаш го слушай на английски/американски/ https://www.youtube.com/watch?v=PfNN...ewspgfZtKC8eRB ако искаш чети руски субтитри -https://www.youtube.com/watch?v=YgB2...ature=youtu.be .
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Екотроник ми е същото нещо, като Fade някога! Тоест човек, с който имаме близка ценностна системо, тоест от къде да почнем.
Идвайки руснаците тука, те са ни въвлекли във война против Хитлер и по тоя начин са ни подпъхнали в списъка с държавите победители. Не губим Македония и Добруджа, както и Тракия. Какво повече искаме. Да, правят комасация на земята, но и правят така, че раждаемостта се повишава, държавата се въздига и настъпва едно относително благоденствие.
Екотроник ни призовава да сме будни!
Аз прозовавам да ни е сух барута!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Е 25 години сме будни де, все го чакаме тоя по-добър живот.Още ли има хора дето не им е ясно че сме в НАТО и ЕС само за предмостие към Русия.Хубава въдица лапнахме ама верно трябва сме будни и да се откачим овреме.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Митак, и аз си имам моите сантименти и винаги съм готов да помогна на всеки руснак, нашего брата. Обаче Русия ни просра, както е техния изказ и не трябва да ни се сърдят за нищо!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеМитак, и аз си имам моите сантименти и винаги съм готов да помогна на всеки руснак, нашего брата. Обаче Русия ни просра, както е техния изказ и не трябва да ни се сърдят за нищо!Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВиж сега. Представи си следното:
1 - Теглим 100 млрд заем.
2 - Построяваме с парите 100 училища и 100 болници.
3 - Вдигаме пенсиите с 1000 %
4 - Така живеем охолно и безгрижно в продължение на 3 години.
Тези 3 години нещо добро или нещо лошо са за нашето развитие в дългосрочен план?
Ще можем ли да се обръщаме с носталгия към това време и да сравняваме дадена ситуация с него?
Пари може да вземеш на заем, само когато ще инвестираш в производство, което да ти генерира "добавена стойност".Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВиж сега. Представи си следното:
1 - Теглим 100 млрд заем.
2 - Построяваме с парите 100 училища и 100 болници.
3 - Вдигаме пенсиите с 1000 %
4 - Така живеем охолно и безгрижно в продължение на 3 години.
Тези 3 години нещо добро или нещо лошо са за нашето развитие в дългосрочен план?
Ще можем ли да се обръщаме с носталгия към това време и да сравняваме дадена ситуация с него?Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Дадох примера със заема за да илюстрирам ситуацията отпреди 25 г. защото явно много хора не я разбират добре, но същевременно непрекъснато я ползват за отправна точка и на базата на това правят всевъзможни умозаключения за пътя на развитие днес.
Щом виждате в членството ни в НАТО и ЕС само черни краски, то отговорете на следните въпроси:
1 - Защо Германия, Франция и която и да е развита страна от ЕС не считат икономическия си модел за пагубен за тях?
2 - Защо Япония няма никакви притеснения от "амбициите" на САЩ и от разрастването на НАТО?
---------- Post added at 10:35 ---------- Previous post was at 10:26 ----------
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЕ 25 години сме будни де, все го чакаме тоя по-добър живот.Още ли има хора дето не им е ясно че сме в НАТО и ЕС само за предмостие към Русия.Хубава въдица лапнахме ама верно трябва сме будни и да се откачим овреме.
Ти поне си човек, който е материализирал в практиката не една и две идеи.
Кажи ми, дали си успял да постигнеш нещо добро, ако си имал изцяло негативна нагласа към него?
Коя нормална икономика може да си позволи ето това: ?
45 години и ние бяхме част от този абсурден модел, наречен "на гол тумбак - чифте пищови"
Сега ние, нашите деца, нашите внуци и правнуци ще плащаме за това.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 10:54.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Примерът ти е много елементарен, съвсем неудачен и нямащ нищо общо с миналото когато България имаше индустрия , лека промишленост , селско стопанство, социална и здравна политика и т.н.
И тази история се развоня. Ето как си сътрудничим с нашите партньори.
http://www.segabg.com/article.php?id=755264Last edited by pavlin; d.m.y г., 14:47.
Comment
-
Примерът си е много добър, но очевидно на теб не ти стига умствен ресурс за да го разбереш.
Индустрия и одържавено селско стопанство, ориентирани към затворен пазар, обикновено се разпадат, когато пазарът се отвори и се налага да се конкурират с други производители, които не са спали в продължение на 45 години.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Да резултатите за които говориш са налице, но не защото България е тръгнала по грешния път на развитие а защото тези, които първи се захванаха с бизнес, бяха едни хора от ДС или едни други с дебели вратове.
В нормалния свят индустрия, освен с пари се прави и с традиции - когато баща ти и дядо ти са били индустриалци а пък ти си учил за това.
У нас тези които имаха парите ги бяха придобили с престъпна дейност.
Тези, които имаха контактите зад граница, бяха хората от ДС, защото само те можеха да пътуват по света.
Накратко - всички тези лоши предпоставки ги народи онази идиотска система.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеХайде пак оправдания, 25 г. само това слушаме че някой друг е виновен и че хората са глупави и не разбират. Разни бивши комсомолци сега се изживяват като разбирачи по всичко.
Хората или някой от Марс?
Кой гласува за мутрите в управлението?
Кой продава гласа си за 5 лв.?
В основата стои глупостта на народа. А има едни измекяри, които умело я използват.
Прост народ - слаба държава!
Като се имаш за много знаещ и разбиращ не-комсомолец що не си стоя тук за да си оправяш държавата ами сега само мърморясваш презокеански?Last edited by ecotronic; d.m.y г., 17:51.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Не съм в България защото разни разбирачи комсомолци до там я докараха че е трудно да се преживява. Няма работа, няма законност , простотията и чалгата властват навсякъде и т.н. В Стара Загора наскоро четох че операта я използвали за провеждане на състезания по културизъм. Преди това я бяха превърнали в Бинго. Ей заради такива ми ти западни ценности си хванах шапката.
---------- Post added at 15:05 ---------- Previous post was at 15:00 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКой си лепеше по стъклата стикерите на ВИС, СИК и сие?
Кой гласува за мутрите в управлението?
Кой продава гласа си за 5 лв.?
В основата стои глупостта на народа. А има едни измекяри, които умело я използват.
Прост народ - слаба държава!
Като се имаш за много знаещ и разбиращ не-комсомолец що не си стоя тук за да си оправяш държавата ами сега само мърморясваш презокеански?
Comment
Comment