Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
    Бе, докато не дойде тъдява да я видим и местните не я тестват в реални условия няколко дестки хиляди км не може да се каже. Иначе отвънка вади приличен вид
    Не съм ходил на изложението, ама едва ли ще я има там...
    Да , с изключение на капака на резервоара и надписа на задния капак изглежда добре (доколкото знам дизайнера е човекът създал Volvo Xc90) . А ако наистина е правена за руските пътища , то за Бг ще е супер колицата.

Но мен по ме кефи Lada Vesta Cross май ще я пускат догодина нея . Ако в Бг цените са същите като в Русия според мен ще замени Logan-ите

Тая е концепт , ама почти същата ще е https://www.youtube.com/watch?v=vM8gFry0G1U
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Да , с изключение на капака на резервоара и надписа на задния капак изглежда добре (доколкото знам дизайнера е човекът създал Volvo Xc90) . А ако наистина е правена за руските пътища , то за Бг ще е супер колицата.

Но мен по ме кефи Lada Vesta Cross май ще я пускат догодина нея . Ако в Бг цените са същите като в Русия според мен ще замени Logan-ите

Тая е концепт , ама почти същата ще е https://www.youtube.com/watch?v=vM8gFry0G1U
      Това и на мен ми хвана окото, като го показаха. Остава и да го видим на живо как ще е
      145, 1.6 boxer
      156, 2.4 JTD - ex
      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Това и на мен ми хвана окото, като го показаха. Остава и да го видим на живо как ще е
        За 15 К си заминава като топъл хляб.... личи си че не са допускали руските "дизайнери" (то в Русия май няма дизайнери ... само конструктори ) на по 65-75 години да припарят близо до тая кола

Е тука ги има на живо и трите коли (Vesta , Vesta Cross , X-ray) само трябва да врътнеш напред-назад https://www.youtube.com/watch?v=6gldqShkj4M
        Last edited by Orm; d.m.y г., 21:58.
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

За 15 К си заминава като топъл хляб.... личи си че не са допускали руските "дизайнери" (то в Русия май няма дизайнери ... само конструктори ) на по 65-75 години да припарят близо до тая кола
          15 ще е начална, аз очаквам към 20-23 да е с екстрите. А дизайнера е британеца Стив Матин.
          145, 1.6 boxer
          156, 2.4 JTD - ex
          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

15 ще е начална, аз очаквам към 20-23 да е с екстрите. А дизайнера е британеца Стив Матин.
            Ами за Веста в русия цената ще е от 13 до 18К (май в твоята статия така пишеше)

Comment

Ами за Веста в русия цената ще е от 13 до 18К (май в твоята статия така пишеше)
              тъй де, затуй джипката мисля ще е тъдява....
              145, 1.6 boxer
              156, 2.4 JTD - ex
              Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

тъй де, затуй джипката мисля ще е тъдява....
                Чей са, джипката е XRay а онуй оранжевото е просто комби май .... всъщност не знам дали ще е 4x4 де

Comment

Чей са, джипката е XRay а онуй оранжевото е просто комби май .... всъщност не знам дали ще е 4x4 де
                  Аз говорех за туй от късото видео дет го прати. А в дългото видео аз ги определям така - първото беше комбито(бакърения металик), второто(сивото) нормалната веста, а третото(оранжевото) е е джипката. Та за нея мисля, че ще са тези цени
                  145, 1.6 boxer
                  156, 2.4 JTD - ex
                  Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Vesta

Vesta Cross

XRay (джипката)

Comment

• Ахааа, значи моя грешка. Аз мислех комбито за джипката. Ама да бе - в дългия филм на джипката си пише XRay Концепт 2... Ама кой да гледа номерата ...
                      П.П. Пича си каза, че са взели от Sandero Stepway платформата....
                      Last edited by pa4ito; d.m.y г., 22:57.
                      145, 1.6 boxer
                      156, 2.4 JTD - ex
                      Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Тя джипката всъщност е по лачена Дачия Дъстер. Само не мога да разбера защо пак са плеснали барабанни спирачки отзаде....

---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 19:57 ----------

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                        П.П. Пича си каза, че са взели от Sandero Stepway платформата....
                        Сандеро или Дъстер Абе трябва да се видят на живо

Comment

Тя джипката всъщност е по лачена Дачия Дъстер. Само не мога да разбера защо пак са плеснали барабанни спирачки отзаде....

---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 19:57 ----------

Сандеро или Дъстер Абе трябва да се видят на живо
                          Еми що, за да спестят

Пусни от 12:00 и ще го чуеш, че платформата е взета от Рено Сандеро Степуей
                          145, 1.6 boxer
                          156, 2.4 JTD - ex
                          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• е колко ще спестят от 2 диска ... Верно че казва степуей, ама на мен ми изглежда по голямо това...

Comment

е колко ще спестят от 2 диска ... Верно че казва степуей, ама на мен ми изглежда по голямо това...
                              Е от два диска не, ама тук ще пипнат, там ще дръпнат и цената пада...

П.П. Пича ме кефи ...
                              Особено тука: https://www.youtube.com/watch?v=WZwGhUSQSN0
                              145, 1.6 boxer
                              156, 2.4 JTD - ex
                              Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Това е щото не си гледал тест драйва на бентлито - https://www.youtube.com/watch?v=RaxlRfRyUJQ
                                Умреях от смях....
                                ..............и на G класата https://www.youtube.com/watch?v=ZZwxq4syzAA
                                Last edited by Orm; d.m.y г., 00:45.

Comment

Working...
                                X