Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Това, което искам е час по скоро да си излекуваме раните, които Русия ни причини за 45 години и да заживеем, като европейска държава.

Това очевидно ще отнеме много време и за това ще плащат и децата ми и техните деца.

Неприятно ми е да констатирам, че има и хора, които много бързо забравиха лошите времена на руското подтисничество и сега даже ронят сълзи по него.
    А най-вероятно е имало, защо.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Първо, ЕС играе по свирката на САЩ, което е едно и също.Второ, на руските ракети се оказа че нищо не им е криво, трето не знам какво си търсил, ама зеления хайвер сега го лапаме ние.Тва полиция и армия да стачкуват го няма никъде.То ясно че не четеш нищо дето изобличава запада, ма това си е твой проблем.Дали четеш или не четеш линкове ми е все тая, има и други с които споделям и то не е задължително линковете да са постнати за опонентите.Така като гледам на ЕС все и пречи Русия, КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ ПОМОЛИ ПУТИН ДА ВРЪТНЕ КРАНЧЕТО НА ГАЗТА, ама и на Северен поток.
      Като казваш че ЕС играе по свирката на САЩ, предполагам имаш предвид отношението спрямо Русия(отново). А замислял ли си се - защо така се получава - целият развит свят, срещу Русия.....според Русия естествено.
      С ракетите беше умишлен примерът, дали ще го схванеш завси от теб самия(както и целият ти съзнателен живот).
      С хайверът примерът беше конкретен, щото Русия далеч не е Путин и политиката му. Аз лично се прекланям пред гениите на руският народ, мога да постна хиляди линкове към техни решения, които ползвам почти всекидневно за което съм много благодарен. Това не пречи нито на мен, нито на самите руснаци да виждат на къде отиват нещата.
      Относно стачките на полиция и армия - ти история не си ли учил бре!? Да допуснем че си бягал от час, по вече от мен....ми и новините ли си пропускал, последните 30тина години?
      Западът сам се изобличава достатъчно, та да се налага да чета откровена пропаганда. Абсолютно винаги, към всеки въпрос и проблем, изхождам от личният си интерес, разбирай българският, понеже съм българче(под въпрос е, не разбирам от политика, футбол, жени и коли).
      Ти какви интереси преследваш?
      Да не би да си патриот!?
      За Атака гласувал ли си? На тоя въпрос не искам отговор. Ти си го знаеш, това касае единствено теб.
      Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Това, което искам е час по скоро да си излекуваме раните, които Русия ни причини за 45 години и да заживеем, като европейска държава.

Това очевидно ще отнеме много време и за това ще плащат и децата ми и техните деца.

Неприятно ми е да констатирам, че има и хора, които много бързо забравиха лошите времена на руското подтисничество и сега даже ронят сълзи по него.
        А най-вероятно е имало, защо.
        Еко, чети история малко.... Първо онеееези 45 години вече са в учебниците по остория и второ (ако все пак държиш на тези 45 години) не русия а запада го причини на Русия на нас и на още 20-ина държави....

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:54 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        Като казваш че ЕС играе по свирката на САЩ, предполагам имаш предвид отношението спрямо Русия(отново). А замислял ли си се - защо така се получава - целият развит свят, срещу Русия.....според Русия естествено.
        С ракетите беше умишлен примерът, дали ще го схванеш завси от теб самия(както и целият ти съзнателен живот).
        С хайверът примерът беше конкретен, щото Русия далеч не е Путин и политиката му. Аз лично се прекланям пред гениите на руският народ, мога да постна хиляди линкове към техни решения, които ползвам почти всекидневно за което съм много благодарен. Това не пречи нито на мен, нито на самите руснаци да виждат на къде отиват нещата.
        Относно стачките на полиция и армия - ти история не си ли учил бре!? Да допуснем че си бягал от час, по вече от мен....ми и новините ли си пропускал, последните 30тина години?
        Западът сам се изобличава достатъчно, та да се налага да чета откровена пропаганда. Абсолютно винаги, към всеки въпрос и проблем, изхождам от личният си интерес, разбирай българският, понеже съм българче(под въпрос е, не разбирам от политика, футбол, жени и коли).
        Ти какви интереси преследваш?
        Да не би да си патриот!?
        За Атака гласувал ли си? На тоя въпрос не искам отговор. Ти си го знаеш, това касае единствено теб.
        Стига с тия свирки бе

Целия развит свят са 4-5 държави, развили се на чужд гръб.....
        Last edited by Orm; d.m.y г., 21:59.
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Еко, чети история малко.... Първо онеееези 45 години вече са в учебниците по остория и второ (ако все пак държиш на тези 45 години) не русия а запада го причини на Русия на нас и на още 20-ина държави....
          Дай ми един пример на европейска държава, която не е била под съветския ботуш и която сега има по-лош стандарт от която и да е европейска държава, която е била.

Иначе тезата ти е екзотична. От полит-информ-бюро ли я научи?

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Мне Иване нито за Атака нито за никой друг, нищо общо нямам и не искам да имам с партии и НПО-та.
            Колкото от вредата причинена от Русия...ми погледнете сегошното положение на държавата под опеката на ЕС....и стига с тия 45 години че аман, те всъщност винаги ще са ви в устата като удобно извинение.Сега нали изпълняваме евро директиви, съветват ни от Вашингтон/май само с това си оставаме/ нямаме самолети, армия, полиция...май само ний се оправдаваме с Русия, нали знайте - прекаления светец и богу не е угоден.

---------- Post added at 22:05 ---------- Previous post was at 22:03 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Дай ми един пример на европейска държава, която не е била под съветския ботуш и която сега има по-лош стандарт от която и да е европейска държава, която е била.

Португалия.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
              Стига с тия свирки бе
              Това ще е добре да ми го обясниш.
              Инак - аз не съм споменвал кой как се е развивал, мога да се съглася(до някъде) с тая ти теза, но се научи да броиш. Ве пак визираме близката история. Ако задълбаем по назад, става трагично, за нечий теории....разбираш ли....

Comment

...и стига с тия 45 години че аман, те всъщност винаги ще са ви в устата като удобно извинение.
                Няма стига! Това не е оправдание. Това са фактите.

Набийте си го в тиквите и не допускайте старите грешки.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                  Това ще е добре да ми го обясниш.
                  Инак - аз не съм споменвал кой как се е развивал, мога да се съглася(до някъде) с тая ти теза, но се научи да броиш. Ве пак визираме близката история. Ако задълбаем по назад, става трагично, за нечий теории....разбираш ли....
                  Колко назад ще търсим собствените си неудачи....в ерата на динозаврите....

---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:07 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Няма стига! Това не е оправдание. Това са фактите.

Набийте си го в тиквите и не допускайте старите грешки.
                  Еми колкото пъти сме били против Русия торлкова пъти сме страдали, и сега пак така.

Comment

Еми колкото пъти сме били против Русия торлкова пъти сме страдали, и сега пак така.
                    С такива приятели, като Русия, врагове въобще не ни трябват.

Пък ти си чакай тя отново да ни зароби за да спрем да страдаме.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Мне Иване нито за Атака нито за никой друг, нищо общо нямам и не искам да имам с партии и НПО-та.
                      Отговаряш ми на въпрос на който изрично казах че няма нужда да ми отговаряш.
                      Аз ясно разграничавам СССР и Русия, както и вредите които евентуално ни нанасят. По въпросът за близкото минало няма смисъл да се води каквато и да е дискусия(от моя гледна точка). Дастатъчен е примерът с Германия, за да може един....примерно ...току що паднал от Марс, да си направи изводи.
                      Когато допре въпросът до конкретика, винаги дискусията се "отплесва" на някъде, без да се доведе до край.
                      Наскоро тук ме обвиниха в дезинформация, помолих да ми бъде посочено къде съм я извършил...... нищо.....колегата си се покри без да му дреме.
                      Говорихме за руските проекти, казах че нямаме нужда от нови мощности - Павлинчо плясна някаква табличка и каза че бъкел не разбирам, като го попитах - какво трябва да доказва табличката - мълчание.
                      Т'ва с врътването на кранчето - втори път(поне) го пишеш. Айде да ми кажеш - кой има най голям интерес кранчето да не бъде врътнато. Германия ли се изхранва от продажба на газ?

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Ми.... не знам ти дали знаеш Ленин от къде се връща с гениалните си идеи и от кого е подкрепян... А и нещо не мога да се сетя.. а да, май Сталин започна втората световна, в резултат на която ни зароби... май такова е модерното разбиране на историята.
                        Верно че истината вече е екзотична....
                        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          Отговаряш ми на въпрос на който изрично казах че няма нужда да ми отговаряш.
                          Аз ясно разграничавам СССР и Русия, както и вредите които евентуално ни нанасят. По въпросът за близкото минало няма смисъл да се води каквато и да е дискусия(от моя гледна точка). Дастатъчен е примерът с Германия, за да може един....примерно ...току що паднал от Марс, да си направи изводи.
                          Когато допре въпросът до конкретика, винаги дискусията се "отплесва" на някъде, без да се доведе до край.
                          Наскоро тук ме обвиниха в дезинформация, помолих да ми бъде посочено къде съм я извършил...... нищо.....колегата си се покри без да му дреме.
                          Говорихме за руските проекти, казах че нямаме нужда от нови мощности - Павлинчо плясна някаква табличка и каза че бъкел не разбирам, като го попитах - какво трябва да доказва табличката - мълчание.
                          Т'ва с врътването на кранчето - втори път(поне) го пишеш. Айде да ми кажеш - кой има най голям интерес кранчето да не бъде врътнато. Германия ли се изхранва от продажба на газ?
                          Като не искаш отговор що питаш.А колко транзит взема Германия за централна и западна Европа.А колко ще вземе за транзит до Южна Европа от СП2.За ЮП направиха пътърдия, за Турски поток що път биха до Турция що обещания бяха към Ердоган за членство в ЕС само и само да спре ТП, а за СП 2 нищо....тишина.А Русия ако врътни кранчето кой първи ще клекне, иначе газовата криза от 2009 изправи на нокти всички и не им хареса.Ся да не забравяме че цялата история е заради цъфтежа на цветните революции в няколко държавици и непремерената алчност към руските ресурси, като стратегическото място беше Крим, ама нъц.Е сега , лакомо дупе кръв сере, пък вий търсете виновника за запека.Меркел не искала Асад, Оланд не искал Асад...сорри ама коя демокрациа се бърка в работите на суверена държава, със законно избран президент и аз трябва да защитавам идеолозите на тези средновековни кръстоносни походи в близкия изток.?Да не питам за Косово.Ся нама сасърдите на Русия ако баба ти Меркел затвори грпаниците на Германия и бежанците задръстят балканите, щото приятели приятели ама немското си е най-свидно, българското кучета го яли само да угодим на Брюксел за нови обещания.За ваше успокоение Русия я боли патката за нас/вече/.

Comment

• По горе имаше въпрос кой въвежда санкции Русия или запада... Ами санкциите, независимо какви вредят на двете страни. Руснаците съвсем прагматично, без да вкарват чувства в политиката, вкараха едни контрасанкции които им вдигнаха селското стопанство и до там. Да не са луди като нас да се стрелят по краката само и само на другия да му е зле. Един много добър и свеж пример е Украйна - забраняват руските самолети и след седмица молят да им разрешат полети в Русия.
                            Имаше един виц за едни скинари:
                            Единия вика - Айде да ходим да бием цигани.
                            Втория - Абе те май са много, ако ни набият нас?
                            Първият отговаря - Е нас пък за какво ще ни бият?!?

Та руснаците гледат да си вдигнат държавата в момента, целта им не е да пречат на другите или да им се бъркат с цветни революции..

Comment

Като не искаш отговор що питаш.А колко транзит взема Германия за централна и западна Европа.А колко ще вземе за транзит до Южна Европа от СП2.За ЮП направиха пътърдия, за Турски поток що път биха до Турция що обещания бяха към Ердоган за членство в ЕС само и само да спре ТП, а за СП 2 нищо....тишина.А Русия ако врътни кранчето кой първи ще клекне, иначе газовата криза от 2009 изправи на нокти всички и не им хареса.Ся да не забравяме че цялата история е заради цъфтежа на цветните революции в няколко държавици и непремерената алчност към руските ресурси, като стратегическото място беше Крим, ама нъц.Е сега , лакомо дупе кръв сере, пък вий търсете виновника за запека.Меркел не искала Асад, Оланд не искал Асад...сорри ама коя демокрациа се бърка в работите на суверена държава, със законно избран президент и аз трябва да защитавам идеолозите на тези средновековни кръстоносни походи в близкия изток.?Да не питам за Косово.Ся нама сасърдите на Русия ако баба ти Меркел затвори грпаниците на Германия и бежанците задръстят балканите, щото приятели приятели ама немското си е най-свидно, българското кучета го яли само да угодим на Брюксел за нови обещания.За ваше успокоение Русия я боли патката за нас/вече/.
                              Виж ми въпросите, виж си отговорите.....
                              Аз не зная колко транзит взима Германия за централна Европа, ти знаеш ли? Мога да ти кажа какви транзитни такси плаща България на Германия, искаш ли да ти ги съобщя, или сам се сещаш. Колко ще бъдат АКО се състои втория поток няма от къде да зная, за момента мисля че ще са същите като на ЮП или много близки до тия на Турски Поток. Понеже загубих време да проверявам и твоята информация - фирмите участващи в ЮП и СП2 като изключим руската страна - нямат нищо общо. А от ЕС претенциите бяха към "наще" фирми. Освен това някъде по линковете назад, ясно пишеше че Газпром ще изпълни изискванията по пакета(евентуално).
                              Както и да е, пак скачаме от тема на тема.....
                              Това на нищо не прилича....

Comment

• Малко и за северен поток и борбата на Украйна

http://tass.ru/ekonomika/2411414

И малко интересно четиво
                                http://www.theamericanconservative.c...nkrupt-future/
                                Last edited by Orm; d.m.y г., 23:39.

Comment

Working...
                                X