Известие

Collapse
No announcement yet.

Армия от платени тролове брани БСП в мрежата

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Еми да де и аз питам де е таз сделка.Къде пише че Русия и Турция са подписали договор черно на бяло.
    Представа нямам дали го пише някъде. Не съм търсил, няма и да търся. Не ме касае, понеже не съм русофил. В цялата тая история, това което мен ме вълнува е да не ни набълбучат отново. Всички които трябваше да имат достъп до договорът за ЮП казаха че не са виждали такъв. Аз ти казах че съм склонен да им вярвам, не за друго, а защото и логиката казва че няма такъв. В опитът си да докажеш противното, първо твърдеше че това е частна сделка, че Газпром сам ще си строи тръбата и ЕС не трябва да се меси с тоя прословут пакет. Разбира се винаги намесваш и вечният враг САЩ. Давахте примери с Турски Поток, после със СП2, при все че тия проекти нямат нищо общо. Накрая се стигна до примери които така и не разбрах.
    Айде да ти дам доматен пример и аз
    ако Кауфланд е единственият хипермаркет, домати от производителят, за 50ст няма да можеш да си купиш. Щото монополистът ще сключи договор със всички големи производители, за цялата реколта, за 100г напред.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Имаше един момент в който Газпром предложи изцяло да финансира проекта.За намесата на САЩ не ми се говори, пожелавам ти просперитет под ръкоството на тази страна.Между впрочем какво стана с втечнения газ който ни обещаха американците.Като се извъртяха нещата към ТП, достатъчто совалки имаше на Могерини, и разни държавни задокеански секретари при Ердоган и т.н., ся да почваме да нищичм цялата история наново няма да стане.Като станеш краен потребител на газта от СП2 през Германия ще разбереш колко и защо сме прецакани.Някой взе да се усеща или нов завой според вятъра - http://www.bnews.bg/article-142433, същия този преди време се хвалеше как спрял ЮП.http://news.ibox.bg/news/id_1005974160 Може би това извъртане е на фона че все още няма американски посланник у нас и не знае какво да прави.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Имаше един момент в който Газпром предложи изцяло да финансира проекта.
        Е, и? Каква е разликата, дали от европейски банки или от Газпром щеше да дойде кредитът за нашето участие?
        Какъв втечнен газ? Тоя момент съм го изпуснал изглежда. За момента нямаме проблем с доставките, щото си имаме договор. На мен ми е абсолютно все тая, откъде ще дойде газта. И в момента цената за нас е от най високите, така ще е докато Газпром държи монопол на нашият пазар. Ако ще инвестираме в газ, то има смисъл да е в проучване на местни находища или поне в тръба до друг доставчик. Изглежда пак трябва да напомням че в пазарната икономика, цената се формира от търсене и предлагане. Цената на газта е обвързана с цената на нефта, а цената на нефта варира. Освен това газта може да се съхранява.

Comment

Имаше един момент в който Газпром предложи изцяло да финансира проекта.За намесата на САЩ не ми се говори, пожелавам ти просперитет под ръкоството на тази страна.Между впрочем какво стана с втечнения газ който ни обещаха американците.Като се извъртяха нещата към ТП, достатъчто совалки имаше на Могерини, и разни държавни задокеански секретари при Ердоган и т.н., ся да почваме да нищичм цялата история наново няма да стане.Като станеш краен потребител на газта от СП2 през Германия ще разбереш колко и защо сме прецакани.Някой взе да се усеща или нов завой според вятъра - http://www.bnews.bg/article-142433, същия този преди време се хвалеше как спрял ЮП.http://news.ibox.bg/news/id_1005974160 Може би това извъртане е на фона че все още няма американски посланник у нас и не знае какво да прави.
          Няма да го убедиш, колкото и примери да даваш, колкото и да са красноречиви. Едно си баба знае, едно си баба бае.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            Няма да го убедиш, колкото и примери да даваш, колкото и да са красноречиви. Едно си баба знае, едно си баба бае.
            Точно така, с "красноречиви примери" няма да бъда убеден.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
              Точно така, с "красноречиви примери" няма да бъда убеден.
              Ванка да те питам само, според теб съвпадение ли да замразят ЮП веднага след разговорите с Маккейн а самият разговор да се пази в тайна?
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Не знам, дали има връзка между разговорите с Маккейн и ЮП, но определено забелязвам следната хронология:

Ще има коледни добавки за пенсионерите, ще се увеличават заплатите на учителите, парното ще поевтинява, ел енергията за бизнеса няма да поскъпва................>>

>>> Местни избори 2015 >>>

>............Ще се премахне надбавката за прослужено време, ще се намалят придобивките на служащите в МВР, ще се увеличат винетните такси................

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Не знам, дали има връзка между разговорите с Маккейн и ЮП, но определено забелязвам следната хронология:

Ще има коледни добавки за пенсионерите, ще се увеличават заплатите на учителите, парното ще поевтинява, ел енергията за бизнеса няма да поскъпва................>>

>............Ще се премахне надбавката за прослужено време, ще се намалят придобивките на служащите в МВР, ще се увеличат винетните такси................
                  Весело да.....
                  Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    Ванка да те питам само, според теб съвпадение ли да замразят ЮП веднага след разговорите с Маккейн а самият разговор да се пази в тайна?
                    Айде пак извечният враг е в играта.
                    Ами според мен е съвпадение. След като ще си говорим за съвпадения, що не те притеснява че два други вариянта на тая тръба се провалиха. Пак заради САЩ!? И какъв е тоя чак толкова голям интерес на щатите да спират толкова изгодните руски проекти, та да предложат нещо което да накара Турция да се откаже?
                    Според мен нещата са далеч по прости. От една страна, транзитните такси са си чиста загуба за Газпром, от друга за да поддържа монопол трябва бързо да опита да "залее" пазара. Ето ти и логиката - боцват ни ЮП при неизяснени цени на транзитната такса, като така с един куршум гръмват 2 заека. Хем ще си определят доволно ниска такса за трансфер, хем поради нашата инвестиция ще им "браним" пазарът от навлеци. ЕС каза стоп, и решиха да наливат през Турция. Обаче когато стана ясно че, Турция ще се връзва въпреки това на изток.....и....
                    Следващата логична стъпка е ..... точно така, най големият пазар. Видя се че програмата максимум няма да я вържат, сега са склонни да се съгласят с европейското законодателство. Да видим какво ще стане.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Не знам, дали има връзка между разговорите с Маккейн и ЮП, но определено забелязвам следната хронология:

И после, като твърдя че всеки месец трябва да има избори, ми викат че съм луд.
                    Редовни избори и у Варна ще има и пътища. Е, в някой квартали достъпа ше се губи регулярно, ма пак е по добре от това никога да няма.
                    Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:34.

Comment

Редовни избори и у Варна ще има и пътища. Е, в някой квартали достъпа ше се губи регулярно, ма пак е по добре от това никога да няма.
                      Ми като не искахте да изберете Марешки за кмет, сега ви сваля цените на горивата.

Дайте да го направим кмет на София, пък ние ще ви дадем Фандъкова. Даже и бидон кисело зеле и бутилка вино ще получите, като персонална добавка от мен

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Ми като не искахте да изберете Марешки за кмет, сега ви сваля цените на горивата.

Дайте да го направим кмет на София, пък ние ще ви дадем Фандъкова. Даже и бидон кисело зеле и бутилка вино ще получите, като персонална добавка от мен
                        А де, като не е запознат с политиката, кой му виновен. Минаха изборите, чак тогаз се сти да отваря бензиностанция...
                        Не се прави така!
                        Портних наше момче, знае - кое/кога.
                        ъъъъ...зеле или зеуе? Няма ни цакаш с калпава стока, ей.

Comment

Е, и? Каква е разликата, дали от европейски банки или от Газпром щеше да дойде кредитът за нашето участие?
                          Какъв втечнен газ? Тоя момент съм го изпуснал изглежда. За момента нямаме проблем с доставките, щото си имаме договор. На мен ми е абсолютно все тая, откъде ще дойде газта. И в момента цената за нас е от най високите, така ще е докато Газпром държи монопол на нашият пазар. Ако ще инвестираме в газ, то има смисъл да е в проучване на местни находища или поне в тръба до друг доставчик. Изглежда пак трябва да напомням че в пазарната икономика, цената се формира от търсене и предлагане. Цената на газта е обвързана с цената на нефта, а цената на нефта варира. Освен това газта може да се съхранява.
                          Та ко речи за пазарната икономика - цените на бензина някак си са едни и същи във всички вериги бензиностанции.Изключвам Марешки засега щото е едва от вчера.Да видим колко ще устиска.

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          Айде пак извечният враг е в играта.
                          Ами според мен е съвпадение. След като ще си говорим за съвпадения, що не те притеснява че два други вариянта на тая тръба се провалиха. Пак заради САЩ!? И какъв е тоя чак толкова голям интерес на щатите да спират толкова изгодните руски проекти, та да предложат нещо което да накара Турция да се откаже?
                          Според мен нещата са далеч по прости. От една страна, транзитните такси са си чиста загуба за Газпром, от друга за да поддържа монопол трябва бързо да опита да "залее" пазара. Ето ти и логиката - боцват ни ЮП при неизяснени цени на транзитната такса, като така с един куршум гръмват 2 заека. Хем ще си определят доволно ниска такса за трансфер, хем поради нашата инвестиция ще им "браним" пазарът от навлеци. ЕС каза стоп, и решиха да наливат през Турция. Обаче когато стана ясно че, Турция ще се връзва въпреки това на изток.....и....
                          Следващата логична стъпка е ..... точно така, най големият пазар. Видя се че програмата максимум няма да я вържат, сега са склонни да се съгласят с европейското законодателство. Да видим какво ще стане.

Интереса на щатите се нарича Крим и икономическа блокада на Русия......по-точно беше.Питай ББ най-добре ще ти обясни, по-долу има един линк явно не си го прочел.Не знам защо само ний сме прекарино от руснаците а другите се натискат.Най-вече Германия, ма очевидно не можеш да разбереш че ще купуваш пак същия газ на приятелски цени от Германия.И какъв е проблема успоредно с ЮП да пуснем или ЕС да пусне още някоя тръба./виж предното изречение/.Доколкото знам европейските директиви ги измислиха по-късно от разговорите за ЮП започнали някъде към 2006 май, ма може и да бъркам.Колкото до изборите някой се е светнал че еди къде си избрали циганин за кмет....ми просто циганите са гласували за себе си.И това ще стане тенденция, докато не станем циганска държава или бежанска държава, щото ББ и другите досега се чудеха на кой да угодят, то не бяха нови партньори, то не бяха евро партньори, не беше ЕС, НАТО....само българските интереси забравиха или по-точно продадоха.Не ни трябвали тръби не ни трябвали централи...чакай някой да дойде да инвестира.КТБ се фитна, ся на ред било НЕК...Аре забравих - ония 45 години са виновни.
                          "Така че, ако е нужно, ние можем да си инвестираме и когато е 100% държавно, след това ползите да са за държавата."/ББ от оня линк/, нали държавата беше лош собственик.
                          "Не може да сме заедно само когато обядваме. Трябва да сме заедно и в проблемите. Ние сме едно, ние сме приятели, аз иначе нямаше така да ви говоря. Признали сме Хизбула за терористична организация. Спрели сме три големи руски проекта. Спрели сме руски самолети над морето. Това, ако не е партньорство, какво е?", заключи Борисов." - това как ти звучи, щото на мен ми звучи като изпълнил сме каквото сте искали.

Comment

А де, като не е запознат с политиката, кой му виновен. Минаха изборите, чак тогаз се сти да отваря бензиностанция...
                            Не се прави така!
                            Портних наше момче, знае - кое/кога.
                            ъъъъ...зеле или зеуе? Няма ни цакаш с калпава стока, ей.
                            Как калпава стока бре? Всичко се прави по изпитана рецепта:

на 50 кг зеле 3 кг морска сол.
                            Зелето се реди в дървено каче а на дъното се слага памучна торба с 2 кочана ронена царевица, 2 настъргани корена хрян и кафена чашка синапено семе.
                            Зелките се клъцват откъв кочаните и се редят плътно, като помежду тях се пускат парчета нарязана дюля (2 - 3 дюли) и вишневи клонки. 1 червена зелка (българска) за цвят.
                            Най отгоре дървена кръстачка затисната с речен камък.
                            Претака се всеки ден докато втаса.
                            Най отгоре се поставя тензух за да може по-лесно да се отстранява сагата.

После много върви със свинско:

Ред месо, лист зеле, ред месо...........

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Зелето се реди в дървено каче а на дъното се слага памучна торба с 2 кочана ронена царевица, 2 настъргани корена хрян и кафена чашка синапено семе.
                              Зелките се клъцват откъв кочаните и се редят плътно, като помежду тях се пускат парчета нарязана дюля (2 - 3 дюли) и вишневи клонки. 1 червена зелка (българска) за цвят.

Ъхъ...
                              Attached Files

Comment

Що се отнася до мен - имаме сделка. Преди малко вечерях, ма сега отивам да видя- дали не е останало някое бурканче с кисело зеле от миналата година.

Мите, обясни ми за чиф им е на САЩ Крим, и какво печелят от блокада на Русия. А, чакай, май се сетих - щот са зли империалисти и искат да вземат ресурсите на Русия. Ако съм познал, остава да ми обясниш само терминът - транзитна такса.

Изказването на ББ ми звучи като......изказване на ББ.
                                Ако инвестираме в една тръба, пари за втора - друг път. ЕС ще финансира тръби, това вече е почти сигурно. Ама ще са тръби от които съюза има нужда, нали си чувал за интерконектори. Що другите се натискали, ами що да не се натискат? И гърците се натискаха и турците, обаче.... Това че на нас са предложили кофти сделка, не значи че и на другите ще предложат същата. Въпреки че така казвах и като идеше реч за Турски поток. Малко е рано да обсъждаме север2, но факта че се твърди че Газпром е къндисал да се съгласи с законодателството на ЕС, най после, говори доста. Там ще видим...
                                Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:47.

Comment

Working...
                                X