Ванка, ето попрочети това което искам да ти обясна за значението на Крим за Русия.Има и нагледна карта - http://cont.ws/post/97954 дано ти стане ясно.Имам и "по-професионална" версия ама на компа в къщи сега съм с лаптопа в софия и нямам линковете.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Армия от платени тролове брани БСП в мрежата
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЧакай са, САЩ едва ли ще изчезнат...
Тях ще си ги има , но ще знаеш че ако не можеш да се договориш с един партньор , можеш да го направиш с друг и няма да гушнеш от най модерните щатски ракети. В момента ние барабар с нашият континент сме лишени от такава възможност. Пресен пример ЮП. Дали е изгоден или неизгоден проект го решават Маккейн и компания .
А и аз не се сещам Русия да е нападала някога някой без да бъде провоцирана..... така че не ме е страх че руснаците ще ни избият , е виж ако тръгнем навъпреки на САЩ ...по е възможно .... питай сърбите
Полша, Финландия..........Все още ли не се сещаш?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
http://bulgarian.ruvr.ru/2015_02_05/...vecherja-6555/
---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 22:23 ----------
Виж ти - http://www.moreto.net/novini.php?n=306226По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАми сещай се бре. А ако не можеш, чети историята.
Полша, Финландия..........Все още ли не се сещаш?
А Финландците да не са обстрелвали СССР
А и ти май пак бъркаш Русия с СССРLast edited by Orm; d.m.y г., 22:44.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеВанка, ето попрочети това което искам да ти обясна за значението на Крим за Русия.Има и нагледна карта - http://cont.ws/post/97954 дано ти стане ясно.Имам и "по-професионална" версия ама на компа в къщи сега съм с лаптопа в софия и нямам линковете.
При очевидните интереси на Русия в Украйна, при всичките разправии околу тая тъпа тръба, от толкова години, как не можете да направите простата връзка, пък навръзвате всякакви теории на конспирацията. Ей това се опитвам да разбера. Даже и след като взеха Крим, пак търсите телето под вола. Русия била провокирана от влязъл в Черно море американски кораб и изпращаме самолети да го облитат, като това въобще не е агресивен акт. Руски военни самолети нарушават въздушното пространство на натовски държави. И това не е агресивен акт, просто Русия се грижи за световният мир......
Турски поток не стана и Русия реши да воюва с ИД, щото Асад помоли, ама като не казват американците ктде са целите, пуцаме и по опозицията. Интересно, каква тръба ще построи след това Турция през Сирия.
Аз мисля че ще е въображаема.....
Истината драги, е че Русия се вълнува само от собствените си интереси. Както САЩ от техните.
А ние, като част от ЕС трябва да се вълнуваме първо от нашите интереси, после от тия на ЕС и......ничии други.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеОх, мамо! Абе ясно ми е защо Крим е важен за Русия. Ясно ми е че те за това го анексираха. Не ми е ясно как за анексията обвинявате САЩ, НАТО, ЕС и не зная кого още, само не и Русия.
При очевидните интереси на Русия в Украйна, при всичките разправии околу тая тъпа тръба, от толкова години, как не можете да направите простата връзка, пък навръзвате всякакви теории на конспирацията. Ей това се опитвам да разбера. Даже и след като взеха Крим, пак търсите телето под вола. Русия била провокирана от влязъл в Черно море американски кораб и изпращаме самолети да го облитат, като това въобще не е агресивен акт. Руски военни самолети нарушават въздушното пространство на натовски държави. И това не е агресивен акт, просто Русия се грижи за световният мир......
Турски поток не стана и Русия реши да воюва с ИД, щото Асад помоли, ама като не казват американците ктде са целите, пуцаме и по опозицията. Интересно, каква тръба ще построи след това Турция през Сирия.
Истината драги, е че Русия се вълнува само от собствените си интереси. Както САЩ от техните.
А ние, като част от ЕС трябва да се вълнуваме първо от нашите интереси, после от тия на ЕС и......ничии други.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеПолша кога ????
А Финландците да не са обстрелвали СССР
А и ти май пак бъркаш Русия с СССР
Няма значение, дали ще наречем една държава Русия, СССР или ТКЗС. Важно е, какво представлява народът и, какви управници той допуска да го управляват.
Помисли и върху това, че сила от световна величина не се става с молитви и с редене на пасианси.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеОх, мамо! Абе ясно ми е защо Крим е важен за Русия. Ясно ми е че те за това го анексираха. Не ми е ясно как за анексията обвинявате САЩ, НАТО, ЕС и не зная кого още, само не и Русия.
А ние, като част от ЕС трябва да се вълнуваме първо от нашите интереси, после от тия на ЕС и......ничии други.
Колкото до коритата, хвърчилата и кой, кого, има бол инфо по въпроса. В случая правото е в полза на Русия. Не е възможна "анексия" на нещо, дето един украинец го е харизал на Украйна по времето на СССР и то самоволно. Еле пък Украйна няма законово фиксирани граници. Я ги питай сега, за да влезнат в ЕС, комшиите им от ЕС какви "желания" имат.
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКазах ти - чети история. Много пропуски имаш а същевременно правиш страхотни интерпретации на базата на това.
Няма значение, дали ще наречем една държава Русия, СССР или ТКЗС. Важно е, какво представлява народът и, какви управници той допуска да го управляват.
Помисли и върху това, че сила от световна величина не се става с молитви и с редене на пасианси.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеКазах ти - чети история. Много пропуски имаш а същевременно правиш страхотни интерпретации на базата на това.
Помисли и върху това, че сила от световна величина не се става с молитви и с редене на пасианси.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеПитах те за коя война между Полша и Русия говориш, ама явно и ти не знаеш
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение1939 г - началото на ВСВ, катинското клане и пр.
Както виждаш дори и Сталин не е нападал никой без да бъде провокиран (нали помним че Сталин е грузинец... не руснак).
Колкото до клането... то отдавна е признато от Русия за едно от военноте престъпления на Джугашвили....Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеПак подтвърждава теорията ми че СССР и Русия не са нападали никой без основателни причини. Наистина пак проверих нещата щото не съм придавал особено значение на тази случка. Ами на 1-и септември 39-та немците и словаците влизат в Полша, а това е границата на СССР, те не могат да бездействат нали?!?!? И на 17-29 септември влиза червената армия.
Както виждаш дори и Сталин не е нападал никой без да бъде провокиран (нали помним че Сталин е грузинец... не руснак).
Колкото до клането... то отдавна е признато от Русия за едно от военноте престъпления на Джугашвили....
Нещо, като модерната дума, която някои от вас използват - "демократизира"
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДа, Русия никого и никога не е нападала. Тя просто окупира.
Нещо, като модерната дума, която някои от вас използват - "демократизира"
Както виждаш тя не разполага ПРО в Мексико да се бори с Перуанската ядрена заплаха нали ?!?!?!?Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеДобре де , я кажи ти , какво според теб трябва да направи Русия когато застрашават нейната сигурност ???
Както виждаш тя не разполага ПРО в Мексико да се бори с Перуанската ядрена заплаха нали ?!?!?!?
Само опонирам на приказките ти затова, че Русия, за разлика от САЩ (или други големи сили) не прави друго освен да заема дефанзивна позиция и никога не е проявявала агресия спрямо по-слаби държави.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеИзобщо не коментираме това, което трябва да направи.
Само опонирам на приказките ти затова, че Русия, за разлика от САЩ (или други големи сили) не прави друго освен да заема дефанзивна позиция и никога не е проявявала агресия спрямо по-слаби държави.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
Comment