Известие

Collapse
No announcement yet.

За коя политическа сила бихте гласували на изборите за евродепутати 2014

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Много ми е интересно кой е гласувал за "България без цензура".
    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
    Mazda 6 2.3 2005
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DerMeister Покажи съобщение
      Много ми е интересно кой е гласувал за "България без цензура".
      В България кухи лейки бол
      2014: Deutschland über alles

Comment

На мен пък ми е интересно как такова недоразумение като Кунева е на първо място Аз лично за по-долна предателка и продажна овца не мога да се сетя,колкото и да се напъвам
        Alfa Romeo GTV 1.8TS eX
        Alfa Romeo 146 1.6 boxer eX
        Lancia Kappa 2.0 eX

Comment

Първоначално публикувано от NPP Покажи съобщение
          На мен пък ми е интересно как такова недоразумение като Кунева е на първо място Аз лично за по-долна предателка и продажна овца не мога да се сетя,колкото и да се напъвам
          Отчаяни напъни на кризата на средната възраст да изглежда свежа кифла.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

За "Глас Народен" ще гласувам аз.
            Lexus IS200

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
              За "Глас Народен" ще гласувам аз.
              Да, има пропуск но не мога да го поправя.
              SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Първоначално публикувано от NPP Покажи съобщение
                Някои хора ще гласуват за РБ въпреки Кунева, а не заради нея. Идеална партия няма и никога няма да има.

Comment

Първоначално публикувано от nikolaaaay Покажи съобщение
                  Някои хора ще гласуват за РБ въпреки Кунева, а не заради нея. Идеална партия няма и никога няма да има.
                  Е защо за Кунева? То там са Касим Дал и Корман Исмаилов, носители на Ойроценностите. Знам, че те привличат "демократичните" души към Реставраторите.
                  Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                    Е защо за Кунева? То там са Касим Дал и Корман Исмаилов, носители на Ойроценностите. Знам, че те привличат "демократичните" души към Реставраторите.
                    Знаеш много добре защо са там. Една турска партия - винаги фактор във властта. Много турски партии...
                    РБ просто поощрява този процес. Нищо повече.

Comment

Знаеш много добре защо са там. Една турска партия - винаги фактор във властта. Много турски партии...
                      РБ просто поощрява този процес. Нищо повече.
                      Ако намекваш за ДПС, в момента те са другата наистина българска партия освен Атака. Кой е вярвал, че ще доживеем подобно нещо.
                      Чехльо, Тиквоний, СерГей и сие да ни плашат с отцепване на Кърджали, а Местан да говори за единството на България и свещенните и и неприкосновенни граници. Ако не бях атеист щях да се кръстя и с двете....

Comment

Ето тук си много прав! Аз затова все още се колебая.
                        Società Anonima Italiana Darracq

Comment

Ако намекваш за ДПС, в момента те са другата наистина българска партия освен Атака. Кой е вярвал, че ще доживеем подобно нещо.
                          Чехльо, Тиквоний, СерГей и сие да ни плашат с отцепване на Кърджали, а Местан да говори за единството на България и свещенните и и неприкосновенни граници. Ако не бях атеист щях да се кръстя и с двете....
                          ДПС е българска, ама не партия , а фирма. По-точно група от фирми.
                          Кой какво говори слабо ме интересува. Важното е кой какво прави. Местан преди на назначи Пеевски за шеф на държавната агенция за национална сигурност, пак говореше много сладко. Предложението да се изучава турски в училищата задължително си беше обаче съвсем реално. Кое му е българското на това предложение. Понеже турчетата не щат да учат турски, а нещо полезно и дай да им го наложим насила да не се помислят за българи случайно.
                          Атака води анти-българска политика. Волен първо беше член на СДС и главен редактор на вестник Демокрация. Познай колко обичаше Русия тогава. После стана фашист, издаде кафява книга, ходеха всички от Атака в черно и с кубинки, издигаха откровено фашистки и нацистки лозунги.
                          Сега от фашист стана пръв комунист и говори само за Русия и за национализация. През цялото обаче време целта на Сидер е една и луксозен живот. Нали знаеш с какви пари беше създадена тази партия.

Comment

ДПС е българска, ама не партия , а фирма. По-точно група от фирми.
                            Кой какво говори слабо ме интересува. Важното е кой какво прави. Местан преди на назначи Пеевски за шеф на държавната агенция за национална сигурност, пак говореше много сладко. Предложението да се изучава турски в училищата задължително си беше обаче съвсем реално. Кое му е българското на това предложение. Понеже турчетата не щат да учат турски, а нещо полезно и дай да им го наложим насила да не се помислят за българи случайно.
                            Атака води анти-българска политика. Волен първо беше член на СДС и главен редактор на вестник Демокрация. Познай колко обичаше Русия тогава. После стана фашист, издаде кафява книга, ходеха всички от Атака в черно и с кубинки, издигаха откровено фашистки и нацистки лозунги.
                            Сега от фашист стана пръв комунист и говори само за Русия и за национализация. През цялото обаче време целта на Сидер е една и луксозен живот. Нали знаеш с какви пари беше създадена тази партия.
                            Прекрасно знам кой, кой е, включително и останалите измекяри, но тъй като няма такъв, който да защитава интересите ми, ще гласувам за този, дето най-бърка игрите. В момента искам "Европа на нациите" и за това така мисля да гласувам. Боли ме дедовия за домораслия "екшън" с елементи на комедия СерГей vs Тиквоний.
                            Колкото до Пеевски, аз бях навитак да е шеф на ДАНС. Знаеш ли как гони преебан ортак? Язък, че се размина цирка.

Comment

И аз ще съм за "Глас народен".
                              --Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
                              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Walker Покажи съобщение
                                И аз ще съм за "Глас народен".
                                Светльо и компания са ми симпатични, но не ми вършат работа в Европа. Ще чакам за следващите парламентарни избори да видя какво ще предложат.

Comment

Working...
                                X