Известие

Collapse
No announcement yet.

ЕК открива наказателна процедура срещу България за "Южен поток"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Това долу са думи казани от Лавров по повод някакви обвинения към Русия за Украйна нещо ставаше дума.

Не стига че лъже , наща Кристалинка , а и исползва руски пословици и поговорки

"Обяснението за прекратяването на проекта "Южен поток" с България донякъде изглежда малко прехвърлено от болната глава на здравата."
    http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...avchik-6028351
    Ми то от Кри(й, че е)Сталинка, какво да очаква човек?
    Last edited by myato; d.m.y г., 19:06.
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Абе мани , толкова съм разочарован, цялата северозападна България щеше да живне , щяхме да сме държава , която има право на дума в ЕС, щяхме да имаме проекти и инвестиции покрай тази тръба , всичко отиде в кучи гъз , сега Плевнью дето правеше геройски исказвания що се е скрил като мишка..... Мърша безмозъчна.....

Общо взето ни го върнаха и за паметниците и за всичките ни изцепки . Единственно може да се каже браво на Путин и Русия , дано успеят в борбата си срещу тая сган...
      Last edited by Orm; d.m.y г., 19:02.
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Абе мани , толкова съм разочарован, цялата северозападна България щеше да живне , щяхме да сме държава , която има право на дума в ЕС, щяхме да имаме проекти и инвестиции покрай тази тръба , всичко отиде в кучи гъз , сега Плевнью дето правеше геройски исказвания що се е скрил като мишка..... Мърша безмозъчна.....

Общо взето ни го върнаха и за паметниците и за всичките ни изцепки . Единственно може да се каже браво на Путин и Русия , дано успеят в борбата си срещу тая сган...
        Не знам дали ти е направило впечатление, но от "зората на демокрацията" централна северна и северозападна България тенденциозно се убиват. Тук вече няма промишленност, а земеделието е латифундистко. Инвестиции има от турски "бизнесмени" в делиормана и централна и югоизточна България, към които Турция има открити претенции. В ход е икономическото разчертаване на федералните единици. Просто не ми е известно на кого ще се харижат частите извън турския интерес..

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          Не знам дали ти е направило впечатление, но от "зората на демокрацията" централна северна и северозападна България тенденциозно се убиват. Тук вече няма промишленност, а земеделието е латифундистко. Инвестиции има от турски "бизнесмени" в делиормана и централна и югоизточна България, към които Турция има открити претенции. В ход е икономическото разчертаване на федералните единици. Просто не ми е известно на кого ще се харижат частите извън турския интерес..
          Не мисля че чак такива драматични неща ше стават.
          Аз друго така и не разбрах , как така руски цял АЕЦ нов е неизгоден , а един нов американски блок за същите (почти) пари се оказва много изгоден ???? Как така същите тези руски АЕЦ се строят и работят в другите държави като са толкова неизгодни ?!?!?!? Как така двама американски дъртака ще лишават МОЯТА държава от печалби в замяна на НИЩО!!!! Кога станахме най върлите защитници на европейските "ценности" ?!?!?!? И как така другите страни участнички в проекта не са упоменати от Путин ?!?!?!? Та нали и те би трябвало да са защитавали тези наши най скъпи "ценности".....

Знам едно , ако ти построят един кенеф безплатно , пак ще си на печалба !!!

За съжаление ние сме изгоите и напълно си заслужаваме това което се случва с нас. Когато не можем да покажем елементарни признаци на уважение (айде да не е благодарност) към хора които са загивали за свободата на европа (паметника на съветския воин е паметник на съвецкия воин не на съветския вожд) и се появяват дебили които оправдават дебилната постъпка . Когато президента ни като вярна американска кучка почва да бръщолеви някви глупости и то такива които даже силните държави не си позволяват..... еми напълно сме си го заслужили.
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ми в Турция се строи руски АЕЦ.Що не го строят американци, нали са съюзници.
            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Може би щото турците не са си продали гъза за две стотинки и избират най изгодното между различните оферти....

Comment

Бря, бря, бря! Тука русо-филията здраво се развихрила

Момци - лозето иска мотика е не молитва... А иначе вие си бърборете. И като си бърборите така против демокрацията, си направете сметката, че ако я нямаше именно демокрацията, за тези открити "критики" срещу президент и прочие, щяхте сега да си чатите междукилийно в Белене

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Момци - лозето иска мотика е не молитва... А иначе вие си бърборете. И като си бърборите така против демокрацията, си направете сметката, че ако я нямаше именно демокрацията, за тези открити "критики" срещу президент и прочие, щяхте сега да си чатите междукилийно в Белене
                  Ти за толкова време писане не си разбрал какво имаме впредвид под "демокрация" а се опитваш да ни прокарваш някви съждения

Comment

Ти за толкова време писане не си разбрал какво имаме впредвид под "демокрация" а се опитваш да ни прокарваш някви съждения
                    Опазил ме Бог, ако съм я докарал дотам, че от теб нещо да разбирам.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Не виждам нищо русофилско в това да си знаеш интереса, вероятно Турция я е нагазила върла русофилия.
                      Това за лозето и мотиката в казуса е леко nonsense.
                      Ако намираш за демократично и свободно обществото ни, наистина няма смисъл да дебатираме.
                      И някога съм бил критичен, без да се страхувам. Смятам да си остана такъв. Късно ми е да се "навеждам".
                      За Белене(острова) не се притеснявай, вече е "благоустроен" и Дунава не го влачи.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                        И защо така? Трьбата ли ще се запуши, или няма да могат да "диктуват" цените?
                        Ами защото газта идва от Русия и ако тя реши да не я пълни и вместо това да пълни ЮП.

Comment

Опазил ме Бог, ако съм я докарал дотам, че от теб нещо да разбирам.
                          Да бог те е дарил с блаженно невежество....

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            Орм, ако щеш задника да си сцепеш от напъни, няма да намериш аргументи с които да докажеш, че ЮП е в интерес на България! За това и Орешко мълча като п.тка.
                            400 млн. евро приход на година въобще не са в полза на България. Умно много умно.

---------- Post added at 18:43 ---------- Previous post was at 18:40 ----------

Не мисля че чак такива драматични неща ше стават.
                            Аз друго така и не разбрах , как така руски цял АЕЦ нов е неизгоден , а един нов американски блок за същите (почти) пари се оказва много изгоден ???? Как така същите тези руски АЕЦ се строят и работят в другите държави като са толкова неизгодни ?!?!?!? Как така двама американски дъртака ще лишават МОЯТА държава от печалби в замяна на НИЩО!!!! Кога станахме най върлите защитници на европейските "ценности" ?!?!?!? И как така другите страни участнички в проекта не са упоменати от Путин ?!?!?!? Та нали и те би трябвало да са защитавали тези наши най скъпи "ценности".....
                            .
                            Изгодно е за тези които са си продали задниците.

Comment

Момци - лозето иска мотика е не молитва... А иначе вие си бърборете. И като си бърборите така против демокрацията, си напрахвете сметката, че ако я нямаше именно демокрацията, за тези открити "критики" срещу президент и прочие, щяхте сега да си чатите междукилийно в Белене
                              Сенки от миналото, играта на болшевиките.
                              Страхливецът по всяко време си е страхливец. Защо мислиш, че някой е чакал демокрацията?
                              За пореден път аз влизам в бой.
                              Последният истински сега предстои.
                              За такъв ден живей.
                              За такъв ден умри.

Comment

• http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...-na-es-6028363 Интересно, как така "България е суверенна държава и законно избраните ѝ парламент и правителство решават кое е най-добро за нея и нейните граждани" и в същото време "Заедно с това, България е член на ЕС, който функционира на базата на общоприети и изработени съвместно от държавите членки закони, норми и правила, допълва министърът по повод намеренията на Русия да прекрати проекта." Едно то двете изречения е излишно.Освен това не мога да разбера за що битува мнението че Русия трябва да се съгласи с условията на ЕС.За разлика от нас Русия наистина е суверенна държва и може да решава с какво и доколко да се съобразява.След като Русия финансира проектане мисля че ще е съгласи 50% от обема да се ползва от друг доставчик, все едно да подари на Европа тръбопровода.ЕС като иска гаранции да си тегли една тръбичка до когото си иска.Лесно е, верно не е евтино, ма пък тогава тя ще диктува условията.
                                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Working...
                                X