Известие

Collapse
No announcement yet.

ЕК открива наказателна процедура срещу България за "Южен поток"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...-na-es-6028363 Интересно, как така "България е суверенна държава и законно избраните ѝ парламент и правителство решават кое е най-добро за нея и нейните граждани" и в същото време "Заедно с това, България е член на ЕС, който функционира на базата на общоприети и изработени съвместно от държавите членки закони, норми и правила, допълва министърът по повод намеренията на Русия да прекрати проекта." Едно то двете изречения е излишно.Освен това не мога да разбера за що битува мнението че Русия трябва да се съгласи с условията на ЕС.За разлика от нас Русия наистина е суверенна държва и може да решава с какво и доколко да се съобразява.След като Русия финансира проектане мисля че ще е съгласи 50% от обема да се ползва от друг доставчик, все едно да подари на Европа тръбопровода.ЕС като иска гаранции да си тегли една тръбичка до когото си иска.Лесно е, верно не е евтино, ма пък тогава тя ще диктува условията.
    Ние сме суверенна , ама толкова суверенна че......... чакай да питаме господата

Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
      Сенки от миналото, играта на болшевиките.
      Страхливецът по всяко време си е страхливец. Защо мислиш, че някой е чакал демокрацията?
      Е страшничко си е във властта на БКП(обединено), демократичното време
      Шушукайте демократично Цецо слуша.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• В Русия съм..в Русия съм..
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от Maximus Покажи съобщение
          Сенки от миналото, играта на болшевиките.
          Страхливецът по всяко време си е страхливец. Защо мислиш, че някой е чакал демокрацията?
          Съвсем свободно си говореха хората и по онова време. Затова има и толкова вицове от тогава.

Comment

• Ревете ли бе путинофилски ибрици?! Ревете, ревете безродници продажни
            SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...-na-es-6028363 Интересно, как така "България е суверенна държава и законно избраните ѝ парламент и правителство решават кое е най-добро за нея и нейните граждани" и в същото време "Заедно с това, България е член на ЕС, който функционира на базата на общоприети и изработени съвместно от държавите членки закони, норми и правила, допълва министърът по повод намеренията на Русия да прекрати проекта." Едно то двете изречения е излишно.Освен това не мога да разбера за що битува мнението че Русия трябва да се съгласи с условията на ЕС.За разлика от нас Русия наистина е суверенна държва и може да решава с какво и доколко да се съобразява.След като Русия финансира проектане мисля че ще е съгласи 50% от обема да се ползва от друг доставчик, все едно да подари на Европа тръбопровода.ЕС като иска гаранции да си тегли една тръбичка до когото си иска.Лесно е, верно не е евтино, ма пък тогава тя ще диктува условията.
              То това е като да се ожениш, но да даваш на комшията да "ползва" жена ти, щото видиш ли той не можел да си намери жена.

Comment

• Който реве последен най-добре реве.Аз лично тържествувам защото Европа се оказа изненадана от решението на Путин.

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                  Ревете ли бе путинофилски ибрици?! Ревете, ревете безродници продажни
                  Ммм не. А ибрика го топлите в пазвата си.

Comment

• SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Митак, я кажи, колко % от проекта ЮП трябваше да финансира Русия?

Ъъъъ и още нещо.....Ти като си пусна интернет вкъщи, ти ли си тегли кабела до доставчика?

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• То се вижда кой реве сега. Когато строят ЮП, а не го искаме. Когато го спряха, ама защо го спряхте. Това не демократично.

Comment

• SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
                            И кое е лъжа? Руските войски си бяха там. Нови не са въвеждали.
                            Чудно обаче защо Пентагонът беше обявил конкурс за изпълнител на ремонт на базите в Крим...

Comment

• Почваше да ми става безинтересно ама ето че дразнителите си вършат безупречно работата...имам чувството че ако ЕС (с извинение) се изсере върху тях ще казат , да ама пък има привкус на ягоди ...
                              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                Митак, я кажи, колко % от проекта ЮП трябваше да финансира Русия?

Ъъъъ и още нещо.....Ти като си пусна интернет вкъщи, ти ли си тегли кабела до доставчика?
                                Не аз, доставчика ми тегли кабела, а аз се съгласих с условията.Не съм искал по кабеля да тече втори доставчик.Ако искам диверсификация на нета ще си поръчам още един доставчик.

Колкото до ЮП виж там в линковете колко са вложили Газпром и т.н.

Comment

Working...
                                X