If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ЕК открива наказателна процедура срещу България за "Южен поток"
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...-na-es-6028363 Интересно, как така "България е суверенна държава и законно избраните ѝ парламент и правителство решават кое е най-добро за нея и нейните граждани" и в същото време "Заедно с това, България е член на ЕС, който функционира на базата на общоприети и изработени съвместно от държавите членки закони, норми и правила, допълва министърът по повод намеренията на Русия да прекрати проекта." Едно то двете изречения е излишно.Освен това не мога да разбера за що битува мнението че Русия трябва да се съгласи с условията на ЕС.За разлика от нас Русия наистина е суверенна държва и може да решава с какво и доколко да се съобразява.След като Русия финансира проектане мисля че ще е съгласи 50% от обема да се ползва от друг доставчик, все едно да подари на Европа тръбопровода.ЕС като иска гаранции да си тегли една тръбичка до когото си иска.Лесно е, верно не е евтино, ма пък тогава тя ще диктува условията.
Ние сме суверенна , ама толкова суверенна че......... чакай да питаме господата
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...-na-es-6028363 Интересно, как така "България е суверенна държава и законно избраните ѝ парламент и правителство решават кое е най-добро за нея и нейните граждани" и в същото време "Заедно с това, България е член на ЕС, който функционира на базата на общоприети и изработени съвместно от държавите членки закони, норми и правила, допълва министърът по повод намеренията на Русия да прекрати проекта." Едно то двете изречения е излишно.Освен това не мога да разбера за що битува мнението че Русия трябва да се съгласи с условията на ЕС.За разлика от нас Русия наистина е суверенна държва и може да решава с какво и доколко да се съобразява.След като Русия финансира проектане мисля че ще е съгласи 50% от обема да се ползва от друг доставчик, все едно да подари на Европа тръбопровода.ЕС като иска гаранции да си тегли една тръбичка до когото си иска.Лесно е, верно не е евтино, ма пък тогава тя ще диктува условията.
То това е като да се ожениш, но да даваш на комшията да "ползва" жена ти, щото видиш ли той не можел да си намери жена.
Който реве последен най-добре реве.Аз лично тържествувам защото Европа се оказа изненадана от решението на Путин.
Митак, я кажи, колко % от проекта ЮП трябваше да финансира Русия?
Ъъъъ и още нещо.....Ти като си пусна интернет вкъщи, ти ли си тегли кабела до доставчика?
И кое е лъжа? Руските войски си бяха там. Нови не са въвеждали.
Чудно обаче защо Пентагонът беше обявил конкурс за изпълнител на ремонт на базите в Крим...
Почваше да ми става безинтересно ама ето че дразнителите си вършат безупречно работата...имам чувството че ако ЕС (с извинение) се изсере върху тях ще казат , да ама пък има привкус на ягоди ...
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Митак, я кажи, колко % от проекта ЮП трябваше да финансира Русия?
Ъъъъ и още нещо.....Ти като си пусна интернет вкъщи, ти ли си тегли кабела до доставчика?
Не аз, доставчика ми тегли кабела, а аз се съгласих с условията.Не съм искал по кабеля да тече втори доставчик.Ако искам диверсификация на нета ще си поръчам още един доставчик.
Колкото до ЮП виж там в линковете колко са вложили Газпром и т.н.
Comment