If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
ЕК открива наказателна процедура срещу България за "Южен поток"
Ако някой може се оправи в тая паяжина, ма общо взето кат гледам почти всички газопроводи идват от Русия.И май Гелмания добре се е свързала с Русия.Та от Молдова няма ли пак руски газ да купуваме.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Как коя е губещата страна - Русия разбира се.Днес половин Европа се е събрала да умува как да я помоли да строи ЮП и ако не се съгласи как да я санкционира.
Бай Миткоооо,не е лесно!
Вие не разбрахте ли най-накрая,че Ние сме членове на ЕС и НАТО!
Сигурен съм ,че тези за които сте гласували на последните избори,а това е видно от изказванията на определени хора тук,ви се смеят и подиграват!Ходят па екзотични страни,други станаха евродепутати,съберат омразното от вас Евро в банки на Запад,а Червената Групичка продължвайте да лаете,Кервана си върви!
Цитирайте си постоянно едни и същи сайтове,то си е за вас!
Каза-ЮП през България няма да има!Не го ли вденахте!!!
Последния път ти казах,че имаш изтичане на газ в купето "Фобос"!!!
Що сте в Брюксел тогава бе.Удоволствието е изцяло наше когато разберете че сме работна ръка и пушечно месо независимо от кой отбор сме.
Що сте в Брюксел тогава бе.Удоволствието е изцяло наше когато разберете че сме работна ръка и пушечно месо независимо от кой отбор сме.
Какво удоволствие?!?... Няма удоволствие. Когато си глупав обикновено е за цял живот. Не разбираш ли че НЯМА да има удоволствие за нас с подобни "ресурси":
Какво удоволствие?!?... Няма удоволствие. Когато си глупав обикновено е за цял живот. Не разбираш ли че НЯМА да има удоволствие за нас с подобни "ресурси":
Виждаш ли го само колко му е акъла... ти очакваш да има някакви мисловни процеси различни от тия с които го облъчват всекидневно СМИ
Удоволствието че си бил прав.
За пушечно месо, не знам. Надявам се никога да не бъдем. Но работна ръка сме и аз не виждам нищо лошо в това.
Или искаме да си лежим а някой друг да работи вместо нас?
Червения с халката,само мога да те съжалявам!
Бай Митко какво пушечно месо,какви пет лева!
Борят се две системи за сфери на влияние,но ти явно още живееш преди 89г.
Представителите на "Позитано "20,не ви броят за хора,но се радват че има такива заблудени !На такива като вас разчитат!
Определини хора си напълниха джобовете с евро покрай ЮП,а на накои тук пишещи напълниха главите с бръмбари!
Жалка история,но вие продължавайте да дерзаете!
Червения с халката,само мога да те съжалявам!
Бай Митко какво пушечно месо,какви пет лева!
Борят се две системи за сфери на влияние,но ти явно още живееш преди 89г.
Представителите на "Позитано "20,не ви броят за хора,но се радват че има такива заблудени !На такива като вас разчитат!
Определини хора си напълниха джобовете с евро покрай ЮП,а на накои тук пишещи напълниха главите с бръмбари!
Жалка история,но вие продължавайте да дерзаете!
Добре че сте вие просветените.........
На всички тук това че се борят две системи е ясно, също така е ясно че ние ОБСЛУЖВАМЕ едната страна въпреки нашите интереси .... едните от нас са съгласни с това и не виждат нищо лошо да сме чужда "работна ръка" другите казваме че ще ние много по добре ако си избираме партньорите според това кое е полезно за НАС ....
Заели сме страната на Русия (или поне аз , да не говоря от името на всички ) защото поне от това което се казва и се прави става ясно че Русия се бори за равни права на всичкки държави независимо от кой съюз са а САЩ и пионките от ЕС отстояват " изключителността " на американците...
За продажните ни управляващи също не виждам разногласия положението е безнадеждно ...нямам представа какво трябва да стане за да се оправи това блато ....
И не виждам какво комунистическо има в моята позиция по въпроса... също и не съм видял някой тук да копнее за социалистическа България или да иска възраждането на СССР . Ако мога така да се изразя след разпада на СССР едната страна на противостоянието изчезна но другата (както се оказва) не ...та аз искам да исчезне и втората половина от онова време за да може всеки да живее и да се развива според възможностите си и талантите си а не според волята на "изключителната" държава. Знам че е почти невъзможно...но поне някой посмя да се противопостави на тази система и аз го подкрепям.... Ако го беше направил Китай , щях да подкрепям Китай ...и това няма нишо общо с моите политически предпочитания.....
Единственото ми предпочитание е България да е колкото може по свободна!
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment