Известие

Collapse
No announcement yet.

ЕК открива наказателна процедура срещу България за "Южен поток"

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    Ще вдигнат напражението на 400 или 750кv, в щатите и Русия как го пренасят.Ма това си иска инвестиции и цел на бизнеса.А тука гледат каквото може да опънат.Обаче въпроса пак опира до липса на мощност.Кел файда че имаш мощности в западна България като не можеш я закара в източна.
    Ей за това говоря. Трябва си локален източник на мощност или да се преработи електропреносната система. А не че заради падането на ТЕЦ Варна е трябвало да построим Белене.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Виж сега, очевидно не си се замислял върху обстоятелството, че на този свят не съществува проектирана система, която да гарантира 100% от нуждите на потребителите. Може би с малки изключения, когато говорим за крайно критични системи, но те касаят малък брой портебители.

А такава система няма, защото изграждането и подръжката би я напавило толкова неефективна, че всеки би се отказал от нея.

Такава е и eлектропреносната система. Изчезне ли един източник в нея, това може да бъде само частично компенсирано от останалите. Най-малкото загубите по преноса ще са значителни.

---------- Post added at 23:08 ---------- Previous post was at 23:02 ----------

Според мен е въпрос на време немецът, французинът и британецът да кажат "Баста на EC!"

Ако това се случи тогава ще разбереш що е това истинско разграбване на малки държави от страна на САЩ, Русия, Китай и кой ли още не.
      Абсолютно съм наясно, че пълна и точна компенсация няма. Необходимо е да се покрие определен процент за да не се срине системата.
      По въпроса със ЕС. Бъдещето му зависи от това бюрократите да разберат, че важни са хората, а не те. Ако това не се случи, нищо не е в състояние да защити съществуването на тази организация.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Ей за това говоря. Трябва си локален източник на мощност или да се преработи електропреносната система. А не че заради падането на ТЕЦ Варна е трябвало да построим Белене.
        И що, като се скъсат жиците край Плевен примерно поради лед или силен вятър аз тука във Варна какво ще правя.Ами ако стане земетресение и затворят локалния източник предполагам аеца имаш пред вид кво прайм.Значи аз си мисля по-добре 4 реактора на две места отколкото на едно.Пък като имаш излишък го продаваш.Аз ако има 5 апартамента а ми трябват само два няма седна да събарям другите я, ще ги дам под наем.
        По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
        конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
        Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
        Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
          По въпроса със ЕС. Бъдещето му зависи от това бюрократите да разберат, че важни са хората, а не те. Ако това не се случи, нищо не е в състояние да защити съществуването на тази организация.
          Напълно подкрепям, но не храня илюзии относно това, че бюрокрацията сама ще се преобрази към по-добро.
          Смятам, че само промяната на управленческия модел може да извади света от тинята в която се намира.

---------- Post added at 23:50 ---------- Previous post was at 23:44 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
          И що, като се скъсат жиците край Плевен примерно поради лед или силен вятър аз тука във Варна какво ще правя.Ами ако стане земетресение и затворят локалния източник предполагам аеца имаш пред вид кво прайм.Значи аз си мисля по-добре 4 реактора на две места отколкото на едно.Пък като имаш излишък го продаваш.Аз ако има 5 апартамента а ми трябват само два няма седна да събарям другите я, ще ги дам под наем.
          При положение че вече имаш къде да живееш, но едва връзваш двата края едва ли ще седнеш да строиш нови жилища, пред други доста по-ясни алтернативи.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Напълно подкрепям, но не храня илюзии относно това, че бюрокрацията сама ще се преобрази към по-добро.
            Смятам, че само промяната на управленческия модел може да извади света от тинята в която се намира.
            Нищо не става от самосебеси. Хората трябва постоянно да ги склащат, щото иначе се вземат на сериозно шайка негодници и белята е готова.

Comment

• Не си чешайте езиците излишно! Като станем 3 милиона и всичко ще е наред!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• То друго не можем да направим освен да си ги чешем...задниците.http://www.odnako.org/blogs/mi-otdal...-zhdyom-mesti/

Е четиво за свободното време http://clauswarum.blogspot.nl/ , чичко Гугъл прави сносен превод за такива като мене.
                Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 17:37.

Comment

• Сега като ви зтворят и пети реактор ще видим кон боб яде ли
                  Има само две мнения по въпроса – грешното и моето!

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                    Сега като ви зтворят и пети реактор ще видим кон боб яде ли
                    Това кефи ли те ?!?!?
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от etrovskii Покажи съобщение
                      Сега като ви зтворят и пети реактор ще видим кон боб яде ли
                      Тъпо. С такива "защитници" като теб, на Русия врагове не и трябват.

Comment

• Мдаа, кофти за франсетата - http://ria.ru/world/20150109/1041909...e=registration

И в допълнение, http://vz.ru/world/2015/1/7/723440.html
                        Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 19:51.

Comment

• Хахаха, тия ще им занеса памперси.http://www.regnum.ru/news/polit/1883048.html

Comment

• Блъфирал бил Путин, ся няма да носят пицата до в къщи ами ще трябва да ходят до магазина.http://www.moreto.net/novini.php?n=276519&c=03
                            Първите компаний за добив на шистов газ фалираха във САЩ и Канада.
                            А щатите ще им се види бая нанагорнище....http://ukraina.ru/news/20141126/1011284636.html

Демократи....http://ukraina.ru/opinions/20150106/...ampaign=473681
                            Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 18:56.

Comment

• Че аз хемериканчетата ги зареждах с дизел в петъка бре - готини хора са

Comment

• Шти обясня в неделя в Мускетарите.

Comment

Working...
                                X