Уж сте интелигентни хора пък ви правят на маймуни вече 20 години. ДПС това ДПС онова ами защо пък тогава другите партии като са такива родулюбци не се съберат и да забранят гласуването в чужбина и двойното гражданство? Истината е че всичките са от партията на парите и изобщо не са противници ама заедно делят баницата и стрижат стадото. Бас хващам че на следващите избори резултата на ДПС ще е по-лош защото и самите те не искат да взимат по-голям процент от нужния им за да са "врагът в сянка". Волен и останалите "националисти" ще размахват байраци а пък различните клонове на БКП ще се обвиняват един друг в смъртни грехове
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предстоящи избори...
Collapse
X
-
И аз съм на мнение, че изборният закон трябва да се промени така, че човек, който е живял повече от някакво време, примерно 6 месеца извън България да няма право да гласува за каквото и да е, касаещо държавата. Така също и човек, който е живял повече от някакво време тук, следва да има право на глас. Без значение, дали човекът е българин или марсианец.
Недоумявам, според каква логика някой, който живее в Париж или в Диарбекир трябва да влияе върху живота на жителите на България.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Ако живееш в България и имаш претенции че си българин, ще целуваш българското знаме, ще стоиш мирно докато свири националния химн ще спазваш законните и обичаите на държавата в която живееш.Има едно национално знаме, една история, един официален език.Майчиния език и байряма в къщи.Тоя същия Местан ако не се лъжа по едно време искаше до българското знаме да се вее и турското.Тая партия е принципно не законна а след като има демокрация е и излишна и подобни "малцинства" имат правото да живеят и спазват законите на държавата в която пребивават.Който не му утърва-пътя го знае.А ние, ако сме толкова юнаци и патриоти колкото по пиянските песни трябва да си защитим държавата по недвусмислен начин.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеКажи ми пример на друга нация която да принизи собствената си история...да кажеш на заптиета полицаи да отречеш робството и да го наречеш съжителство, да напишеш че Симеон Велики всъщност с нищо не е велик....Най малкото щяха да искат оставката на министъра на образованието.А ние - балсъммумайката квот дадът тва ще учат...наздраве, ти мен уважааваш ли мъ?
Аз до колкото знам дори и по сегашния закон в чужбина би трябвало да гласуват само такива които са временно пребиваващи. Тук във Флорида ни убеждаваха да гласуваме независимо дали си двоен гражданин и независимо от това къде живееш за постоянно. Аз не гласувах, защото смятам че не е правилно хора които не живеят в България да определят начина и на управление. Интересно ми е кой ги организира тези секции в чужбина, на кого плащат и как контролират че се дават неподправени резултати.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеДа изхвърлил от учебниците романа Тютюн, понеже като го четяли учениците много им напомняло на сегашното положение и се създавало не недобро отношение към сегашните работодатели в България.
Аз до колкото знам дори и по сегашния закон в чужбина би трябвало да гласуват само такива които са временно пребиваващи. Тук във Флорида ни убеждаваха да гласуваме независимо дали си двоен гражданин и независимо от това къде живееш за постоянно. Аз не гласувах, защото смятам че не е правилно хора които не живеят в България да определят начина и на управление. Интересно ми е кой ги организира тези секции в чужбина, на кого плащат и как контролират че се дават неподправени резултати.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Най много ме е яд дет им дават субсидии.....грешни пари, пак върху нашият гръб......ебати..така са навързали нещата....от помияр...ставаш булдог.........излишно е да правя сравнение за който и да е политик от новото време....то и старото също...абе в тая сфера май нямаме добри попадения....от край време нямаме добри политици...
Last edited by Бобби; d.m.y г., 21:13.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Имаме бе как да нямаме ви само как ги глезим, ний данъкоплатците. http://m.btvnews.bg/article/tazi-sut...-pacienti.html
http://www.moreto.net/novini.php?n=267446По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
Comment