Известие

Collapse
No announcement yet.

Бойко Борисов иска част от немското автомобилостроене да се премести в България

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Бойко Борисов иска част от немското автомобилостроене да се премести в България

Премиера Бойко Борисов иска част от немското автомобилостроене да се премести в България. ,,-На първо време искам поне един завод да дойде в България,нямам претенции да ли ще е BMW или Mercedes. ,, Чудех се с коя ръка да се прекръста.Честно казано писна ми от изцепките на нашия паляк така наречен премиер.Сам не се чува какви ги дрънка,и освен да ходи по Брюксел, Барозо и компания да го тупат по рамото и да се снима с тях,за да си чеши комплексарското его,за друго не става.Сега гледам падна малко повечко сняг,и държавата клекна понеже не може да се оправи,хора вече 5-ти ден седят без ток,тоя ша ми докарва заводи на Mercedes.Както и назначаването на бившата му секретарка,социолог по професия, за министър на вътрешните работи.Оооо боже къде е шишето с пиячката,че вече не ми издържат бушоните
    Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 02:59.
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Немеца си умре от смех
    "На прост човек му дай власт и му гледай сеира" е казал народа. Проблемът е че го гледаме от близо и за нас никак не е смешноИначе е ясно, че тия отвън се спукват от смях за наша сметка
    Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Да ви кажа и аз искам камериерка на първо време поне една..... дали ще е Джулиан Мур или Шарлиз Терон нямам претенции.....
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Да ви кажа и аз искам камериерка на първо време поне една..... дали ще е Джулиан Мур или Шарлиз Терон нямам претенции.....
        Зарежи тез кикимори! Мога да те уредя с Ала Пугачова, пък ти ще почерпиш.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Зарежи тез кикимори! Мога да те уредя с Ала Пугачова, пък ти ще почерпиш.
          Не моля те, задръж си я ....
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Не моля те, задръж си я ....
            Не щеш да караш, значи, черно Ламборджини в бял костюм

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Не щеш да караш, значи, черно Ламборджини в бял костюм
              Ти па от всичките богати рускини тая баба ми избра ... не е колегиално.... геронтофилията ми е чужда ... не щем да цомбим бабички

Comment

Ти па от всичките богати рускини тая баба ми избра ... не е колегиално.... геронтофилията ми е чужда ... не щем да цомбим бабички
                Бабичка, ама богата, което автоматически я превръща в неземна красавица

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Бабичка, ама богата, което автоматически я превръща в неземна красавица
                  Оня ден я даваха че била отворила музикално училище , а таксата била 10к евро на месец ..... верно трябва да земем да я сборим тая да кихне малко кинти

Даже като по опитен пугачововед , ще те пуснем тебе да я свършиш тая работа ... па после ще делим

Че може и някоя друга песен да научиш в училището на аванта
                  Last edited by Orm; d.m.y г., 18:14.

Comment

Working...
                  X