Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Ами американците били обявили 5 милиона награда за информация за финансирането на ИД. Мислим да им напишем кой ги финансира
    Ми пиши, к'во чакаш. Аз ще удостоверя, че е вярно......срещу 10%, ма ти си падаш малко дзифтар и сега ще започнеш да ми обясняваш, че с тия пари можеш да си купиш оня домофон, вместо да ги даваш на мен

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Ми пиши, к'во чакаш. Аз ще удостоверя, че е вярно......срещу 10%, ма ти си падаш малко дзифтар и сега ще започнеш да ми обясняваш, че с тия пари можеш да си купиш оня домофон, вместо да ги даваш на мен
      Нема бе, по един домофон ще ни подари Володя за ценен принос в борбата с тероризма
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Нема бе, по един домофон ще ни подари Володя за ценен принос в борбата с тероризма
        ОК. Моят ще го подаря на Павлин

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

ОК. Моят ще го подаря на Павлин
          само на Павлин ще звъним тогава ...
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Ха-ха-ха и каква стана тя? Великата Русия, която за 24 часа щеше да срине ИД-то или уекинко си е объркала координирането или съвсем нарочно бомбардира бунтовниците срещу Башар Асад, които нямат нищо общо с иДиЛ-ътъ....
            Боже, боже, пази боже. Позна баба Ванга, че 3-та световна ще я започне антихрист от изток...
            145, 1.6 boxer
            156, 2.4 JTD - ex
            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

• Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
              Ха-ха-ха и каква стана тя? Великата Русия, която за 24 часа щеше да срине ИД-то или уекинко си е объркала координирането или съвсем нарочно бомбардира бунтовниците срещу Башар Асад, които нямат нищо общо с иДиЛ-ътъ....
              Боже, боже, пази боже. Позна баба Ванга, че 3-та световна ще я започне антихрист от изток...
              Ти май съвсем не си в час, в Сирия освен ИД има окло 2000 различни терористични организации и всички са незаконни, независимо че САЩ са решили че са умеренни терористи. Същите тези протежета на САЩ преди 2 дена предадоха няколко камиона американско оръжие на ИД, половината от тях вече са в ИД. Така че недей да учиш ученото а само седи и наблюдавай

P.S - А и това дето си написал никой не е казал че е истина

Comment

• Сега е нормално западната пропаганда на свой ред да плюе по действията на Русия в Сирия.
                Мен лично това не ме учудва, но ме учудват изявленията на руски политици затова, че Русия ще се ограничи само до въздушни удари а за наземна операция ще разчитат на сирийската армия. Това няма да доведе до нищо съществено.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Сега е нормално западната пропаганда на свой ред да плюе по действията на Русия в Сирия.
                  Мен лично това не ме учудва, но ме учудват изявленията на руски политици затова, че Русия ще се ограничи само до въздушни удари а за наземна операция ще разчитат на сирийската армия. Това няма да доведе до нищо съществено.
                  С достатъчно съвременна руска артилерия ще стане.... никой не иска да праща хората на смърт особенно в чужда държава...

Comment

С достатъчно съвременна руска артилерия ще стане.... никой не иска да праща хората на смърт особенно в чужда държава...
                    Явно и понятие си нямаш от що е то улична война. Каквато и техника да се ползва, докато мръсната работа не се свърши от пехотата, нищо не става.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Явно и понятие си нямаш от що е то улична война. Каквато и техника да се ползва, докато мръсната работа не се свърши от пехотата, нищо не става.
                      Чакай са , аз доколкото разбрах първо ще се унищожават техника, инфраструктура запаси от оръжие и гориво ... а там където е цялата тая работа е пустиня ... какво по добро място за смерч и град ... А иначе прав си нямам си представа как се действа
                      Last edited by Orm; d.m.y г., 20:53.

Comment

Чакай са , аз доколкото разбрах първо ще се унищожават техника, инфраструктура запаси от оръжие и гориво ... а там където е цялата тая работа е пустиня ... какво по добро място за смерч и град ... А иначе прав си нямам си представа как се действа
                        Сега можем много да гадаем. Трябва да мине време за да се видят резултатите.
                        Всяка офанзива за да има положителен краен резултат завършва с пехотински действия. На никого не му е приятно да жертва жива сила, но без това не може.

Руските военни прекрасно знаят това и аз ще се учудя, ако не го приложат. А че не могат да разчитат само на сирийската пехота, предстои сами да се убедят.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Сега можем много да гадаем. Трябва да мине време за да се видят резултатите.
                          Всяка офанзива за да има положителен краен резултат завършва с пехотински действия. На никого не му е приятно да жертва жива сила, но без това не може.

Руските военни прекрасно знаят това и аз ще се учудя, ако не го приложат. А че не могат да разчитат само на сирийската пехота, предстои сами да се убедят.
                          Що пък толкова им нямаш вяра на сирийците, все пак 4 години воюват вече и не се предават

Comment

• Се ми едно какво ще правят и кой какво ще приказва искам тая гадост да изчезне.
                            На всичко тогоре си имаме радиоКърджали вече на турски език.
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Що пък толкова им нямаш вяра на сирийците, все пак 4 години воюват вече и не се предават
                              Щото арабинът е всичко друго но не и войник.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Щото арабинът е всичко друго но не и войник.
                                Да, и това го има .. ама пък воюват със себеподобни , а и подкрепяни от Русия ще са на крилете на храброста... надявам се де

Comment

Working...
                                X