Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
    Говорите за различни неща.
    Окупационни войски няма, но те не са и нужни. Нашите ибрикчии са готови винаги да ни колят.
    Остеритетът е такъв, че чумата не е взимала толкова жертви.
    Смешно е да се твърди, че в Русия стандарта на живот е нисък. В сравнение с нашия е направо космически.
    Сигурно от лош живот има бум на раждаемостта.
    Но нещата са несравними. Това, което за все повече изпедерасяващи се мозъци е ценност у нас, за тях е порок. Погледнете кадри от улиците им и вижте как живеят. Говорете с руснаци! Те най-малкото имат своята гордост и изобщо не ги интересува мъжката епилация. Руснакът е съгласен да си гледа стария телевизор, но да се строи моста на Крим, да вижда брата си войник добре облечен и въоръжен и да има своята гордост.
    Ние за съжаление я нямаме.
    Не може да наричаш изостанала една страна, която е водеща в космическите технологии, въоръжението, суровинната промишленост, металургията.......
    Те просто следват силните на деня, тоест властимащите, не веднъж съм казвал че ако дойде проруско правителство ще са в челните редици.Междудругото ген.Радев ми се вижда изгодна оферта, поне е пробългарски настроен.Малко снимки от небивалия интерес на "прозападно" настроените българи към "родния" ни флот вчера.Имаше шутки - пуашите ли руснаците, що не прекръстите корабите на Обама и Джон Кери, ако дойде някой СУ кога ще го видите - преди или след като се насерете....нещо мнозинството русоби липсваха, може би щото са заети да сеят из нета поръчаното от Вашингтон.

п.п.ДЗнес към "Калиакра" и "Хелена" имаше доволно навалица.Сигурно щото са си български не натовски.
    Attached Files
    Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 21:43.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Държава на светци ....

https://www.your-day.net/%D0%BD%D0%B...-%D0%BC%D1%80/
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Аз лично нищо не очаквам.

Едно се говореше, друго се случва...

Уж санкциите не влияели на Русия, а са пред фалит...

Русия пари за пАтоци няма.Само Китай може да ги спаси, ама и той си има проблеми или просто не иска/не му е достатъчно изгодно...

http://www.finanz.ru/novosti/aktsii/...ana-1001339558

---------- Post added at 02:11 ---------- Previous post was at 02:06 ----------

Тъпите руски журналисти или по-точно пропагандатори за решили, че Газпром щял да строи без Северен пАток, ама без да има пазари и съгласие на държавите до които ще е газопровода..

Пълен ташак с Русия:
        «Решение касается только покупки у „Газпрома“ акций существующей проектной компании (Nord Stream 2 AG — прим. авт.) западными партнерами», — говорится в пресс-релизе Nord Stream 2 AG. Эта проектная компания зарегистрирована в Швейцарии, полностью контролируется сейчас «Газпромом» и будет вести строительство и эксплуатацию газопровода по дну Балтийского моря. Планировалось, что пять западных компаний выкупят у российского холдинга по 10% акций. Сейчас же этого не произойдет, все бремя проекта ложится на «Газпром», и как его партнеры будут участвовать в проекте, непонятно. Польский антимонопольный орган UOKiK уже заявил, что после отзыва заявки совместное предприятие не может быть создано.
        Подробнее: http://eadaily.com/ru/news/2016/08/13/severnyy-potok-2-poshel-novym-putem-bez-soglasovaniya-s-polshey-i-v-novom-formate?utm_source=smi2
        Ще строят гЪзопроводи ... до държавата Никъде ...

---------- Post added at 02:15 ---------- Previous post was at 02:11 ----------

Ай ся.Плюйте птеродактили като нямате други аргументи.

То и да имате = Contra factum non valet argumentum ...

---------- Post added at 02:31 ---------- Previous post was at 02:15 ----------

Немецкая Wintershall подтвердила выход из "Северного потока 2"
        http://www.finanz.ru/novosti/aktsii/...a-2-1001352511

Нефта сорт брент скача, а рублата пада: http://www.finanz.ru/novosti/valyuty...eft-1001352556

И да имат някаква печалба руските фирми, инфлацията я изяжда, а доларчета и евро няма=САНКЦИИ...

Второй месяц без валюты: Отток капитала съел весь приток долларов в РФ

http://www.finanz.ru/novosti/valyuty...-rf-1001347342

---------- Post added at 02:44 ---------- Previous post was at 02:31 ----------

Липсата на печалба, ще изгони и най-отчаяните чужди инвеститори в Русия които ще разпродадат компании, дялове и акции...

Самите руснаци го признават и са го написали, не аз...

Следва отново "помощ" и молби за такава към Канада и САЩ за хлебна пшеница, че да няма отново Глодомор, а тоя път Русомор ...

Обикновеният руснак ще плаща за тъпотията на управляващите си отново...

Докато помъдреят, или АКО помъдреят...

Мъка, мъка-а-а-а...
        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
          Аз лично нищо не очаквам.

Едно се говореше, друго се случва...

Уж санкциите не влияели на Русия, а са пред фалит...

Русия пари за пАтоци няма.Само Китай може да ги спаси, ама и той си има проблеми или просто не иска/не му е достатъчно изгодно...

http://www.finanz.ru/novosti/aktsii/...ana-1001339558

---------- Post added at 02:11 ---------- Previous post was at 02:06 ----------

Тъпите руски журналисти или по-точно пропагандатори за решили, че Газпром щял да строи без Северен пАток, ама без да има пазари и съгласие на държавите до които ще е газопровода..

Пълен ташак с Русия:

Ще строят гЪзопроводи ... до държавата Никъде ...

---------- Post added at 02:15 ---------- Previous post was at 02:11 ----------

Ай ся.Плюйте птеродактили като нямате други аргументи.

То и да имате = Contra factum non valet argumentum ...

---------- Post added at 02:31 ---------- Previous post was at 02:15 ----------

Немецкая Wintershall подтвердила выход из "Северного потока 2"
          http://www.finanz.ru/novosti/aktsii/...a-2-1001352511

Нефта сорт брент скача, а рублата пада: http://www.finanz.ru/novosti/valyuty...eft-1001352556

И да имат някаква печалба руските фирми, инфлацията я изяжда, а доларчета и евро няма=САНКЦИИ...

Второй месяц без валюты: Отток капитала съел весь приток долларов в РФ

http://www.finanz.ru/novosti/valyuty...-rf-1001347342

---------- Post added at 02:44 ---------- Previous post was at 02:31 ----------

Липсата на печалба, ще изгони и най-отчаяните чужди инвеститори в Русия които ще разпродадат компании, дялове и акции...

Самите руснаци го признават и са го написали, не аз...

Следва отново "помощ" и молби за такава към Канада и САЩ за хлебна пшеница, че да няма отново Глодомор, а тоя път Русомор ...

Обикновеният руснак ще плаща за тъпотията на управляващите си отново...

Докато помъдреят, или АКО помъдреят...

Мъка, мъка-а-а-а...
          Нов любим сайт ли си имаш ?
          Той и Еко от 3 години чака Русия да фалира
          Английския не ми е силата , ще ми обясните ли какво пише тук ? http://www.bloomberg.com/news/articl...russia-s-ruble
          Last edited by Orm; d.m.y г., 08:03.
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Английския не ми е силата , ще ми обясните ли какво пише тук ? http://www.bloomberg.com/news/articl...russia-s-ruble
            Нищо не чакам. Единственото, което искам е тия цървули да не ми гледат повече в паницата и да не ми дават наклон на уя.

Вече достатъчно много вреди нанесоха на България и не само.

Като са прост народ, който не може да избира управниците си, поне да не се бъркат в работите на другите.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Виж Ся:

1.Нямам очаквания.
              Дори за разлика от ЕКО-то не очаквам руснаците да спрат да влияят/да се месят във вътрешните ни работи и политика.Очкавам всичко да си продължава както досега, с разликата че Русите ще разполагат с по-малко пари за спонсориране на сайтове и партии/хора като Балалайка.Ру и АТАКА/БСП/АБВ.

Това разбира се няма да ги спре.И една рубла на аванта си е чиста аванта получена без грам истинска работа.

2. Откога не вярваш на руските сайтове?

================================================== ====

Да допълня, че и Реформаторите, ГЕРБ, Патриоти и други подобни не са ми "любими".

Реформаторите, бяха ми любими, излъгаха, сега няма да гласувам за тях.

Не зная за кого ще гласувам, но няма да е за тях.И горе изброените патриоти, Атаки, и други паразити няма да гласувам.

Въобще тепърва ще решавам или ще ходя на почивка в изборния ден, без да ми пука кой ще "спечели".

Който и да спечели, ако не печели Българския народ няма смисъл да се гласува.

Виж за ген.Радев, дори да е кандидатура на БСП може и да гласувам.Обаче зависи какво ще предложат другите и най-вече ГЕРБ.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Нищо не чакам. Единственото, което искам е тия цървули да не ми гледат повече в паницата и да не ми дават наклон на уя.

Вече достатъчно много вреди нанесоха на България и не само.

Като са прост народ, който не може да избира управниците си, поне да не се бъркат в работите на другите.
                Тук щот сме мъдреци, та сме ги избрали, че се е заплеснало.
                Кат нещеш да ти дават наклан, движи си го сам. Га си си дал топките в нечии ръце, ще ти дава и наклона, само дето не са руснаците. От тях в момента само ритник там си просим.

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                Виж Ся:

1.Нямам очаквания.
                Дори за разлика от ЕКО-то не очаквам руснаците да спрат да влияят/да се месят във вътрешните ни работи и политика.Очкавам всичко да си продължава както досега, с разликата че Русите ще разполагат с по-малко пари за спонсориране на сайтове и партии/хора като Балалайка.Ру и АТАКА/БСП/АБВ.

Това разбира се няма да ги спре.И една рубла на аванта си е чиста аванта получена без грам истинска работа.

2. Откога не вярваш на руските сайтове?

================================================== ====

Да допълня, че и Реформаторите, ГЕРБ, Патриоти и други подобни не са ми "любими".

Не зная за кого ще гласувам, но няма да е за тях.И горе изброените патриоти, Атаки, и други паразити няма да гласувам.

Въобще тепърва ще решавам или ще ходя на почивка в изборния ден, без да ми пука кой ще "спечели".

Който и да спечели, ако не печели Българския народ няма смисъл да се гласува.

Виж за ген.Радев, дори да е кандидатура на БСП може и да гласувам.Обаче зависи какво ще предложат другите и най-вече ГЕРБ.
                Леле, щом чак сега си видял, що струват "реформаторите", верно по-добре не гласувай.
                Чакаш да видиш, едното БКП, кого ще изкара срещу другото. Ашколсун ефендилер.
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• А, по ша ми отива "Другарю" след като ще е "Едното БСП срещу другото".

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение

Не всички всъщност.
                    Гласувай човек! Гласувай защото инак няма измъкване. Избирай по малкото според теб зло. При тая пропорционална система, друг начин няма. А явно няма да я сменят, в обозримо бъдеще.
                    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                      Тук щот сме мъдреци, та сме ги избрали, че се е заплеснало.
                      Кат нещеш да ти дават наклан, движи си го сам. Га си си дал топките в нечии ръце, ще ти дава и наклона, само дето не са руснаците. От тях в момента само ритник там си просим.

Който усеща, че са го хванали за топките, да си му бере гайлето.

Един съвет от мен:

Допълнителното хващане за палците в очакване, дедо ви Иван да ви го намъкне за пореден път, няма да ви реши проблема с топките.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        Който усеща, че са го хванали за топките, да си му бере гайлето.

Един съвет от мен:

Допълнителното хващане за палците в очакване, дедо ви Иван да ви го намъкне за пореден път, няма да ви реши проблема с топките.
                        Първен свали от там чичо си Сам и комшията Ердуан, па от после съветвай.

---------- Post added at 17:47 ---------- Previous post was at 17:45 ----------

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                        А, по ша ми отива "Другарю" след като ще е "Едното БСП срещу другото".
                        Щом казваш.... Нямаш грижа.

---------- Post added at 17:50 ---------- Previous post was at 17:47 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                        Не всички всъщност.
                        Гласувай човек! Гласувай защото инак няма измъкване. Избирай по малкото според теб зло. При тая пропорционална система, друг начин няма. А явно няма да я сменят, в обозримо бъдеще.
                        Понеже избирахме "по-малкото", та се нагласихме...
                        Кат ша е зло, голямо да е. Кат ша е гарга, рошава да е.
                        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                          Казват че рублата се държи много стабилно и се очаква да поскъпва. Зависимостта между рублата и цената на петрола е намаляла значително, което показва че руската икономика не разчита главно на износ на петрол. Между другото последните данни показват че руската икономика вече има положителен растеж.

Comment

• "Това ми го говорят звездите" си забравил да допълниш ...

Ти си цяла астроложка гадателка ...

Comment

• Абе ти май си говориш сам със себе си.

Comment

• Хубаво е от време на време да се черпи от първоизточника, а не от разни сайтове. До колкото си спомням, на Валдайската среща Путин спомена 12 милиона тона произведена пшеница и благодари на производителите. Това е сигурно от лошата му политика.
                                А генерала е за мене поредната бутафория. Самият той е ибрикчия. Мога да ви го докажа веднага.
                                Ще обере вота на лумпените, дето ще викат: Ей сега ще видите генерала какво ще направи и как с твърда ръка ще въдвори ред.
                                Такива имаше и за Черненко, Андропов и Горбачов.
                                Последният просра всичко, включително и нас.
                                Генералът трябваше първо да въведе ред в собственото си ведомство, а после да тръгва да оправя държавата.
                                ВВС е в колапс, а той какво е правил до сега?!
                                Изпълнявал е заповеди?!
                                Войнишката храброст е да тръгнеш срещу врага.
                                Генералската е да отстояваш собственото си мнение.
                                Какво му пречеше до сега да алармира обществеността?!
                                Ако трябва си подай оставката- Аз за чужди идиотщини няма да отговарям. Или давайте да ремонтираме самолетите или да се махам.
                                Ама не!
                                До сега клеча на поста, гледаше как се унищожава авиоремонтния завод в Пловдив и още го помня, как кимаше с глава, увенчана с тъмни очила. Явно много американски филми е гледал.
                                След като си свърши гадната работа на изборите, защото той няма да стане президент, ще го хързулнат някъде на топло, може посланник някъде, където ще си осигури една добра пенсия и ще пропадне в небитието.
                                Амин
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X