Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Ако беше гледал клипчето , което не е клипче а е цяло предаване посветено на темата, щеше да разбереш че не става дума за обикновен популизъм. Че нещата са много по дълбоки. Ама , нали има .ru , не ти трябват тия подробности.
    Ами да, за необикновен популизъм става въпрос. Такъв, който затрива бъдещето на Европа. И да, нещата са дълбочки. Като отдеш на пазарът, да си купиш зелка, като установиш че и тя е китайска, неминуемо рабираш че дъното не се вижда. Подробностие са си интересни, въпросът е - кои подробности. Щото те са много....доста много. Каза - търси кой има интерес - всеки има бе! Някой имат сходни, други - различни, трети - противоположни.
    Хайде сега да ми обясниш - какви са сходните ми интереси с Русия, та да гледам предавания с .ru в името.
    Или ще ми кажеш че точно в руските медии е заровена истината!? Ако кажеш че е заровена - ще се съглася(имай предвид).

уточнение - замествам печалба с интерес, понеже не винаги тоя който пече баницата я консумира.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
      Ами да, за необикновен популизъм става въпрос. Такъв, който затрива бъдещето на Европа. И да, нещата са дълбочки. Като отдеш на пазарът, да си купиш зелка, като установиш че и тя е китайска, неминуемо рабираш че дъното не се вижда. Подробностие са си интересни, въпросът е - кои подробности. Щото те са много....доста много. Каза - търси кой има интерес - всеки има бе! Някой имат сходни, други - различни, трети - противоположни.
      Хайде сега да ми обясниш - какви са сходните ми интереси с Русия, та да гледам предавания с .ru в името.
      Или ще ми кажеш че точно в руските медии е заровена истината!? Ако кажеш че е заровена - ще се съглася(имай предвид).

уточнение - замествам печалба с интерес, понеже не винаги тоя който пече баницата я консумира.
      Това дето съм постнал, е предаване в което участват много образовани хора с различни позиции. Политолози , анализатори и.т.н. Дават много информация , която иначе никога (никога не казвай никога) не би я намерил сам. Предаването е пряко и не се манипулира. Рядко се срещат подобни. Дори и ти можеш да си пратиш мнението през туитър. Та, за това е интересно. Айде , когато темата е за Украйна водещите са много проруски настроени, ама сега тази тема с Каталуния бих казал че доста безпристрастно и информативно.
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Това дето съм постнал, е предаване в което участват много образовани хора с различни позиции. Политолози , анализатори и.т.н. Дават много информация , която иначе никога (никога не казвай никога) не би я намерил сам. Предаването е пряко и не се манипулира. Рядко се срещат подобни. Дори и ти можеш да си пратиш мнението през туитър. Та, за това е интересно. Айде , когато темата е за Украйна водещите са много проруски настроени, ама сега тази тема с Каталуния бих казал че доста безпристрастно и информативно.
        Как разбра че не се манипулира? Аз не мога да си пратя мнението, не ползвам туитър и не гледам руски предавания(вече). Какво което вече не си научил от европрйските медии, научи от това предаване? Гледаш ли поне нашенските информационни канали? Какви са тия подобните дето рядко се срещат!? Птредавания на живо, дето всеки идиот може да се "изкаже" в ефир ли!?
        М-м-м-м, ти нашенска телевизия гледаш ли!?
        Съвет - гледай господари на ефирът.
        Последен въпрос - вярваш че по темата Каталуня, руските медии са безпристрастни!!!!!!???
        Моля да не ми обръщаш внимание. Задавам ти въпроси, на които отговорът не ме интересува. Това само идиот може да го направи.

Comment

• Е сега стана съвсем странно, след турците са и чаршафите на опашка за С400

https://m.vesti.bg/sviat/evropa/saud...ryzhie-6074605

---------- Post added at 20:05 ---------- Previous post was at 20:02 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          Как разбра че не се манипулира? Аз не мога да си пратя мнението, не ползвам туитър и не гледам руски предавания(вече). Какво което вече не си научил от европрйските медии, научи от това предаване? Гледаш ли поне нашенските информационни канали? Какви са тия подобните дето рядко се срещат!? Птредавания на живо, дето всеки идиот може да се "изкаже" в ефир ли!?
          М-м-м-м, ти нашенска телевизия гледаш ли!?
          Съвет - гледай господари на ефирът.
          Последен въпрос - вярваш че по темата Каталуня, руските медии са безпристрастни!!!!!!???
          Моля да не ми обръщаш внимание. Задавам ти въпроси, на които отговорът не ме интересува. Това само идиот може да го направи.
          Кои наши предавания бе човек?!?! Кога си видял западен политик или журналист в нашенско предаване?? Нивото на нашенската журналистика е на нивото на клюките на бабите , дет седят пред входа ми.....
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Е сега стана съвсем странно, след турците са и чаршафите на опашка за С400....
            Това е интересно. Сигурно на ИД им трябват, пък ги е срам да си ги поискат от руснаците

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Това е интересно. Сигурно на ИД им трябват, пък ги е срам да си ги поискат от руснаците
              Ахахаза , да , за тях ще да са че много ги били бомьели

Comment

Кои наши предавания бе човек?!?! Кога си видял западен политик или журналист в нашенско предаване?? Нивото на нашенската журналистика е на нивото на клюките на бабите , дет седят пред входа ми.....
                Тоест - не си гледал, но реши че родната журналистика е само клюки, за разлика от руската, която е ТОП, от всякъде.
                Попитах - какво научи от въпросното руско предаване, дето е безпристрастно?
                Инак, в пресконференциите на Путин, по телевизията, които са на живо - идиоти не се включват. Задават му и неудобни въпроси - от рода на - защо в Байкал няма акули.
                Когато обаче западен журналист, в интервю го попита - защо затворихте Пуси Раят, отговорът беше много смислен.
                В тая връзка те попитах - мислиш ли че предаванията на живо, не се режисират?

Comment

Тоест - не си гледал, но реши че родната журналистика е само клюки, за разлика от руската, която е ТОП, от всякъде.
                  Попитах - какво научи от въпросното руско предаване, дето е безпристрастно?
                  Инак, в пресконференциите на Путин, по телевизията, които са на живо - идиоти не се включват. Задават му и неудобни въпроси - от рода на - защо в Байкал няма акули.
                  Когато обаче западен журналист, в интервю го попита - защо затворихте Пуси Раят, отговорът беше много смислен.
                  В тая връзка те попитах - мислиш ли че предаванията на живо, не се режисират?
                  Давай линкове , да ги видя тея предавания ... Тръпна в очакване....
                  Пуситата няма смисъл да коментираме
                  Но щом си видял че путин е поставен в трудна ситуация с този въпрос, значи е имало смисъл нали ?!?!?!

Comment

• Явно няма да дочакаме материалите на бай ви Иван, та да взема да постна аз нещо интересно....
                    https://m.youtube.com/watch?v=A8WPyE0O7Co

Comment

• е тази статия цепи мрака
                      http://www.zora-news.com/index.php?o...015&Itemid=127
                      А кажете колко процента от написаното е истина?
                      Last edited by 546; d.m.y г., 09:58.

Comment

• Нека да има ракети момчета.Който не може да вдигне самолета, ще изстрелва ракетата ...

Ха, ха -ха ...Е'га ти статията ...

Това за Де Гол и златото е вярно, поискал го е и го е получил на 100%, а не както пише в статията.

Ако не знаете, да ви кажа че преди и по време на двете световни войни -ПСВ и ВСВ и двата военни лагера са имали "застъпници" у нас и са се опитвали да привлекат България в своята коалиция.

Имали са и вестници на територията на България които са финансирали:
                        Пари на руската легация мотивират поведението на вестници като "Балкански сговор", "Свободно мнение", "Балкански куриер", "Заря", "Балканска трибуна" и др., докато интересите на Германия и Австро-Унгария намират публичност (пак чрез финансови инструменти) в "Камбана", "Утро", "Дневник" и "Балканска поща".

Източник:

http://www.vestnicibg.com/article/is...ta-v-bulgaria/

================================================== =

Нещо за Балканската война и междусъюзническата(Втората балканска) война:
                        http://www.dw.com/bg/%D0%B1%D1%8A%D0...%B8/a-17197919
                        Last edited by alfa racer GTA; d.m.y г., 11:55.
                        Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Давай линкове , да ги видя тея предавания ... Тръпна в очакване....
                          Пуситата няма смисъл да коментираме
                          Но щом си видял че путин е поставен в трудна ситуация с този въпрос, значи е имало смисъл нали ?!?!?!
                          Не ме бъркай с путинофил! Линкове към какво!?
                          Ако искаш линк към предаване в което западен журналист или политик гостува в наше предаване - намери си, има много предавания, не зная дали има линкове. Ако искаш линк към предаване, в което малоумник задава въпроси на живо - гледай "Господари на ефира", вярвам ще се нагледаш.
                          Теси загряват бързо - други - не.
                          Въпросният въпрос, беше зададен на Путин не в "живо" предаване, а в интервю, което западен журналист му "взе" и не повтори. Много неща, съвсем видимо няма смисъл да коментираме..... ама на.... правим го.
                          След като така, то....какво се опитваш да твърдиш? Че в Русия, понеже в предаване "на живо" се явява Путин и той отговаря на всякакви въпроси, зададени му по интернет, демокрацията там е на върховно ниво, или...!?
                          Баси! Бат Бойко е всеки божи ден в ефир! Всекви въпроси му задават, всекви отговори получават, цъфнахме, та вързахме!

Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                          А кажете колко процента от написаното е истина?
                          199 процента, при определени условия.
                          Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 19:56.

Comment

Не ме бъркай с путинофил! Линкове към какво!?
                            Ако искаш линк към предаване в което западен журналист или политик гостува в наше предаване - намери си, има много предавания, не зная дали има линкове. Ако искаш линк към предаване, в което малоумник задава въпроси на живо - гледай "Господари на ефира", вярвам ще се нагледаш.
                            Теси загряват бързо - други - не.
                            Въпросният въпрос, беше зададен на Путин не в "живо" предаване, а в интервю, което западен журналист му "взе" и не повтори. Много неща, съвсем видимо няма смисъл да коментираме..... ама на.... правим го.
                            След като така, то....какво се опитваш да твърдиш? Че в Русия, понеже в предаване "на живо" се явява Путин и той отговаря на всякакви въпроси, зададени му по интернет, демокрацията там е на върховно ниво, или...!?
                            Баси! Бат Бойко е всеки божи ден в ефир! Всекви въпроси му задават, всекви отговори получават, цъфнахме, та вързахме!.
                            Първо, Путин го забърка ти в цялата работа. Второ, Путин има стотици интервюта със западни , източни, северни и южни журналисти. Трето, винаги са му задавали остри въпроси и са получавали отговори. В това отношение западните дейци на демокрацията са на светлинни години от него.
                            То това се очакваше от тебе , прах в очите и много думи в небитието.... Аз ако знаех такива предавания нямаше да ти искам линкове, а щях да ги гледам и да ги хваля и без твоето разрешение.... То това твоето е като във вица:
                            - Извинете , по тази улица мога ли да стигна до НДК?
                            - Щом ме уважаваш, питаш - разрешавам, можеш...
                            Last edited by Orm; d.m.y г., 02:48.

Comment

• Верно цялата тая история е прах, само че не в очите, ами "на вятъра". Попитах - линк към какво предаване искаш, отговорът ти е цитат от виц, който не съм чувал никога.
                              Да ти напомням ли че клавиатурата ти е много ценна и трябва да я пазиш?
                              Не случайно намесих Путин и дадох пример, как отговаря на "остър" въпрос. Примерно, в предаванията на Божидар Димитров, преди време задаваха въпроси по телефона. Вече не. Сега отговаря на писмени въпроси. Защо!? Отговорът на последният въпрос, се намира лесно ако гледаш няколко предавания на "Господари на ефира".
                              Ей ти го "сдъвкано" - въпросите в ефир, на живо, най често са безсмислени, а много често са даже само псувни или друга някаква форма на малоумщина. Това се получава, когато дадено предаване не е редактирано. Да видим, дали ще разбереш защо не чета/гледам линкове завършващи на .ru.

Comment

• Абе я ми дайте едно печено пиле вместо да се дръндите.

Comment

Working...
                                X