Трагични сте момци.... Като не ви харесва купувайте нефт от латвийците, газ от поляците и се кефете че ви клати САЩ а не руснаците. А като ни нарушат въздушното пространство ще ни защитите с голямото разнообразие на алфи на по 15 - 20 години. А най важното е после по форумите да напишете колко сте велики и как онеееези 45 години са ви спрели да задминете Германия.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеТрагични сте момци.... Като не ви харесва купувайте нефт от латвийците, газ от поляците и се кефете че ви клати САЩ а не руснаците. А като ни нарушат въздушното пространство ще ни защитите с голямото разнообразие на алфи на по 15 - 20 години. А най важното е после по форумите да напишете колко сте велики и как онеееези 45 години са ви спрели да задминете Германия.
Трагични сте момци..... не е довод. Вярвай ми, ако почна аз с квалификациите - една седмица няма да спра.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеТрагични сте момци.... Като не ви харесва купувайте нефт от латвийците, газ от поляците и се кефете че ви клати САЩ а не руснаците. А като ни нарушат въздушното пространство ще ни защитите с голямото разнообразие на алфи на по 15 - 20 години. А най важното е после по форумите да напишете колко сте велики и как онеееези 45 години са ви спрели да задминете Германия.
Поради това спри най накрая с тая селска твоя логика, че щом не искам да ни клати Русия, значи искам да ни клати САЩ.
Ние по-възрастните тук (с малки изключения), в хода на личните си перипетии много добре сме разбрали, че Русия не е давала и не дава мило и драго за нас. Поради това се отнасяме резервирано към нея.
Тия приказки, че СССР не бил Русия ги приказай на забрадката ми.
Разликата между отношението, което проявяваше към нас СССР и това, което проявява Русия се състои само в средствата с които го прави.
Идеологическо-репресивните средства на СССР бяха заменени с икономическо-репресивните на Русия.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениени марсианците.
Доре де, а как се размножавате!?
Ето така - боц.
Тука нещо подобно се получава.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеТова ли видя!? Значи освен от слаба памет, страдаш и от лошо зрение. Сега пък започвам да се питам - дали не си на преклонна втзраст.
Това би обяснило защо изпращаш работещи предприятия в небитието. Нищо, ще ти напомням регулярно, аз не страдам от склероза още.
Заначи, помолих те да обявиш възраста си, защото едно е да си бил първокурсник(примерно), а друго е да си бил студент, по времето когато се отървахме от диктатурата на пролетариата. Помолих и за препратка към материала, от който твърдиш че си копирал.
Идеята на масовата приватизация Павлинчо, не е да има за всички, а да даде шанс на всички. Хората не са еднакви, не са еднакво образовани и мотивирани. На мен от масовата приватизация ми останаха 2 въдици момче, но това не ми пречи да виждам че беше достатъчно справедлив.
---------- Post added at 12:30 ---------- Previous post was at 12:23 ----------
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВиж ся. На мен не ми харесва да ме клатят. Ни САЩ, ни Русия, ни Е.С. ни марсианците.
Поради това спри най накрая с тая селска твоя логика, че щом не искам да ни клати Русия, значи искам да ни клати САЩ.
Ние по-възрастните тук (с малки изключения), в хода на личните си перипетии много добре сме разбрали, че Русия не е давала и не дава мило и драго за нас. Поради това се отнасяме резервирано към нея.
Разликата между отношението, което проявяваше към нас СССР и това, което проявява Русия се състои само в средствата с които го прави.
Идеологическо-репресивните средства на СССР бяха заменени с икономическо-репресивните на Русия.
---------- Post added at 12:46 ---------- Previous post was at 12:30 ----------
Ей голям майтап с тези НПО-ошки в Русия и в Украйна.
http://rusvesna.su/news/1445112884Last edited by pavlin; d.m.y г., 15:33.
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
Ами тя в момента България така се е разклатила че повече няма на къде. Като влязат бежанците, може да започне и да подскача даже. Обаче такива като теб ще се успокояват с мисълта че Русия е виновна и живота ще е песен.
Прословутата американска тъпотия очевидно е заразна.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВиж ся. На мен не ми харесва да ме клатят. Ни САЩ, ни Русия, ни Е.С. ни марсианците.
Идеологическо-репресивните средства на СССР бяха заменени с икономическо-репресивните на Русия.. Никога не съм казвал че е по добре да ни клати марсианец или който и да е било. Аз ви питах защо според вас руснаците трябва да ни дават евтини суровини. Дайте поне една причина... Нито сме огромен пазар, нито сме им стратегически партньори, нито пък транзитна страна.... Защо според вас Русия трябва да гледа нашият интерес???!
А за разлика от руснаците щатите са ни партньори по всичко, не пропускаме да им се покланяме с повод и без, но те си ни клатят още по злобно.....
Това се опитвам да ви обясня и на вас - не да се занимавате с неща отпреди 25-30 години а да прогледнете най накрая кой ви клати най добреОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеМасовата приватизация не само че не беше справедлива ами си беше чиста кражба. Тези предприятия които са останали да работят , работят на по- малък капацитет и голяма част от активите им бяха ошмулени. За сметка на тях се затриха редица други. Същият този холдинг приватизира чрез масовата приватизация консервната фабрика Петко Енев която в момента не е работеща и още кой знай колко други като нея. Идеята на масовата приватизация Иванчо беше собствеността създавана с труда на много хора да се прехвърли като собственост на много хора и да се управлява ефективно. Целта не беше, няколко хора които имат връзки с властта да си го присвоят за себе си и да използват населението в района като феодални селяни.
Всички фабрики които бяха организирани като РМД бяха собственост на много хора, съответно управлението беше тяхна отговорност. Да, фабрика от типа на тая по горе ПРОСТО НЯМА КАК да се управлява ефективно. Това е създадено до обслужва СИВ и за нищо друго не става. Така е с маса от предприятията по онова време, съответно след като си отиде СИВ, си отидоха и те.
Къде е линка бре!? Или си признай че беше "свободно съчинение", или дай линк. Тия хора имат пощенска кутия, трябва ли да им задавам въпроси на тях?
Хайде, чакам го тоя линк вече трети ден.
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЗащо според вас Русия трябва да гледа нашият интерес???!
Правилният въпрос е - защо ние да гледаме интересите на Русия, вместо нашите.
Никъде не е ставало въпрос за ефтини суровини, реч иде за друго, да са "нормални".
Даже с Митака бяхме стигнали до консенсус, че няма ли конкуренция, жална ни майка.Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 19:49.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеТая консервна фабрика момче, няма как да не бъде зартворена. Ти научнопопулярни филми гледаш ли? Това е на ниво 30-те години бе!
Всички фабрики които бяха организирани като РМД бяха собственост на много хора, съответно управлението беше тяхна отговорност. Да, фабрика от типа на тая по горе ПРОСТО НЯМА КАК да се управлява ефективно. Това е създадено до обслужва СИВ и за нищо друго не става. Така е с маса от предприятията по онова време, съответно след като си отиде СИВ, си отидоха и те.
Къде е линка бре!? Или си признай че беше "свободно съчинение", или дай линк. Тия хора имат пощенска кутия, трябва ли да им задавам въпроси на тях?
Хайде, чакам го тоя линк вече трети ден.
Е сега ако покажеш къде, някой е казал че Русия трябва да гледа нашият интерес,шапка ти свалям. Аз даже бях писал че е нормално да ни го набутват, щом им позволяваме.
Правилният въпрос е - защо ние да гледаме интересите на Русия, вместо нашите.
Никъде не е ставало въпрос за ефтини суровини, реч иде за друго, да са "нормални".
Даже с Митака бяхме стигнали до консенсус, че няма ли конкуренция, жална ни майка.
---------- Post added at 17:07 ---------- Previous post was at 17:03 ----------
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеДаже с Митака бяхме стигнали до консенсус, че няма ли конкуренция, жална ни майка.
---------- Post added at 17:12 ---------- Previous post was at 17:07 ----------
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеКакво стана с Бойко бе?!?!?
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеАма ти пак пускаш снимки от 70те и се опитваш да манипулираш. А сега знаеш ли консервната промишленост в района на какво ниво е. Племенникът ми работи като технолог в тази индустрия и мога да ти каза по негови разкази нивото е трагично, за качеството на продукцията няма да говорим. От друга страна ликвидирането на тази фабрика уби производството на плодове и зеленчуци. Ана така се случва като някои умни глави решиха ме руските пазари не са ни нужни и че ще си продаваме на запад.
Давал съм ви примери, за проектосделката на Лужков със ВАМО със сигурност.
Пак ти напомням - ЛИНКЪТ!! Уж съм търпелив(рибарин съм), ама....знае ли човек...
п.п. Упс! Това с късата памет може да излезе заразно, безмалко да забравя да ти отговоря за конкуренцията.
Значи - като си прав, прав си, това си е мръсна сделка, щом ни ощетява.
Тъкмо за това се учудвам че твойте хора са ма-а-алко против либеризация на отраслът.
В момента няма условия за конкуренция, ама на някой така им харесва.
За да не се мориш да ми задаваш допълнителни въпроси - и от американски реактор нямаме нужда. Потребяваме 1/3 от наличните мощности.Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 20:46.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщениеМасовата приватизация не само че не беше справедлива ами си беше чиста кражба.Alfa Romeo 155 1.7 t.s. Saab 9-5
Comment
-
Първоначално публикувано от warbah Покажи съобщениеМного си прав,сега остава да ни обясниш кой направи масовата приватизация да се проведе по този начин?Много държа да отговориш на въпроса ми.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеАз пък искам да видя идея - как би могло да се направи по справедлива. Айде да видим....
За капак на това скейтърите не правят разлика между правенето на пари и правенето на бизнес, щот си мислят, че е едно и също и те така. Отивам да бачкам,чао.
Comment
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеАбе не мине ли през кеш в една работа
Лека и доходна!Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:41.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
Comment