Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Ако аз "нямам право.....", то ти просто трябва да мълчиш, защото пък хептен нищо не знаеш по въпроса.

Въпросните дискове пристигаха в ЗИТ за да се окоплектоват трактове за най-продаваните тогава СМ-3 изчислителни системи, които предимно се изнасяха.
    Накратко - ЗИТ беше звеното, което събираше продукцията на няколко родни производтсва в завършен продукт и така "контрата" оставаше в него.
    Точно заради високия процент брак на входящите изделия се налагаше да работим почти без почивка, в т. ч. и в съботи и недели.
    Далеч не беше ДЗУ единственият източник на некачествена продукция. Друго такова произвоздство беше русенският завод за платки.

Ако нямаш, какво смислено и аргументирано да добавиш по темата, то поне прояви малко уважение към тези, които свеждат достоверна информация.

Персоналните квалификации си ги заври там, за където си мислиш.

Велик си чиче!

Респект!
    Alfa Romeo 156 2.0 TS '97 - продадена ...

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
      Павка, къртиш мифки браат, тия в завода дето правят АК47 добре, че не четат тук.
      Няма и нужда да четат. По време на войната в Либия установките за картечниците които се монтираха на пикапите също се произвеждаха в България. Когато преди няколко месеца на военен полигон се гръмна един американец, изпитваха оръжие предназначено за Сирия.

Comment

• Няма страшно, десанта върви по план в Безмер. Скоро и на други места. Честита изборна "победа"! Спете спокойно, скоро покойно...
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• http://www.moreto.net/novini.php?n=305237&c=03
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Са щего обявят недемокранедемократичен варварин.
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• http://ria.ru/syria_chronicle/20151029/1310306272.html

А дано така да продължат нещата...
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Император Веспасиан облага кенефите на Рим с данък и по повод възмущението на обкръжението си казва, че:"парите не миришат"

Редно е от време на време да се спираме и да се поогледаме. Какъв е нашият интерес. Нашият интерес е да произвеждаме и продаваме, независимо от това, после кой как ще го използува. Това е вече негов проблем.

"Войни има не защото има оръжие, а защото хората не признават правата на другите" - акад. д-р. на техническите науки, проф. Аркадий Шипунов.
                Чичка,а ти знеш ли що е било римски кенеф,ми аз ако съм данък 99% слагам там,и па никой нема се дърпа и шъ плаща.

И да не съм оффф от темата,ебем ви Русията дет и се кланяте!
                Тия кухи лейки варянгски,без назе ни писмо,ни език,ни религия щеше имата.
                Last edited by Кайо; d.m.y г., 23:57.
                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Първоначално публикувано от Кайо Покажи съобщение
                  Чичка,а ти знеш ли що е било римски кенеф,ми аз ако съм данък 99% слагам там,и па никой нема се дърпа и шъ плаща.

И да не съм оффф от темата,ебем ви Русията дет и се кланяте!
                  Тия кухи лейки варянгски,без назе ни писмо,ни език,ни религия щеше имата.
                  Много компетентно мнение .... сигурно нямаше да си говорят без НАЗЕ.....

Comment

• Ако пък ги нямаше гръцките философи Кирил и Методи сигурно и ние щяхме да сме глухонеми.

Comment

• Аз ли съм пропуснал или при нас се мълчи за протестите в Черна гора?!?!? Не искали НАТО, бой по тиквите... И странно защо от ЕС и САЩ не държат правителството да махне полицаите, както искаха от Янукович да направи....

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                        Аз ли съм пропуснал или при нас се мълчи за протестите в Черна гора?!?!? Не искали НАТО, бой по тиквите... И странно защо от ЕС и САЩ не държат правителството да махне полицаите, както искаха от Янукович да направи....
                        Щот така преминават суросинкевите революции, спонсорирани от Москва

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                          Щот така преминават суросинкевите революции, спонсорирани от Москва
                          Явно....
                          Щом и ти вече не намираш как да оправдаеш западните ценности...... ясна е работата
                          Last edited by Orm; d.m.y г., 20:48.

Comment

• http://www.moreto.net/novini.php?n=305339 Чух че г-жа Меркел си шиела бурка....
                            По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                            конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                            Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                              http://www.moreto.net/novini.php?n=305339 Чух че г-жа Меркел си шиела бурка....
                              Осра се госпоспожата яко, барабар с Хусейноеич...... ех, а само преди година и половина две таях надежди за нея...

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                                Явно....
                                Щом и ти вече не намираш как да оправдаеш западните ценности...... ясна е работата
                                Просто използвам вашия език. Иначе от дума не отбирате

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X