Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Прав си Любо, ама ние не сме суверенна държава, ако бяхме такава нямаше да мрънкам че са отказали коридор на руснаците. Нали чете по надолу линка Държавния департамент поискал от България и Гърция да затворат въздушното си пространство, Гърция се държа като суверенна държава, ние - слушам и изпълнявам.Митов и той бърза да се репчи щото имва зад гърба си батко.Ми държавния департамент ако не беше поискал нищо....
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Бе, вместо да ги помолят да метнат някой друг чувал и за наще бабички ... те с глупости се занимават
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Прав си Любо, ама ние не сме суверенна държава, ако бяхме такава нямаше да мрънкам че са отказали коридор на руснаците. Нали чете по надолу линка Държавния департамент поискал от България и Гърция да затворат въздушното си пространство, Гърция се държа като суверенна държава, ние - слушам и изпълнявам.Митов и той бърза да се репчи щото имва зад гърба си батко.Ми държавния департамент ако не беше поискал нищо....
        На хартия сме суверенна държава. Напрактика не сме. Или поне трябва да го доказваме.
        Доказателства от сорта на това с отказа на въздушен коридор на руския самолет не са добри. Или по-скоро доказват точно обратното.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          На хартия сме суверенна държава. Напрактика не сме. Или поне трябва да го доказваме.
          Доказателства от сорта на това с отказа на въздушен коридор на руския самолет не са добри. Или по-скоро доказват точно обратното.
          Ако си кажат, че са помияри, вероятно ще го приемем, макар че пак е излагация.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Отказа ако беше наш а не продиктуван от чужди интереси, щеше да е доказателдство за суверенност.И ние и Бойко искаме бежанците да спрат, имам някакви еретични съмнения че Бойко играе двойна игра.Не е прост както си мислим, по скоро е хитър отколкото продажен като Плевню.

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
              Ако си кажат, че са помияри, вероятно ще го приемем, макар че пак е излагация.
              Не е лесно да си на пангара. То на Путин не му е лесно, та какво остава за нашия.

Сега да си носи отговорност за приказките. Лошото е, че те рефлектират върху всички нас.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Не е лесно да си на пангара. То на Путин не му е лесно, та какво остава за нашия.

Сега да си носи отговорност за приказките. Лошото е, че те рефлектират върху всички нас.
                За наше нещастие се води, че са наши избранници...
                Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                  Отказа ако беше наш а не продиктуван от чужди интереси, щеше да е доказателдство за суверенност.И ние и Бойко искаме бежанците да спрат, имам някакви еретични съмнения че Бойко играе двойна игра.Не е прост както си мислим, по скоро е хитър отколкото продажен като Плевню.
                  Хитър или умен.....или добре съветван, истината е, че Бойко има правдив поглед по някои въпроси.
                  Примерно по въпроса за ИД и за решението на бежанския проблем. За разлика от доста други европейски политици от по-висок ранг.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Така , ето ви едно предаване дето гледах вчера - http://russia.tv/video/show/brand_id...eo_id/1344173/

Участват много умни хора, имат си немец и поляк и руски либерал че и Жириновски е там . А втората част е с руския еквивалнет на Псаки , може да направите разликата.

P.S - Еко , преди да го обявиш за пропаганда те съветвам да изгледаш поне 30 минути от предаването
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                      Така , ето ви едно предаване дето гледах вчера - http://russia.tv/video/show/brand_id...eo_id/1344173/

Участват много умни хора, имат си немец и поляк и руски либерал че и Жириновски е там . А втората част е с руския еквивалнет на Псаки , може да направите разликата.

P.S - Еко , преди да го обявиш за пропаганда те съветвам да изгледаш поне 30 минути от предаването
                      То че си е пропаганда е от ясно по-ясно. В случая - качествена пропаганда. В смисъл, че няма лошо в това да ползваш логически обосновани и до голяма степен верни твърдения за своя полза.

.........

Като изключим някои дребни простотии, в предаването се казаха доста основни истини.

Интересен за мен факт бяха онези $175 000/убит терорист, но както се каза - за ВПК на САЩ - колкото повече, толкова по-добре.
                      Чудя се само, къде блее американският данъкоплатец.

Накратко - с или без пропаганда, за мен Русия има по-правилната гледна точка по казуса "ИД".

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                        То че си е пропаганда е от ясно по-ясно. В случая - качествена пропаганда. В смисъл, че няма лошо в това да ползваш логически обосновани и до голяма степен верни твърдения за своя полза.

.........

Като изключим някои дребни простотии, в предаването се казаха доста основни истини.

Интересен за мен факт бяха онези $175 000/убит терорист, но както се каза - за ВПК на САЩ - колкото повече, толкова по-добре.
                        Чудя се само, къде блее американският данъкоплатец.

Накратко - с или без пропаганда, за мен Русия има по-правилната гледна точка по казуса "ИД".
                        Аз пък не бях се замислял че цялата работа може да е заради тръби от арабите за ЕС. Не знам дали гледа и втората част, е ето там си бяха големите истини.

Comment

• Информация от очевидци, която едва ли ще видим по новините :

https://video-vie1-1.xx.fbcdn.net/hv...4a&oe=55F71720

---------- Post added at 17:11 ---------- Previous post was at 17:03 ----------

А тези снимки дали са от Форт-Нокс ?!?!?! Май не са.....

Comment

• Това са носителите на цивилизационния избор.
                            Но нека всички се замислим:
                            Какво е САЩ без Обама?????
                            Отговорът е САЩ.
                            А какво е Русия без Путин????
                            Отговорът е, почти нищо.
                            Това са фактите.
                            "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              Аз пък не бях се замислял че цялата работа може да е заради тръби от арабите за ЕС. Не знам дали гледа и втората част, е ето там си бяха големите истини.
                              Точно заради тръбите е които са национална собственост на Сирия но сега се контролират от разните му там бандюги.

Comment

• Вече почнаха да имат претенции - http://vz.ru/news/2015/9/10/766236.html
                                А на български няма ли да я преведат - http://www.moreto.net/novini.php?n=301360&c=03
                                Нещата май се случват по-бэрзо отколкото си мислех.
                                Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 23:45.

Comment

Working...
                                X