Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Упс http://www.1tv.ru/
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Колкото и внимателно да гледах заснетите кадри, аз не можах ясно да видя нито една цистерна. ТИР - ове видях много но не и цистерни.
      Задавам си въпроса - при такова сериозно обвинение и при положение, че Русия очевидно разполага с предостатъчно снимачна техника в региона, толкова ли не могат да покажат малко по-ясни изображения, вместо бързо движещи се обекти с неясни силуети?

Това ми изглежда доста странно.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Имало и други, като мен:

http://snob.ru/profile/10815/blog/101675

Ма кои сме ние та да не вярваме на МО РФ ?

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Колкото и внимателно да гледах заснетите кадри, аз не можах ясно да видя нито една цистерна. ТИР - ове видях много но не и цистерни.
          Задавам си въпроса - при такова сериозно обвинение и при положение, че Русия очевидно разполага с предостатъчно снимачна техника в региона, толкова ли не могат да покажат малко по-ясни изображения, вместо бързо движещи се обекти с неясни силуети?

Това ми изглежда доста странно.
          Ами никои не иска да си показва възможностите докрай. Що се отнася до тировете , те така ги маскират или превозват в бидони в тирове, нали не мислиш че от разпърчетосаната Сирия излизат толкова тирове с експортни стоки през територията конторлирана от ИД.
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ами никои не иска да си показва възможностите докрай. Що се отнася до тировете , те така ги маскират или превозват в бидони в тирове, нали не мислиш че от разпърчетосаната Сирия излизат толкова тирове с експортни стоки през територията конторлирана от ИД.
            Ако маскират цистерните като ТИР - ове, бих се съгласил.
            Проблемът е, че в официално изнесените данни никъде не се споменава това. Говори се за цистерни. И то за стотици.
            Аз може би видях 1 или 2. За стотици - абсурд!

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Ако маскират цистерните като ТИР - ове, бих се съгласил.
              Проблемът е, че в официално изнесените данни никъде не се споменава това. Говори се за цистерни. И то за стотици.
              Аз може би видях 1 или 2. За стотици - абсурд!
              " И к нему тянутся многокилометровые колонны грузовиков. Вот только кажется, что это не бензовозы, а автофуры. Так, по данным военных, террористы маскируют цистерны: знают, что за ними наблюдают."

http://www.1tv.ru/news/polit/297434

Comment

Естественият прираст отдавна не е показател за просперитета на една държава, колкото и пропагандата да ни размахва това пред носовете.

По твоята логика е по-добре да живееш в Бурунди, отколкото в Белгия.

Бедността е в резултат от различните способности, които притежават различните индивиди. Изкуственото премахване на тези различия, както вече имахме възможността да се убедим е пагубно за прогреса.

Престъпността е дериват от горните две.
                Глупости на търкалета. По твоята логика прогреса трябва да води до затриване на нации и криминализиране на обществото. Ами в такъв случай, обществото няма нужда от такъв урудлив прогрес.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                  Глупости на търкалета. По твоята логика прогреса трябва да води до затриване на нации и криминализиране на обществото. Ами в такъв случай, обществото няма нужда от такъв урудлив прогрес.
                  Глупостите, както винаги, ги дрънкаш ти.
                  Вземи да намериш данни за естествения прираст в различни държави, после сравни жизнените им стандарти и накрая пак опитай с великите си теории.

Ето - гледай и тъпей!

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1...B0%D1%81%D1%82

---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                  " И к нему тянутся многокилометровые колонны грузовиков. Вот только кажется, что это не бензовозы, а автофуры. Так, по данным военных, террористы маскируют цистерны: знают, что за ними наблюдают."

http://www.1tv.ru/news/polit/297434
                  Тарикатска работа! А някакви обективни доказателства от "обективния въздушно-космическо-галактически контрол на РФ" в подкрепа на това твърдение есть?

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Вземи да намериш данни за естествения прираст в различни държави, после сравни жизнените им стандарти и накрая пак опитай с великите си теории.

Ето - гледай и тъпей!

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1...B0%D1%81%D1%82[COLOR="Silver"]
                    Е хората се шлякат кога си искат и къде си искат, а ние бачкаме по 12 часа, да може да си купим лъскава кола , маркови дрехи за да може веднъж в месеца да излезем някъде и пак , я ти се отвори парашута я не

---------- Post added at 20:43 ---------- Previous post was at 20:41 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                    Тарикатска работа! А някакви обективни доказателства от "обективния въздушно-космическо-галактически контрол на РФ" в подкрепа на това твърдение есть?
                    Е потърси де .... аз да не съм ти blam-blum-blam.com

Comment

• Увеличаването на земната популация не води до по-висок стандарт а точно обратното. И в момента 2/3 от тази популация гладува и мизерува.

Увеличаването на средната продължителност на човешкия живот е нещо прекрасно...........но само на пръв поглед.

Някой замислял ли се е, какви социални катаклизми биха настанали, ако въпросната продължителност се увеличи само с няколко процента?

---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:48 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение

Е потърси де .... аз да не съм ти blam-blum-blam.com
                      Търсих, ама йок.
                      А щом и инф-Орм-бюро.RU не знае, значи никой не знае

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Увеличаването на земната популация не води до по-висок стандарт а точно обратното. И в момента 2/3 от тази популация гладува и мизерува.

Увеличаването на средната продължителност на човешкия живот е нещо прекрасно...........но само на пръв поглед.

Някой замислял ли се е, какви социални катаклизми биха настанали, ако въпросната продължителност се увеличи само с няколко процента?

---------- Post added at 22:51 ---------- Previous post was at 22:48 ----------

Търсих, ама йок.
                        А щом и инф-Орм-бюро.RU не знае, значи никой не знае
                        Аз още не съм търсил че поработвам тука...

Comment

Аз още не съм търсил че поработвам тука...
                          Че заработваш тука, вече отдавна го знаем

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Че заработваш тука, вече отдавна го знаем

Плащат ми милиони да те тролим ...

Comment

Тоя Ерик едва ли ще прочете това, което му пишеш у нашиот форум, та що не идеш направо да го нашамариш?
                              Щото ще му наруша основни човешки права да изказва мнение.По понятни причини не бих могъл да се приближа до него, второ не знам английски, трето има някой който чете и му превежда от социалните мрежи - тука съм, тука съм - четвърто като падне първата руска ракета той ще е история.Но ако демократичния ни режим направи някое предаване подобно на това по първи канал на руската телевизия със сигурност ще звънна да му го натреса.Само че нашите медии са вежливи и не допускат такъв просташки тон.Вероятно ще има подбрани събеседници които да го приветстват и се прекланят пред героизма му в борбата с руската пропаганда.Може би най после трябва сесетя за паролата си във фейса, да му бръкна в розовото дупенце поне там.

Днес си купих портокали и фурми "мейд ин ИД".Докара ги един тир.Между впрочем защитниците на турското право на суверинитет защо мълчат относно навлизането на турски войски в Ирак.Ще съм доволен ако Ирак отговори със същите мерки.

http://www.pan.bg/view_article-58-32...BYLGARIYA.html Между другото в кърджалийско няма обяви "продавам имот" а навсякъде в района дори и в селца с пет феса на кръст има чисто нова джамия, дори го има на клип от лятното ходене.

Най-после някой да го изгони - https://alterinformation.wordpress.c...510/#more-9114

Специално за привържениците на държавата лош стопанин - правилната посока - https://alterinformation.wordpress.c...8/10/94884295/ сега ще видите как ще задминат путинска Русия.
                              Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 00:09.
                              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Ето - гледай и тъпей!

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1...B0%D1%81%D1%82

---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

Не става въпрос за много голям естествен прираст. Става въпрос за положителен и отрицателен такъв. Когато той е отрицателен значи че нацията е на изчезване. България има един от най-големите отрицателни прирасти. За сравнение САЩ, Англия и Франция имат положителен и значително по-висок от този на България. Така че прогрес който води стопяването на една нация не може да е прогрес. Отделно пък ако води и до обедняване и криминализиране на обществото.

Comment

Working...
                                X