If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
По американските новинарски канали съобщиха че САЩ щели да преговарят с Русия но в преговорите те щели да имат ръководеща роля. Един вид те щели да казват на Русия какво да прави.
За пореден път се убеждавам в това, че ти си човек, който с охота се подлага на пропагандните внушения.
Ако се замислиш, ще видиш, че няма по-пропагандно нещо от това да вадиш дадено събитие от даден исторически контекст и да го ползваш в друго време и за други цели.
Това е ловък манипулаторски похват.
Та на въпроса......
Цял свят стана свидетел на официалната церемония по откриването на въпросния монумент.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
За пореден път се убеждавам в това, че ти си човек, който с охота се подлага на пропагандните внушения.
Ако се замислиш, ще видиш, че няма по-пропагандно нещо от това да вадиш дадено събитие от даден исторически контекст и да го ползваш в друго време и за други цели.
Това е ловък манипулаторски похват.
Та на въпроса......
Цял свят стана свидетел на официалната церемония по откриването на въпросния монумент.
С това, какво аз знам или не знам, ти няма как да си наясно. Поради това запази гениалните си прозрения за себе си.
Това върху което се опитах да ти обърна внимание, пък ти не го разбра и което е много по-съществено от мен и теб е следното:
Като дари този мемориал, руският народ изрази човешка съпричастност и с това показа на света, че е цивилизован народ. Американците пък удостоиха жеста с полагащото му се уважение и благодариха, също като цивилизован народ.
Такива събития, за съжаление, не са чак толкова много но служат за отправни точки в хода на еволюцията на съзнанието.
Поради това нека те да си останат такива, каквито са.
А когато някой започне да си служи с тези отправни точки за някакви си свои цели, пък една сюрия малоумници му съдействат без дори да осъзнават това, аз го наричам "мерзост".
Какво още не ти стана ясно? (не възприемай това, като заплаха )
С това, какво аз знам или не знам, ти няма как да си наясно. Поради това запази гениалните си прозрения за себе си.
Това върху което се опитах да ти обърна внимание, пък ти не го разбра и което е много по-съществено от мен и теб е следното:
Като дари този мемориал, руският народ изрази човешка съпричастност и с това показа на света, че е цивилизован народ. Американците пък удостоиха жеста с подолагащото му се уважение и благодариха, също като цивилизован народ.
Такива събития, за съжаление, не са чак толкова много но служат за отправни точки в хода на еволюцията на съзнанието.
Поради това нека те да си останат такива, каквито са.
А когато някой започне да си служи с тези отправни точки за някакви си свои цели, пък една сюрия малоумници му съдействат без дори да осъзнават това, аз го наричам "мерзост".
Какво още не ти стана ясно? (не възприемай това, като заплаха )
Моята цел за тази вечер е луканката и кайсиевата, така че не виждам как мога да използвам скулптурата на Церители в някакви лични цели.....
А ако говорим сериозно, и аз го постнах за да покажа че между Русия и САЩ са се случвали и се случват и позитивни неща, за които не се говори. Журналята предпочитат негативните неща. Сигурен съм че ако се разтърся ще намеря и още подобни жестове от едната и от другата страна, лошото е че трябва да търсиш подобна информация за да я намериш.
Разбра ли сега?
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Моята цел за тази вечер е луканката и кайсиевата, така че не виждам как мога да използвам скулптурата на Церители в някакви лични цели.....
А ако говорим сериозно, и аз го постнах за да покажа че между Русия и САЩ са се случвали и се случват и позитивни неща, за които не се говори. Журналята предпочитат негативните неща. Сигурен съм че ако се разтърся ще намеря и още подобни жестове от едната и от другата страна, лошото е че трябва да търсиш подобна информация за да я намериш.
Разбра ли сега?
ОК. Продължавай да обръщаш повече внимание на кайсиевата и на луканката и по-малко на това, което пишат медиите за деня или разните му там фейсбук-групи и няма да сбъркаш
Comment