If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
А с какво американците щяха да оправдаят намесата си в Сирия, ако не беше Асад.Няма доказателства че Асад е използвал хим оръжие.Не става дума че не е използвано.А от кого и по чие нареждане е друг въпрос.
Любо, този документ е от миналата година и се отнася до ИД.Аз питам За това дето САЩ нападнаха Сирия, въпреки че Асад си предаде оръжията на ООН.
---------- Post added at 21:59 ---------- Previous post was at 21:56 ----------
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Хайде и Ракка даде фира. Три дена бомбят братушките и ислямистите се разбягаха, пък онази ми ти коалиция от 62 държави , вече една година бомби и резултата отрицателен.
Казах ти, да си коригираш или аватара, или субскрибта, ма ти явно не вдяваш, че васала не може да е над сюзерена, пък си тръгнал с международна политика да се занимаваш. Бегай си намери що е то "Канцлер пакт", пък тогава бистри политиката и гадните рашки, и прекрасните доморасли предатели и майкопродавци.
Извинете ме. Вие тук /и тримата/ сте международни политици, артилеристи от световна класа и тем подобни безработни капацитети. Къде съм тръгнал аз да споря с вас.
Хайде и Ракка даде фира. Три дена бомбят братушките и ислямистите се разбягаха, пък онази ми ти коалиция от 62 държави , вече една година бомби и резултата отрицателен.
Малко рано е за каквито и да били оценки. Не мислиш ли?
Дай Боже, действията на руснаците да дадат бърз и положителен резултат.
Еми стават грешки, то ясно високоточни ама пътьом може да сбърка прозореца, все пак изпитанията се правят на полигон с идеални условия.Освен това оръжията се активират непосредствено преди излитането и доколкото знам им е забранено да се връщат на летището с неизползвани оръжия.Трябва да се освободат от тях пък къде, отговорноста е на пилота.И ако е ришил да ги изсипе над привидно безлюден район пък там некви са си правили пикник е друг въпрос.Така или иначе цивилни нямат работа в район на бойни действия, а тези в населените райони няма как да няма съпътстващи жертви.На документарните репортажи се вижда как щъкат деца и други цивилни из целия град, как да ги избегнеш.Въпроса е да не лаят за съпътстващите грешки на едните щото и на другите се случва.
Багерите може да са от ония дето отвръщат на огъня и после отлитат да презаредят.
Не го гледах докрай (засега), защото в началото дискусията вървеше стегнато по темата, но след средата много се разводни във всевъзможни посоки.
Интересният и за мен въпрос, който бе поставен бе затова, какво ако ИД не бъде унищожена достатъчно бързо и има възможността да се предислоцира, да речем в Ирак?
А в Ирак Асад няма. При такъв сценарий, какво друго, освен да се коалира с НАТО и остава на Русия, ако иска да продължи войната срещу ИД?
Не го гледах докрай (засега), защото в началото дискусията вървеше стегнато по темата, но след средата много се разводни във всевъзможни посоки.
Интересният и за мен въпрос, който бе поставен бе затова, какво ако ИД не бъде унищожена достатъчно бързо и има възможността да се предислоцира, да речем в Ирак?
А в Ирак Асад няма. При такъв сценарий, какво друго, освен да се коалира с НАТО и остава на Русия, ако иска да продължи войната срещу ИД?
Ама още от първият ден руснаците казаха че са готови да сътрудничат със всички . Единственият проблем са САЩ в случая , щото съм 200% сигурен че ако не бяха те (и може би англичаните), сега вече щеше да има такава коалиция между ЕС и Русия . Много добре се видя кой какъв се явява в този конфликт , виж как изпищяха турците и саудитите... Абе , ще видим скоро какво ще става
---------- Post added at 18:34 ---------- Previous post was at 18:33 ----------
Мда - тия сега ще се разбягат като хлебарки. Поради това е много важно максимално бързо да бъдат изтрити от този свят още докато са в Сирия и после вероятно и в Ирак.
Сирийската пехота не може и няма да се справи с тази задача, колкото и да и помагат.
Това ще е грешката на руснаците, ако не си опекат работата сами.
Каква ирония на съдбата - въоръжени с руско оръжие се зъбят на Русия.
---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:39 ----------
А аз няма да се учудя, ако дойде време руснаците да се съюзят с Израел.
Мда - тия сега ще се разбягат като хлебарки. Поради това е много важно максимално бързо да бъдат изтрити от този свят още докато са в Сирия и после вероятно и в Ирак.
Сирийската пехота не може и няма да се справи с тази задача, колкото и да и помагат.
Това ще е грешката на руснаците, ако не си опекат работата сами.
Каква ирония на съдбата - въоръжени с руско оръжие се зъбят на Русия.
---------- Post added at 21:41 ---------- Previous post was at 21:39 ----------
А аз няма да се учудя, ако дойде време руснаците да се съюзят с Израел.
Аз точно това мислех че освен с руско оръжие ИД разполагат и с американско такова, и като тръгнат да бягат много екземпляри ще се окажат в руските лаборатории. Това може да една от причините за американската истерия. От друга страна пък , те май не пращат нови оръжия по тия "командировки". Те виж че и руснаците само 3-4 съвременни самолети са пратили . Останалото всичко е колкото да върши работа. То не че не върши де
---------- Post added at 19:25 ---------- Previous post was at 19:19 ----------
Comment