Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    До момента - само приказки и нищо повече. Никакви реални доказателства.

Ето малко размишления по въпроса:

Cruise missiles are particularly difficult technology, flying many hundreds of miles at high speed, often automated. Early American cruise missiles also crashed often, requiring many years of testing and refining before they worked as well as they do now, and the Russian land-attack cruise missiles here are recently developed.

This is a helpful reminder of a fact that is often forgotten in Washington but is remembered all too well in Moscow: The Russian military is formidable, but it is a generation or more behind American forces. After a week of hyperventilating American coverage of Russia's Syria intervention, this should be a reality check.

Не е за пренебрегване и коментарът на руски експерт:

"We are basically novices in this type of war," said Ruslan Pukhov, a defense expert and director of the Moscow-based Center for Analysis of Strategies and Technologies, in an interview. "And when you are a novice, you are doomed to commit some kinds of mistakes. Hopefully not deadly ones, but obviously there is a risk of casualties."

Източник.

Ето това е някакво макар и неясно доказателство:

http://wbt.com/russian-cruise-missil...oute-to-syria/

http://oyannews.com/%D8%AA%DA%A9%D8%...6%D8%A7%D8%B3/
    Ето го отговора на Иран

http://m.ria.ru/syria_chronicle/2015...rubric=archive

Иначе съм съгласен че стават гафове. Но и да падне някоя ракета едва ли маршрута й е съгласуван през центъра на столицата. Така че жертви не ни трябвало да има...
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      Ето го отговора на Иран

http://m.ria.ru/syria_chronicle/2015...rubric=archive

Иначе съм съгласен че стават гафове. Но и да падне някоя ракета едва ли маршрута й е съгласуван през центъра на столицата. Така че жертви не ни трябвало да има...
      Преди Иран или Русия да трябва да дават доказателства затова, че ракети не са падали по пътя до Сирия, следва този който твърди, че са падали да даде и доказателства в подкрепа на твърденията си.

Аз такива до момента не видях. Иначе западните СМИ се скъсват да раздухват партенката.

Това се нарича пропаганда и то от най плоската.

Иначе чисто обективно погледнато, твърдението им би могло и да бъде вярно с оглед на статистиката на отказ при подобна техника.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• На някой прави ли му впечатление че цена на петрола значително се вдигна след бомбешките на руснаците. Това значи ли че е имало значителен нелегален износ на петрол от Сирия и може би от Ирак чрез разни международни компания. Може и затова да са били бурните протести напоследък.
        Last edited by pavlin; d.m.y г., 19:55.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
          На някой прави ли му впечатление че цена на петрола значително се вдигна след бомбешките на руснаците. Това значи ли че е имало значителен нелегален износ на петрол от Сирия и може ни от Ирак чрез разни международни компания. Може и затова да са бурните протест и напоследък.
          Чакай са, такива неща не се обсъждат преди приятелите ни от САЩ кажат какво да говорим...
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Сега си спомням че точно преди бомбешките имаше изказване на руския министър на енергетиката който каза че цените на петрол а ще растат нагоре.
            Last edited by pavlin; d.m.y г., 20:13.

Comment

• Бе руснаците да не би да ползват психотропни оръжия в Сирия?
              Вече гледам, че ИД май е минала на страната на Асад

http://www.mediapool.bg/islyamska-da...ews240239.html

Мерзавец! :

http://presstv.com/Detail/2015/10/09...ia-Syria-psyop
              Last edited by ecotronic; d.m.y г., 21:26.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Бе руснаците да не би да ползват психотропни оръжия в Сирия?
                Вече гледам, че ИД май е минала на страната на Асад

http://www.mediapool.bg/islyamska-da...ews240239.html

Мерзавец! :

http://presstv.com/Detail/2015/10/09...ia-Syria-psyop
                Не разбрах къде видя че ИД са минали на страната на Асад ...

Comment

Не разбрах къде видя че ИД са минали на страната на Асад ...
                  Ми в статията се казва, че ИД се бие с бунтовнически групировки.
                  И аз си мисля, че става въпрос за бунтовници от така наречената "умерена опозиция".

"Бойци на "Ислямска държава" са влезли тази нощ в ожесточени боеве с бунтовнически групировки за контрола върху три местности и военна база, контролирана от бунтовниците от 2012 година"

Или има и други бутнари за които не знам?

Та от принципа - Врагът не моя враг е мой приятел, стигнах до заключението, че ИД са се сприятелили с Асад.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Ми в статията се казва, че ИД се бие с бунтовнически групировки.
                    И аз си мисля, че става въпрос за бунтовници от така наречената "умерена опозиция".

"Бойци на "Ислямска държава" са влезли тази нощ в ожесточени боеве с бунтовнически групировки за контрола върху три местности и военна база, контролирана от бунтовниците от 2012 година"

Или има и други бутнари за които не знам?

Та от принципа - Врагът не моя враг е мой приятел, стигнах до заключението, че ИД са се сприятелили с Асад.
                    Ма то точно това е че не се знае кой какъв е. Руснаците от 2-3 дена се обърнали към САЩ да им дадат координати на добрите терористи да не ги бомбят , ония не щат (по скоро не знаят). За това най логичното е нормалните да се съберат с държавната армия с някаква гаранция че след победата над ИД ще има избори с наблюдатели от ООН примерно....

Comment

Ма то точно това е че не се знае кой какъв е. Руснаците от 2-3 дена се обърнали към САЩ да им дадат координати на добрите терористи да не ги бомбят , ония не щат (по скоро не знаят). За това най логичното е нормалните да се съберат с държавната армия с някаква гаранция че след победата над ИД ще има избори с наблюдатели от ООН примерно....
                      Явно в Сирия ситуацията така се е омазала, че само форматиране и преинстал ще я оправи.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

Явно в Сирия ситуацията така се е омазала, че само форматиране и преинстал ще я оправи.
                        Ми те това правят

Някъде четох че имало около 2000 групировки (не всички са толкова големи като ИД де)
                        Last edited by Orm; d.m.y г., 22:03.

Comment

Ми те това правят

Някъде четох че имало около 2000 групировки (не всички са толкова големи като ИД де)
                          Всички те се делят основно на ислямисти и джихадисти.

E, има разбира се и обикновени педерасти, както навсякъде

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

Всички те се делят основно на ислямисти и джихадисти.

E, има разбира се и обикновени педерасти, както навсякъде
                            Най опасните май са тия последните

Ето ти първият освободен град http://www.1tv.ru/

Comment

• Добра новина!

Дай Боже, още много такива

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Махаме санкции.... http://ria.ru/economy/20151009/1299421965.html за сега тези които на нас ни трябват
                                Last edited by Orm; d.m.y г., 00:13.

Comment

Working...
                                X