Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Разследването ще продължи във фаза - изясняване на точката на изстрелване на ракетата и аз силно се надявам в това, истината да излезе наяве и виновниците да бъдат наказани.

Които и да са те.

Честно казано - вече ми се гади от тази история. Гади ми се, защото сума ти и страни се опитват по най-безскрупулен начин да извлекат полза за себе си.
    То не бяха истории за СУ 25, то не бяха подхвърлени паспорти и трупове, то не бяха самопризнания под смъртна опасност на някакви диспечери..............

Имайте малко уважение към паметта на онези 283 човеци, загинали по такъв нелеп начин. Имайте малко уважение към мъката на близките им.
    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 21:21.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Разследването ще продължи във фаза - изясняване на точката на изстрелване на ракетата и аз силно се надявам в това, истината да излезе наяве и виновниците да бъдат наказани.

Които и да са те.

Честно казано - вече ми се гади от тази история. Гади ми се, защото сума ти и страни се опитват по най-безскрупулен начин да извлекат полза за себе си.
      То не бяха истории за СУ 25, то не бяха подхвърлени паспорти и трупове, то не бяха самопризнания под смъртна опасност на някакви диспечери..............

Имайте малко уважение към паметта на онези 283 човеци, загинали по такъв нелеп начин. Имайте малко уважение към мъката на близките им.
      Няма какво да добавя след такава пламенна реч....
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
        Ако си чел или гледал внимателно, руснаците казват - АКО самолета е свален от БУК , то е свален с еди кой си модел и от еди коя си точка . И ако холандците можеха да докажат че са го свалили опълченците , то отдавна биха го направили

---------- Post added at 17:54 ---------- Previous post was at 17:54 ----------

Да да , те ги мятат ракетите с прашки...
        Нещо не си ми схванал мисълта.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

• Айде, някой да каже това дето всичко го знаят но отричат http://m.btvnovinite.bg/svetut/lavro...telite-si.html С нетърпение чакам да паднат визите и да се изнесем от България и на Бойко да му останат циганите и емигрантите.

https://alterinformation.wordpress.c...4/01/95919591/ и лоялни към партньорите
          Attached Files
          Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 12:37.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Какви визи да паднат бе, Митак? И ти ли, като Павлинчо си объркал посоките изток - запад?

Като чета Красимир Иванджийски, все едно слушам даскала по марксистко-ленинска философия.

Тоя пуст капитализъм, откакто се помня, все мре.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Даскалите по марксизъм-ленинизъм не бяха чак толкова крайни в оценките си за краха на световния капитализъм. Все пак според тях той нямаше да се самоунищожи , а трябваше пролетарията да го детронира.

Comment

• Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщение
                Даскалите по марксизъм-ленинизъм не бяха чак толкова крайни в оценките си за краха на световния капитализъм. Все пак според тях той нямаше да се самоунищожи , а трябваше пролетарията да го детронира.
                То така става и според Иванджийски. Нали в основата на всичко стои животът на кредит, който пък е следствие от лакомията на пролетариата. Маркс и Енгелс не са имали впредвид точно лакомията, но крайният ефект е същия.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Не съм задълбавал чак толкова дълбоко в тази материя(обикновенно преписвах колкото да не ме тровят с двойки) та не се чувствам крайна инстанция, Но все ми се струва,че зад геополитическите интереси на двете супер сили в последните две десетилетия стоят частни финансови и икономически иктереси (капиталистически според Маркс), а идеологически такива се наблюдават единствено в КНДР.
                  Руските "капиталисти" си имат собствена държава и си я ползват по същия начин както американските им събратя си ползват тяхната. Нищо ново под слънцето. Ако в САЩ беше гръмнал някой техен крайцер вместо Аврора, сега пак щяха да бомбят Сирия.
                  Last edited by 546; d.m.y г., 15:49.

Comment

• То и аз така. Единственият предмет по който са ме късали на изпит беше история на БКП.

Занаятът на даскалите ни по марксистко ленинска философия се състоеше в това да ни учат, че при капитализма има експлоатация на човек от човека. А при социализма и комунизма е точно обратното

Сериозните финансови интереси, които диктуват днешната порочна геополитика са на една върхушка от много богати и малко на брой хора. А тях не би могло да ги има, ако не беше пролетариата.
                    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 15:43.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Е тук не си прав,нямаше да има пролетарият,ако ги нямаше "експлоататорите'.
                      От друга страна народната мъдрост гласи:
                      Докато има бълъци,ще има и тарикати.
                      Та може и така да е....
                      Last edited by 546; d.m.y г., 16:04.

Comment

• Нали икономистите твърдят, че в основата на кризата стои загубената връзка между количество пари и количество положен труд. Т.е - парите нямат никакво покритие.
                        А пък тази връзка се е загубила, защото едни лакоми банкери, търсейки лесна и бърза печалба отпускат кредити на пролетариата, като за целта всячески насърчават консуматорските му желания.

Накратко - за да го има всичко това, трябва да го има консуматорът с неговата лакомия за да ползва въпросните кредити.

Аз например никога няма да изтегля кредит, освен за нещо много важно, като жилище или здраве, не защото имам спестени лични средства а защото не обичам да дължа никому нищо.
                        Last edited by ecotronic; d.m.y г., 16:10.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
                          Още руски технологии.

http://www.aif.ru/society/science/v_...ogiyu_krutizna
                          http://www.aif.ru/dontknows/actual/z...svoy_processor

Мдаа, верно бе!
                          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                            Що не купят един ,два контейнера китайски както правят всички и да си ги ползват със здраве.Ако тези пари се вложат в производството на качествена водка за експорт ще ги удесеторят за нула време

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                              Силно се съмнявам, че ще те разбере, какво искаш да му кажеш.

Павлинчо, хората, които разбират малко от малко от IT технологии се възхищават на ей такива неща:

http://www.gazettabyte.com/home/2013...re-router.html

И това не е последния "вик на модата" в бранша.

Докато руснаците умуват на колко нанометра процесор да направят (изкопират) и дали изобщо да го направят, тия дето наистина са авангарда на технологиите ще сътворят квантови компютри.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                                .....
                                Занаятът на даскалите ни по марксистко ленинска философия се състоеше в това да ни учат, че при капитализма има експлоатация на човек от човека. А при социализма и комунизма е точно обратното
                                .....
                                В този дух вица на Слави от снощи:
                                Сирийче пита баща си:
                                -Тате каква е разликата между американците и руснаците?
                                -Татковото,помниш ли онзи американски пехотинец,който пленихме и после го опънахме?
                                -Да тате.
                                -Е с руснаците е точно обратното.

И още един в арменски стил:
                                -Защо американците и руснаците бомбят Сирия?
                                -Защото могат.
                                Last edited by 546; d.m.y г., 17:59.

Comment

Working...
                                X