Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от CBET Покажи съобщение
    Претенции- големи, покритие - .... без коментар! Елементарна математика и не сме се справили със сметките! Да ти пратя малко от моите кубчета пък дано успеш да сметнеш правилно?

Та фактите са следните:
    17 секунди е бил във въздушното пространство на Турция.
    Турците твърдят, че са го предупредили 10 пъти!
    Миналата седмица унищожха няколко десетки камиона с петрол от ИДИЛ към Туция.

Хайде промивайте си мозъците, понеже на някои от участниците самостоятелното мислене не им се отдава!
    Това с претенциите сме го чували вече.
    Предупреждение се отправя, преди навлизането на чужда територия.
    Няколко десетки камиона! Това ще да е много гориво бре!
    Няма начин да не се затрие икономиката на Турция, при такава загуба. Тя Турската икономика на продажба на полезни изкопаеми се държи.
    Самостоятелното мислене верно е трудна задача.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Аз пак не разбрах, ако допуснем, че причината за свалянето на самолета са онези десетки камиони, унищожени от руснаците, как сега те отново ще потеглят към Турция. Да не говорим за всички други парични загуби, които ще последват.

Накратко - не ми е ясен "скрития мотив" на Турция.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Накратко - не ми е ясен "скрития мотив" на Турция.
        Какво не ти е ясно? Другарят Путин каза - забиха ни нож. Сега трябва да "наместим" светът, спрямо думите му. Ако за това е необходимо да се пренареди Менделеевата таблица - така ще е.
        Руснаците в Египет няма да ходят, в Турция - нц, Европата е враг, за хАмерика - дума да не става......
        Май от цялата работа родната ми планета "ще намаже".
        Абе, какво беше дежа вю!? Това не беше ли усещане за нещо вече видяно?

Comment

• Ей как се правите на ударени... Първо камионите не са десетки а стотици а освен това са ударени складове и заводи. Второ според вас ИД къде я кара тази нефт? Дори западняците почнаха да признават че ердоган има личен бизнес с ИД, вие още не мое да разберете.... Явно трябва барак хусейнович лично да ви разреши да почнете да разбирате. В момента има 90км сирийско-турска граница, която е под контрола на умерените терористи, дето се чувствали застрашени и за това стреляли по парашутистите (според американците имали право). Та, само през тази отсечка в момента минава контрабандата и терористите.... тези дето ни взривяват. Другата част от границата се контролира от Асад и кюрдите. А руснаците тръгнаха в последните дни да бомбят точно тази отсечка. Сега горе долу ясно ли ви е или сте в Русия?
          Last edited by Orm; d.m.y г., 12:28.
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
            Ей как се правите на ударени... Първо камионите не са десетки а стотици а освен това са ударени складове и заводи. Второ според вас ИД къде я кара тази нефт? Дори западняците почнаха да признават че ердоган има личен бизнес с ИД, вие още не мое да разберете.... Явно трябва барак хусейнович лично да ви разреши да почнете да разбирате. В момента има 90км сирийско-турска граница, която е под контрола на умерените терористи, дето се чувствали застрашени и за това стреляли по парашутистите (според американците имали право). Та, само през тази отсечка в момента минава контрабандата и терористите.... тези дето ни взривяват. Другата част от границата се контролира от Асад и кюрдите. А руснаците тръгнаха в последните дни да бомбят точно тази отсечка. Сега горе долу ясно ли ви е или сте в Русия?
            Колко стотин камиона и по колко тона? Вземи го рафинирай тоя нефт, виж колко керосин изгаря един Ф16 при излитането си. Дай си сметка колко милиона е Турция и пак ела да ми приказваш кой чакам да ми дава разрешение да мисля.
            От самото начало се твърди, че руснаците целят опозицията, не напоследък само.
            Тия дето ни взривяват, минават отвсякъде, много от тях са минали отдавна.
            В Русия съм, в Русия съм.....

Comment

Ей как се правите на ударени... Първо камионите не са десетки а стотици а освен това са ударени складове и заводи. Второ според вас ИД къде я кара тази нефт? Дори западняците почнаха да признават че ердоган има личен бизнес с ИД, вие още не мое да разберете.... Явно трябва барак хусейнович лично да ви разреши да почнете да разбирате. В момента има 90км сирийско-турска граница, която е под контрола на умерените терористи, дето се чувствали застрашени и за това стреляли по парашутистите (според американците имали право). Та, само през тази отсечка в момента минава контрабандата и терористите.... тези дето ни взривяват. Другата част от границата се контролира от Асад и кюрдите. А руснаците тръгнаха в последните дни да бомбят точно тази отсечка. Сега горе долу ясно ли ви е или сте в Русия?
              Ми да си бомбмят. Кой им пречи? Ма да не навлизат на турска територия.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                Колко стотин камиона и по колко тона? Вземи го рафинирай тоя нефт, виж колко керосин изгаря един Ф16 при излитането си. Дай си сметка колко милиона е Турция и пак ела да ми приказваш кой чакам да ми дава разрешение да мисля.
                От самото начало се твърди, че руснаците целят опозицията, не напоследък само.
                Тия дето ни взривяват, минават отвсякъде, много от тях са минали отдавна.
                В Русия съм, в Русия съм.....

Кат се върнеш от Русия, вземи попрочети туй-онуй и ще видиш колко милиона на ден са това.

---------- Post added at 10:45 ---------- Previous post was at 10:43 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Ми да си бомбмят. Кой им пречи? Ма да не навлизат на турска територия.
                Ми не са... кой твърди че са?
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Кат се върнеш от Русия, вземи попрочети туй-онуй и ще видиш колко милиона на ден са това.
                  Ще си остана непросветен. Няма да се връщам, мисля да отварям туристическа агенция.

Comment

Ми не са... кой твърди че са?
                    Да, и този път не са.

http://www.mediapool.bg/ruski-boen-s...ews240025.html

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Ще си остана непросветен. Няма да се връщам, мисля да отварям туристическа агенция.
                      Ако мислиш че ще сбъркаш с агенцията.....

---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:07 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Да, и този път не са.

http://www.mediapool.bg/ruski-boen-s...ews240025.html
                      Не, този път пише че са....и?

---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 11:11 ----------

От днеска вече ще си влизат къде си искат, а турчолята ще летят с делтаплани

Comment

[/COLOR]От днеска вече ще си влизат къде си искат, а турчолята ще летят с делтаплани
                        Това няма да се случи, но е показателно за начинът ти на мислене.

Comment

Това няма да се случи, но е показателно за начинът ти на мислене.
                          Лесно ти е на теб да рсъждаваш, ти си в Русия....
                          Паживьом па ще видим....

Comment

От днеска вече ще си влизат къде си искат, а турчолята ще летят с делтаплани

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Приятелят ви и ваш партньор Алпаслан Чилик го очакват близки срещи с опасни хора май..

http://tass.ru/mezhdunarodnaya-panorama/2475115

Comment

• Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Working...
                                X