Първоначално публикувано от Orm
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДа, знаем и как цял един военен съюз (ВД) си "тръгва" а на негово място идва НАТО.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеТочно в това е проблема че ВД си тръгва доброволно, а НАТО си остава..... и не само си остава а продължава да расте. Не мислиш ли че сега нямаше да ги има тези проблеми ако НАТО също си беше тръгнало или поне да си беше останало там къде си беше?!?! Или мислиш че Русия щеше да напада всички безразборно... ?!?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеДа, и аз като видя, че не ми стигат парите за да си купя нещо в магазина, си тръгвам доброволно.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеA парите не ти стигата щото ВД си тръгна и дойде НАТО
Във връзка с това един виц:
Говорят си двама и единият казва:
- Глупав е онзи човек, който не може ясно да изрази дори и много прости мисли. Разбираш ли?
- Не.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеОпитвам се да ти обясня елементарни неща с елементарни сравнения, но очевидно и така не вдяваш.
Във връзка с това един виц:
Говорят си двама и единият казва:
- Глупав е онзи човек, който не може ясно да изрази дори и много прости мисли. Разбираш ли?
- Не.
Аз говоря за кораби принудени насила да напуснат черно море, ти ми говориш за политически събития. После се чудиш защо се отнасям несериозно към написаното от теб. НАТО за твое сведение не е победила съветската армия , САШ и Запада с мръсните си номера и с помоща на един предател са победили СССР , но не и НАТООсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
В основата на всичко стои не "предателят Горбачов" а рухването на социалистическата икономика.
Ако тя беше по-силна и по-просперираща от тази на западните държави, сега НАТО щеше да се свива а ВД щеше да се разширява.
Понимаешь?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеВ основата на всичко стои не "предателят Горбачов" а рухването на социалистическата икономика.
Ако тя беше по-силна и по-просперираща от тази на западните държави, сега НАТО щеше да се свива а ВД щеше да се разширява.
Понимаешь?
А и не понимаем какво общо има това с корабите в черно море...Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеТова го понимаем, не понимаем как така икономика която е по мощна от тази на САЩ в даден момент рухва за 10-ина години след идването на "предателят Горбачов"
А и не понимаем какво общо има това с корабите в черно море...
Тръгването на Доналд Кук (предполагам, че за него говориш, защото съм убеден, че русофилите изпитват оргазъм от това), беше разумен и жест на запазване на самообладание от страна на НАТО.
Ако не беше така, щяха да опукат онзи дето правеше лупинги над него, пък Путин щеше да ореве света, че са му забили нож в гъза.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 17:08.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от [URL="http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=17655"ecotronic[/URL] ]Ако не беше така, щяха да опукат онзи дето правеше лупинги над него, пък Путин щеше да ореве света.Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТова за мощната съветска икономика от архивите на някой пленум на КПСС ли си го научил?
Тръгването на Доналд Кук (предполагам, че за него говориш, защото съм убеден, че русофилите изпитват оргазъм от това), беше разумен и жест на запазване на самообладание от страна на НАТО.
Ако не беше така, щяха да опукат онзи дето правеше лупинги над него, пък Путин щеше да ореве света, че са му забили нож в гъза.
А историята с "Доналд дък" е твърде хлъзгава за да я имам впредвид....
Ето това имам впредвид:
https://www.youtube.com/watch?v=BYq79uCiU_4Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЧети момко , чети и ще си отговориш на въпросите сам.
А историята с "Доналд дък" е твърде хлъзгава за да я имам впредвид....
Ето това имам впредвид:
https://www.youtube.com/watch?v=BYq79uCiU_4
Живял съм, работил съм, борил съм се за семейството си по времето на соц - а, служил съм 2 години в армия от ВД, и като така, за разлика от теб съм имал възможността да се запозная с нещата от първа ръка.
Така че не аз съм този, който трябва да се ограмотява.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАз на поставените от теб въпроси отдавна съм си отговорил.
Живял съм, работил съм, служил съм 2 години в армия от ВД, и като така, за разлика от теб съм имал възможността да се запозная с нещата от първа ръка.
Така че не аз съм този, който трябва да се ограмотява.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеИмали сме армия , служил си ....
Години по-късно, турският аскер пак си го има, но нашата армия я няма.
А това означава, че са ни победили армията без бой.
А след като бой не е имало, единственото обяснение за това армията ни да изчезне, ще да е в системата в която тя е съществувала.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment