Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Имаме тука наблюдения как си тръгват корабите на НАТО от черно море.....
    Да, знаем и как цял един военен съюз (ВД) си "тръгва" а на негово място идва НАТО.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Да, знаем и как цял един военен съюз (ВД) си "тръгва" а на негово място идва НАТО.
      Точно в това е проблема че ВД си тръгва доброволно, а НАТО си остава..... и не само си остава а продължава да расте. Не мислиш ли че сега нямаше да ги има тези проблеми ако НАТО също си беше тръгнало или поне да си беше останало там къде си беше?!?! Или мислиш че Русия щеше да напада всички безразборно... ?!?
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Точно в това е проблема че ВД си тръгва доброволно, а НАТО си остава..... и не само си остава а продължава да расте. Не мислиш ли че сега нямаше да ги има тези проблеми ако НАТО също си беше тръгнало или поне да си беше останало там къде си беше?!?! Или мислиш че Русия щеше да напада всички безразборно... ?!?
        Да, и аз като видя, че не ми стигат парите за да си купя нещо в магазина, си тръгвам доброволно.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Да, и аз като видя, че не ми стигат парите за да си купя нещо в магазина, си тръгвам доброволно.
          A парите не ти стигата щото ВД си тръгна и дойде НАТО
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

A парите не ти стигата щото ВД си тръгна и дойде НАТО
            Опитвам се да ти обясня елементарни неща с елементарни сравнения, но очевидно и така не вдяваш.

Във връзка с това един виц:

Говорят си двама и единият казва:
            - Глупав е онзи човек, който не може ясно да изрази дори и много прости мисли. Разбираш ли?
            - Не.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Опитвам се да ти обясня елементарни неща с елементарни сравнения, но очевидно и така не вдяваш.

Във връзка с това един виц:

Говорят си двама и единият казва:
              - Глупав е онзи човек, който не може ясно да изрази дори и много прости мисли. Разбираш ли?
              - Не.
              Какви неща бе човек , да имаше един предател , който се казваше Горбачев , който погреба всичко за 10 години. И пак , ако не си бяха тръгнали сами , никакво НАТО нямаше да помогне.
              Аз говоря за кораби принудени насила да напуснат черно море, ти ми говориш за политически събития. После се чудиш защо се отнасям несериозно към написаното от теб. НАТО за твое сведение не е победила съветската армия , САШ и Запада с мръсните си номера и с помоща на един предател са победили СССР , но не и НАТО

Comment

• В основата на всичко стои не "предателят Горбачов" а рухването на социалистическата икономика.

Ако тя беше по-силна и по-просперираща от тази на западните държави, сега НАТО щеше да се свива а ВД щеше да се разширява.

Понимаешь?

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

В основата на всичко стои не "предателят Горбачов" а рухването на социалистическата икономика.

Ако тя беше по-силна и по-просперираща от тази на западните държави, сега НАТО щеше да се свива а ВД щеше да се разширява.

Понимаешь?
                  Това го понимаем, не понимаем как така икономика която е по мощна от тази на САЩ в даден момент рухва за 10-ина години след идването на "предателят Горбачов"

А и не понимаем какво общо има това с корабите в черно море...

Comment

Това го понимаем, не понимаем как така икономика която е по мощна от тази на САЩ в даден момент рухва за 10-ина години след идването на "предателят Горбачов"

А и не понимаем какво общо има това с корабите в черно море...
                    Това за мощната съветска икономика от архивите на някой пленум на КПСС ли си го научил?

Тръгването на Доналд Кук (предполагам, че за него говориш, защото съм убеден, че русофилите изпитват оргазъм от това ), беше разумен и жест на запазване на самообладание от страна на НАТО.
                    Ако не беше така, щяха да опукат онзи дето правеше лупинги над него, пък Путин щеше да ореве света, че са му забили нож в гъза.
                    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 17:08.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от [URL="http://clubalfaromeo.com/forum/member.php?u=17655"
                      ecotronic[/URL] ]Ако не беше така, щяха да опукат онзи дето правеше лупинги над него, пък Путин щеше да ореве света.
                      И тъдявашният форумен тролетариат да му припява на два гласа...
                      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
                        И тъдявашният форумен тролетариат да му припява на два гласа...
                        Тролетариат

Това е яко
                        Last edited by ecotronic; d.m.y г., 17:16.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Това за мощната съветска икономика от архивите на някой пленум на КПСС ли си го научил?

Тръгването на Доналд Кук (предполагам, че за него говориш, защото съм убеден, че русофилите изпитват оргазъм от това ), беше разумен и жест на запазване на самообладание от страна на НАТО.
                          Ако не беше така, щяха да опукат онзи дето правеше лупинги над него, пък Путин щеше да ореве света, че са му забили нож в гъза.
                          Чети момко , чети и ще си отговориш на въпросите сам.
                          А историята с "Доналд дък" е твърде хлъзгава за да я имам впредвид....
                          Ето това имам впредвид:
                          https://www.youtube.com/watch?v=BYq79uCiU_4

Comment

Чети момко , чети и ще си отговориш на въпросите сам.
                            А историята с "Доналд дък" е твърде хлъзгава за да я имам впредвид....
                            Ето това имам впредвид:
                            https://www.youtube.com/watch?v=BYq79uCiU_4
                            Аз на поставените от теб въпроси отдавна съм си отговорил.

Живял съм, работил съм, борил съм се за семейството си по времето на соц - а, служил съм 2 години в армия от ВД, и като така, за разлика от теб съм имал възможността да се запозная с нещата от първа ръка.

Така че не аз съм този, който трябва да се ограмотява.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз на поставените от теб въпроси отдавна съм си отговорил.

Живял съм, работил съм, служил съм 2 години в армия от ВД, и като така, за разлика от теб съм имал възможността да се запозная с нещата от първа ръка.

Така че не аз съм този, който трябва да се ограмотява.
                              Имали сме армия , служил си ....

Comment

Имали сме армия , служил си ....
                                Основният враг на тогавашната ни армия беше турският аскер (поне на това ни учеха политическите офицери).

Години по-късно, турският аскер пак си го има, но нашата армия я няма.

А това означава, че са ни победили армията без бой.

А след като бой не е имало, единственото обяснение за това армията ни да изчезне, ще да е в системата в която тя е съществувала.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X