Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    Ама защо е заплаха това? [COLOR="Silver"]
    Защото според международното право, всеки кораб в неутрални води, е неизменна част от територията на държавата в която е регистриран. Атака над въпросният кораб се смята за атака над въпросната държава. Да има договор, който вкарва допулнителни клаузи в конкретният случай. Но те не са нарушени от въпросният параход.
    Когато започнеш да отговаряш на въпросът ми, ще продължа с отговорът си и аз. Няма начин само аз да си губя времето(вече). Инак, има още две точки по които да отговоря. Зная го.
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Ми то самолета е бил невъоръжен.Дори на борда му не еимало станция Хибини, по простата причина че Хибини се монтира на СУ34, и е несъвместима с бордните ситеми на СУ24.Кораба се смята за територия на държавната накоято принадлежи, още малко и спътници не могат да летят над него.Как си обясняваш военната намеса на САЩ в Ирак и особено в Сирия, където не дочакаха решението на ООН.Това не ели нападение над суверенна държава със законно избран президент.Туй че на някой не му харесва Асад - мида не го гледа бе.Стига с тоя двоен стандарт.Говорите за чистките на сталин ма затова дума не обелвате, сега пак ще чета че е писано от платени драскачи на кгб.http://www.desant.net/show-news/25195/
      http://bgiroquois.blogspot.bg/2013/12/1907-1981.html
      Изметете си задния двор преди да пикаете в предния.
      Какво толкова ви бръкна Крим у дупетата, недвижим имот ли имате там.

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:11 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
      Взимаш това, което е разпродадено в България, умножаваш го по 1000 и си горе-долу близко до истината за Русия.

На въпроса за дълга на САЩ, почти си си отговорил и сам.

Аз само ще ти помогна.

Зорът е в това да накараш света да борави с твоята парична единица. После си печатай колкото искаш.

Що има бази на НАТО около Русия? Ами защото НАТО може, пък Русия не може.

А ти за какво си помисли, че е ?
      В България всичко е разпродадено, В Русия не е.Това че има чужди компании не го отъждествявай с приватизацията в България, Путин няма да го търпи.Дай примери кое е разпродадено на безценица в Русия и съответната фирма изнася печалбата като в България.Иначе само с фърляне на примери не става.

Вместо да мислим как да си оправим опосканата държава гледаме в чуждата купичка.Руснаците си имат глави на раменет и те си решават как да живеят , вас какво ви тормози това.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
        Защото според международното право, всеки кораб в неутрални води, е неизменна част от територията на държавата в която е регистриран. Атака над въпросният кораб се смята за атака над въпросната държава. Да има договор, който вкарва допулнителни клаузи в конкретният случай. Но те не са нарушени от въпросният параход.
        Когато започнеш да отговаряш на въпросът ми, ще продължа с отговорът си и аз. Няма начин само аз да си губя времето(вече). Инак, има още две точки по които да отговоря. Зная го.
        Ти дори на тази точка не отговори, защо невъоръжен самолет прелитащ покрай кораба е заплха ?
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение

В България всичко е разпродадено, В Русия не е.Това че има чужди компании не го отъждествявай с приватизацията в България, Путин няма да го търпи.Дай примери кое е разпродадено на безценица в Русия и съответната фирма изнася печалбата като в България.Иначе само с фърляне на примери не става.

Вместо да мислим как да си оправим опосканата държава гледаме в чуждата купичка.Руснаците си имат глави на раменет и те си решават как да живеят , вас какво ви тормози това.
          Заповядай:

http://vbox7.com/play:cf2fec0d?p=pla...520&order=date

Вие не можахте ли да разберете, че лошата приватизация, на която станахме свидетели, не е станала заради Хан Аспарух?

Такава приватизация се е получила малко или много във всички страни от бившия соц лагер, начело с Русия, естествено.

И за това е виновен именно СССР, който въведе тая система след ВСВ!

Поради това си опичайте акъла и мислете, преди да гледате като дете фойерверки на това, което става в момента.
          Или продължавайте да си мечтаете за руските ракети, които помитат държавата ни.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Заповядай:

Вие не можахте ли да разберете, че лошата приватизация, на която станахме свидетели, не е станала заради Хан Аспарух?

Такава приватизация се е получила малко или много във всички страни от бившия соц лагер, начело с Русия, естествено.

Поради това си опичайте акъла и мислете, преди да гледате като дете фойерверки на това, което става в момента.
            Ти май бъркаш Путин с Елцин... Путин не е разпродавал нищо, дори напротив той премахна олигарсите , и хората подобни на Елцин (западната прислуга, която грабеше). При нас както си грабеха , така и продължават , защото имат пълната подкрепа на хора разделящо твоето мнение по въпроса (за онееееези 45 години)
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ти дори на тази точка не отговори, защо невъоръжен самолет прелитащ покрай кораба е заплха ?
              Първо - няма как да знаеш дали налитащ самолет е невъоръжен.
              Второ - отговорих ти. Има международно право. Това са ратифицирани документи, имащи за цел съвместното съжителство на жителите на тая планета, без да се избиват.
              Ако не можеш да проумееш думи като закон, право, морал, то вината не е моя. Аз ти отговорих, чакам отговор от теб.
              Как точно бази на нато в суверенни държави застрашават Русия!? Някой е нарушил териториялната и цялост ли? Въздушното и пространство ли някой е нарушил? Някъде морските и граници ли са нарушени? Някой анексира териториите и ли? КАК БЕ!?

Comment

Първо - няма как да знаеш дали налитащ самолет е невъоръжен.
                Второ - отговорих ти. Има международно право. Това са ратифицирани документи, имащи за цел съвместното съжителство на жителите на тая планета, без да се избиват.
                Ако не можеш да проумееш думи като закон, право, морал, то вината не е моя. Аз ти отговорих, чакам отговор от теб.
                Как точно бази на нато в суверенни държави застрашават Русия!? Някой е нарушил териториялната и цялост ли? Въздушното и пространство ли някой е нарушил? Някъде морските и граници ли са нарушени? Някой анексира териториите и ли? КАК БЕ!?
                A.... значи няма да отричаш че руснаците няма как да знаят че ракетите насочени към тях няма да литнат в даден момент....

Самолета също не е кацнал на палубата , което не значи че натовците не са се насрали нали?

Територия анексираха от Сърбия (да ти напомня че се казва Косово ,че имате къса памет.... или по скоро избирателна) забележи без референдум. И няма значение дали се е присъединила към някой или не. А тука имаше референдум разрешен от единствената останала законна власт , тази на Крим. В Киев ако се сещаш през това време 100к души решаваха съдбата на останалите 40 милиона и на власт бяха абсолютно нелегитимни хора които палеха полицаи. А че след референдума за независимост имаше друг референдум за присъединяване към Русия , това си е право на всяка една независима страна. Това е ако държиш толкова на законност , международно право и.т.н

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  Заповядай:

Това е от 2010 година, ти ми кажи сега как е, след Путин.Докато всички се чудиха що ЦБ на русия не прави нищо да спре долара Путин си взе обратно това което беше разпродадено.

Ванка стига с тоя самолет бе, много страх му брахте.Не като филмите на Холивуд нали.Сега ти кажи как се нтапада суверенна държава, като почнем от Сърбия, минем през Ирак,Либия и накрая Сирия.Според чий морал и международно право можеш да нападнеш една държава да я сринеш до основи да избиеш над 2млн души, за последствиянтта като ИД да не говорим.Освен това в Крим беше проведен референдум с международни наблюдатели и не бяха констатирани нарушения.Народа направи своя избор и кат гледам не е недоволен.Ти какво против имаш.Да те попитам навремето що влязоха американски войски в Панама.А, и какво против имаха американците против Куба когато ССР искаше да направи там база - по твоята логика как я заплашваха, територии ли взеха как бе?

---------- Post added at 21:58 ---------- Previous post was at 21:51 ----------

Ай почетете малко тука - http://cyber-berkut.org/index.php
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Това е от 2010 година, ти ми кажи сега как е, след Путин.Докато всички се чудиха що ЦБ на русия не прави нищо да спре долара Путин си взе обратно това което беше разпродадено.
                    Че той Путин откога е на власт? Никой не отрича, че масовото грабене е било по времето на Елцин. Ма да кажеш, че сега Путин си бил върнал откраднатото, е доста наивно.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Истината е че никога не е лесно да се опълчиш срещу силните на деня . Задължително ще имаш загуби. Както каза един американец в едно руско предаване (обратното не е възможно, щото в америка е демокрация) - "Добре, вие заявявате че сте световна сила , че сте готови да се противопоставяте на САЩ да ги предизвикате, ами тогава бъдете готови да понасяте удари, стига сте се оплаквали (Want to play with the big guys , you gotta pay like a big guy)"
                      И съм напълно съгласен с него, и много бих искал Русия да устиска.

---------- Post added at 20:27 ---------- Previous post was at 20:15 ----------

А още един умен човек е казал - "Ако искаш да си щаслив, не се занимавай с политика"

Comment

A.... значи няма да отричаш че руснаците няма как да знаят че ракетите насочени към тях няма да литнат в даден момент....
                        Момче, тия ракети, дето бяха предварително насочени към цел, са отживелица. От времето когато ти си се пръкнал, горе долу. Сега сме 2015. В последните 15-тина години, стратегическите ракети, носещи ядрени бойни глави са крилати. Могат да бъдат изстрелвани от кораби, подводници, самолети....та даже от спътници.
                        България е НАТО-вска страна.Всички базитук са НАТО-вски. Ако тръгнеш да търсиш насочени към Русия ракети у нас, имай предвид че имам яка лупа. Ще ти я предоставя.
                        Ако те питам кога някой е анексирал Югославска територия, тогава ми говори за Сърбия. Аз и за СССР нямам намерение да те питам. Надявам се правиш разлика м/у въпросните държави/съюзи.

Comment

Момче, тия ракети, дето бяха предварително насочени към цел, са отживелица. От времето когато ти си се пръкнал, горе долу. Сега сме 2015. В последните 15-тина години, стратегическите ракети, носещи ядрени бойни глави са крилати. Могат да бъдат изстрелвани от кораби, подводници, самолети....та даже от спътници.
                          България е НАТО-вска страна.Всички базитук са НАТО-вски. Ако тръгнеш да търсиш насочени към Русия ракети у нас, имай предвид че имам яка лупа. Ще ти я предоставя.
                          Ако те питам кога някой е анексирал Югославска територия, тогава ми говори за Сърбия. Аз и за СССР нямам намерение да те питам. Надявам се правиш разлика м/у въпросните държави/съюзи.
                          Господин Иван Димитров, без да се заяждам, без да говоря каквото и да било, настоявам да те питам, какво правиш тук. Надушвам, че си губиш времето, разбира се, не е проблем, то в БГ нищо не е проблем, докато масата остане празна.
                          Не се занимавай с глупости, ако обичаш, под достойнството ти е.
                          Друго нямам какво да ти кажа за момента, Морски. Помисли.
                          ALFA? Is there anything else?

Comment

Баси глупостите Що се занимаваш с нас дето сме под достоинството ти ?!?!?

Comment

• Първоначално публикувано от divine Покажи съобщение
                              Господин Иван Димитров, без да се заяждам, без да говоря каквото и да било, настоявам да те питам, какво правиш тук. Надушвам, че си губиш времето, разбира се, не е проблем, то в БГ нищо не е проблем, докато масата остане празна.
                              Не се занимавай с глупости, ако обичаш, под достойнството ти е.
                              Друго нямам какво да ти кажа за момента, Морски. Помисли.
                              Опитвам да се образовам. Като вземем предвид че съм падал на главата си(от високо), смея да твърдя че се справям. Все пак всеки ден научавам по нещо, може и малко да е, но все пак.....нещо. Нищо не е черно/бяло за щастие. Чернобелите телевизори отдавна имат само колекционерска стойност(някой от тях).
                              Времето е пари, парите са удоволствия, удоволствията - загуба на време. Човек никога не знае губи ли, печели ли. Оф, затуй ми казват - дървен философ!
                              Наздраве ти! Нищо че не е тоя раздел. То....тука не е по различно, всеки нещо го е хванало....

Comment

Опитвам да се образовам. Като вземем предвид че съм падал на главата си(от високо), смея да твърдя че се справям. Все пак всеки ден научавам по нещо, може и малко да е, но все пак.....нещо. Нищо не е черно/бяло за щастие. Чернобелите телевизори отдавна имат само колекционерска стойност(някой от тях).
                                Времето е пари, парите са удоволствия, удоволствията - загуба на време. Човек никога не знае губи ли, печели ли. Оф, затуй ми казват - дървен философ!
                                Наздраве ти! Нищо че не е тоя раздел. То....тука не е по различно, всеки нещо го е хванало....
                                А..това вече е приказка

Comment

Working...
                                X