Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Ъъъъ - това, че Русия не се бърка във вътрешните работи на чужди държави, откога е?
    От 16:15 вчера, или е последният виц?

Павлинчо, ако гледаш днешното предаване 120 м. по БТВ, ще разбереш още интересни факти за СК.
    Ама те БТВ са си хамериканска пропагандна машина а гостите в предаванията им са хамерикански шпиони

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Точно за това не гледам новините по бтв,да не кажа че въобще не я гледам.Най-вече защото очевидно правят от мухата слон дори и с човешки трагедии, за да отбележат гледаемост и често дори се затрудняват да намерят думи и изрази за да разтеглят локума още повече, това е най-тъпия новинарски блок.Дори руските новини са хем сбити хем изчерпателни без излишни емоции, както по света така и в Русия.Най ме дразни наглости ви да обвинавотеи Русия и всички неудобни в неща които сами вършите от години.Ако Русия се меси някъде това е възмутително, макар че същото нещо го правят и САЩ в по-големи и нагли мащаби, защото видиш ли било в разрез с интересите на САЩ.Самата теза за изключителноста на американската нация е дискриминираща и расистка, но за това не се приказва защото гъзовете ви си свикнали да има нещо топло в тях.А за това какво ни изнася и какво не най-малко вие можете да обвинявате дето ни придърпахте в НАТО и ЕС без да ни питате, не знам защо на сащиянците не им се чува да вмъкнат Северне Корея в някакви международни проекти, санкциите са по изгодни за щото така ги принуждават да ги нарушават което пък е опция за военна операция, хем ВПК има работа хем слагаш удобен режим и тръбиш че си занесъл демокрация.М?Ми къв е пхроблема да гръмнат тоя дебелак и да кажат на народа - хайде свободни сте да избирате как да живеете.Може би оня фашист Порошенко народа го избра, можеш ли да обясниш къде са 1/5 от украинците щото не са нито на запад нито в Украйна.Ученията на 17 натовски държави до границзата на Русия не са заплаха, но ученията на Русия на нейна територия са заплаха.Такова наглеене като вашето може да има само срещу заплащане.Я да те питам ако Русия реши да направи база в Куба и САЩ вземат че я "анексират" ще тръбиш ли че САЩ са агресор с всички последствия.Не нали.Щото Русия няма фондация "Русия за България", пък и що да се харчи когато с парите за един джип обръща изборите в САЩ. Бас държа че ако Русия и Япония се договорят за мост между Сахалин и Хокайдо, сащ ще изтъркат подметките до Токио....щото не се месят.Щото ЮП не беше спрян 3 дни след като Макейн и другите ястреби ни посетиха, Меркел не се мята като риба на сухо за/против СП 2.Само Ердоган им тегли една майна мъжката.Нацепихте Югославия а сега да ви видя с Каталуня с къф аршин ще мерите.Като си толкова убеден че Русия е лоша а САЩ са олицетворение на демокрацията ай да са разходим сред народа в Сирия, Либия Сърбия аз ще нося тениска Путин, ти тениска Тръмп.Ако искаш и в Европа, аз най-много да ям шамари в Полша и Украйна, в останалата част няма ни забележат дори си мисля че повече селфита с Путин ще има.

Санкции разбираш ли - https://life.ru/t/новости/1039405/pi...obom_v_moskvie
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Нито Русия е лошата, нито САЩ са добрите.

И лично аз, никога не съм твърдял нещо по-различно от това.

Просто еднитe са си надвили над масрафа доста повече от другите и поради това сега развяват байрака си по-нависоко.

Това, което твърдя e че Русия е такава, каквато е, заради качеството на електоралния си материал. Същото е вярно и за САЩ.

Ако простият руснак не допускаше това, Ленин, Сталин, Хрушчов, Брежнев, Путин или филанкишията да го води за носа и да го подритва, както си иска, сега този разговор изобщо нямаше да го водим.
        Last edited by ecotronic; d.m.y г., 15:34.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Ама те БТВ са си хамериканска пропагандна машина а гостите в предаванията им са хамерикански шпиони
          Тук мога и да се съглася с теб. Ами те са си американска телевизия и от там друга гледна точка няма да видиш.

Comment

• Първоначално публикувано от pavlin Покажи съобщение
            Тук мога и да се съглася с теб. Ами те са си американска телевизия и от там друга гледна точка няма да видиш.
            Ти да не би да се опитваш да ми кажеш, че всички американски медии играят едно и също хоро по една и съща свирка?

Павлинчо, драги, наистина е трябвало повече да внимаваш с посоките на света, когато си напускал България. Ако беше поел на изток, вместо на запад, сега щеше да знаеш, на какво се вика "свободни медии"

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Не знам, ма е очеизвадно се ЕС го яде най голямото дърво заради приятелтие си оттатък голямото локва... . Но , както знаем, всички са доволни, ЕС няма претенции (и да им кой ни бръсне за ...) така че - The Show Must Go On....
              Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                Не знам, ма е очеизвадно се ЕС го яде най голямото дърво заради приятелтие си оттатък голямото локва... . Но , както знаем, всички са доволни, ЕС няма претенции (и да им кой ни бръсне за ...) така че - The Show Must Go On....
                Да не пренебрегваме все пак и факта, че ако ги нямаше онези задокеански "приятели" сега можеше ЕС и да го няма а половината свят да си бъбри на немски.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

• Има едно предаване "Времето ще покаже" по руската телевизия дето може на живо да чуеш мнението и на "другата" страна на живо в ефир, например Майкъл Блум, от Украйна, Полша, както и вътрешните проблеми и си задаваш въпросите на тези които те управляват.Имаше една подобна практика в сутрешния блок на бтв, ма явно минаха на формат вервайте ни и не мрънкайте.Общо взето като в Северна Корея, там величаят дебелака тука ББ.Ся последно в Добричко немало фирма дет може да произведе 4 тона суджук.В скоро време очаквам да ни осведомят за холестерола на ББ сиреч и да иска не мое да яде.Темата хубо беше за ремонт на хладилници ма не знам кой къде го сърбя да я оспами.

Comment

Да не пренебрегваме все пак и факта, че ако ги нямаше онези задокеански "приятели" сега можеше ЕС и да го няма а половината свят да си бъбри на немски.
                    Ми щяхме да караме БМВ-та, и нямаше да има сигани и разни други.И да нямаше да има ЕС щото нямаше да има граници.Между другото ако ЕС скоро не се осъзнае, ще питате за оня с мустачките.
                    Attached Files

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Ми щяхме да караме БМВ-та, и нямаше да има сигани и разни други.И да нямаше да има ЕС щото нямаше да има граници.Между другото ако ЕС скоро не се осъзнае, ще питате за оня с мустачките.
                      Що пък само бмв-та? И алфите щяха да са на почит. За онзи с пискюла, забрави ли?

Само за Запорожец нямаше да сме чували, но все някак щяхме да го преживеем
                      Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:47.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Някои матрицата ги е обсебила безвъзвратно - https://topwar.ru/121737-v-kongresse...ontent=5571685

Comment

Що пък само бмв-та? И алфите щяха да са на почит. За онзи с пискюла, забрави ли?

Само за Запорожец нямаше да сме чували, но все някак щяхме да го преживеем
                          Запорожеца е украински.....
                          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                            Запорожеца е украински.....
                            Забравих. Руснак, такава уникалност не може да издялка

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Май нещо не мина номера....

https://ria.ru/syria/20170911/1502202422.html

---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:51 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                              Забравих. Руснак, такава уникалност не може да издялка
                              Само Украйна. Не забравяй - те са изкопали Черно море...

Comment

• За руския език нямаше проблем.....

https://ria.ru/world/20170911/1502217153.html

Comment

Working...
                                X