Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• За показността не знам, но щом купуват C400 май не мислят още дълго да стоят в НАТО.

Ма то - така е. Сваляш някой и друг руски изстребител и после ставате големи приятели. Ко да се праи - курвалък
    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 15:26.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Украинският език е също толкова измислен колкото и Украинската нация. Братушките обявиха че 85% от Сирия е освободена от джихадисти.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        За показността не знам, но щом купуват C400 май не мислят още дълго да стоят в НАТО.

Ма то - така е. Сваляш някой и друг руски изстребител и после ставате големи приятели. Ко да се праи - курвалък
        Е нали и Чехия и Полша , и още други натовци си ползват още съветска техника.... Едва ли е проблем, по интересното е от кого смятат да се пазят
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
          Е нали и Чехия и Полша , и още други натовци си ползват още съветска техника.... Едва ли е проблем, по интересното е от кого смятат да се пазят
          В случая изобщо не става въпрос за техника. Аз съм сигурен, че на турците въпросните комплекси не са им притрябвали, кой знае, колко много. Цялата работа е за да се покаже на EC, че имат и други варианти, като този да се сближат с Русия. И като е така, дали пък ЕС не трябва да преосмисли позицията си спрямо Турция. Курвалък, бе

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Са вие, срещу мене и бат Бойко ли ще говорите а ?
            http://m.dir.bg/dnes/news/26371910/
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

За показността не знам, но щом купуват C400 май не мислят още дълго да стоят в НАТО.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              В случая изобщо не става въпрос за техника. Аз съм сигурен, че на турците въпросните комплекси не са им притрябвали, кой знае, колко много. Цялата работа е за да се покаже на EC, че имат и други варианти, като този да се сближат с Русия. И като е така, дали пък ЕС не трябва да преосмисли позицията си спрямо Турция. Курвалък, бе
              Еми от един бардак сте, разбирате ги тия работи.То има и други курви, например Япония, ма те понеже са хора на честа си го казаха мъжката - не искат да са зависими само от САЩ.На Ердоган му дреме за мнението на Европа, която губи по 3,2 млрд месечно от санкциите, а Турция търгува с Русия нефт,газ, въглища, пшеница и т.н.Аи за нас на никой не му дреме та бат Бойко си изпроси от Юнкер едно рамо за шенген с позицията си за Русия, пък руснаците се съгласиха с него че отношенията между ЕС и Русия трябва да са прагматични, само дето България нямала място в тях.Пък и нали Радев покани Путин за 140 годишнина от от Освобождението , сигурно се надява да Путин да се обиди и да не дойде.Той пък и без тез изцепки се съмнявам че ще дойде пред вид прагматичните ни отношения.Само да не вземе да признае че Освобождението е било грешка на Русия и мястото ни е в Османската империя и ония курви, турците дан вземат да дойдат пак на гости че чувам че вече 8000 калпака бил недоимъка на славната ни армия.Пък и тя една натовска армия...курви - https://inforeactor.ru/96776-istoric...ontent=5667480
              По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
              конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
              Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
              Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• И що да сме от един бардак?

Турция се отдалечава от EC и се сближава с Русия.

Демек - от един бардак сте

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

И що да сме от един бардак?

Турция се отдалечава от EC и се сближава с Русия.

Демек - от един бардак сте
                  Още не са се сближили достатъчно, така че вие сте от един бардак.... Не казвай хоп...... нали знаеш....

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    Още не са се сближили достатъчно, така че вие сте от един бардак.... Не казвай хоп...... нали знаеш....
                    Ние, вие...... а тук има само един официален език. Ами ако бяха три.....примерно? Още ли се чудиш - що така в Украйна?
                    Това с македонският в България вече е направено.
                    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Не знам дали няма да се повторя, но политиката на Ердоган е в унисон на настроенията, кутурата и религиозните особености на Турция. Съвсем в духа на демокрацията той се вслуша в гласа на народа си и въстана против европейските "ценности" като педерастия, инцеста, зоофилия, педофилия, некрофилия и другите фили, но най-вече против "изстискването"(остеритетът) и забраната за социална политика. Ако беше вкарал Турция в ЕС, то това щеше да е нейният край!
                      Фереджетата и шамиите не са израз на религиозен фанатизъм, а протест срещу европейския поход на безнравствеността!
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Иво, забрави да споменеш и канибализма в ЕС

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Иво, забрави да споменеш и канибализма в ЕС
                          Ами няма да се очудя, ако и него го.....
                          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Раят, създаден от големият ни брат под гъза ни.....
                            https://ria.ru/politics/20170914/1504754255.html

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Не знам дали няма да се повторя, но политиката на Ердоган е в унисон на настроенията, кутурата и религиозните особености на Турция. Съвсем в духа на демокрацията той се вслуша в гласа на народа си и въстана против европейските "ценности" като педерастия, инцеста, зоофилия, педофилия, некрофилия и другите фили, но най-вече против "изстискването"(остеритетът) и забраната за социална политика. Ако беше вкарал Турция в ЕС, то това щеше да е нейният край!
                              Фереджетата и шамиите не са израз на религиозен фанатизъм, а протест срещу европейския поход на безнравствеността!
                              Иво,човека просто няма друг полезен ход. И за сега държи фронта.Преди два-три месеца след поредната серия арести в Турция проф. Димитър Иванов обясняваше по някоя от телевизиите как според него стоят нещата там и съм на мнение ,че направи доста точна оценка на ситуацията.Ако имаш време потърси си интервюто ,въпреки ,че не съм му фен,по-смислен анализ относно действията на Ердоган ,при това в десетина-петнайсет изречения не съм срещнал .
                              Last edited by 546; d.m.y г., 04:23.

Comment

• Ако трябва да избирам между това да има гей-паради или да има арести на университетски преподаватели, бих избрал първото. Категорично!

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X