Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• И пак се връщаме на рефренът с гейовете......
    Забрана за социална политика в Европа!? Ами да!
    Как не се сетих и сам!?
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• За да живееш в която и да е система, е необходимо да си способен да се приспособиш към нея. Или, както е прието да се казва - да покриваш определени стандарти.

Някъде въпросните стандарти, лесно се покриват. От там иде и изразът "в царството на слепите и едноокият е цар"

Другаде, това не е толкова лесно. Това пък е породило израза "Гроздето е кисело"

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Ако трябва да избирам между това да има гей-паради или да има арести на университетски преподаватели, бих избрал първото. Категорично!
        Тоест варианта и двете неща да ги няма, го изключваме ?!?! Или КГБ или пидалчета?!?! Бахти избора....
        Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Не го изключваме, бре. Но подобна идилия, само в Русия може да съществува , нищо, че и Чайковски е бил гей.

Само разсъждавам на тема Турция и EC, защото според вашите писания и заради това, че съм член на този съюз, си имам и сериозни проблеми - ако не ме "изненада" някой гей, то канибалът, дебнещ зад ъгъла, няма да ме пропусне
          Last edited by ecotronic; d.m.y г., 14:52.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Не го изключваме, бре. Но подобна идилия, само в Русия може да съществува , нищо, че и Чайковски е бил гей.

Само разсъждавам на тема Турция и EC, защото според вашите писания и заради това, че съм член на този съюз, си имам и сериозни проблеми - ако не ме "изненада" някой гей, то канибалът, дебнещ зад ъгъла, няма да ме пропусне
            Ами ще внимаваш. Важното е като попаднеш между канибала и гея да направиш правилния избор....
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• На думи е лесно, зАеби

Що ни си седяхме в соц-а? Тогава нямаше такива простотии

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                Тоест варианта и двете неща да ги няма, го изключваме ?!?! Или КГБ или пидалчета?!?! Бахти избора....
                Хъм, прав си, така изглежда.изглежда че няма такъв вариянт. Или има свобода или не. Трябва да си дадеш сметка - защо има гейпаради в европа и защо в Русия вече няма да има. Като си отговориш и на въпросът - дали след като в Русия вече няма да има гейпаради, гейовете там ще изчезнат - изборът се опростява значително.

Comment

На думи е лесно, зАеби

Що ни си седяхме в соц-а? Тогава нямаше такива простотии
                  Нали.... и канибалите сити , и гейовете нае... задоволени, и избора щеше да го направи партията вместо теб..... Ти само се наслаждавай на живота

Comment

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                    Нали.... и канибалите сити , и гейовете нае... задоволени, и избора щеше да го направи партията вместо теб..... Ти само се наслаждавай на живота
                    К'ва партия, бе. То между ходенето за хляб на 4 спирки с рейса и регулирането на запалването на Трабанта, оставаше ли време да мислим и за гей-овете?

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                      Хъм, прав си, така изглежда.изглежда че няма такъв вариянт. Или има свобода или не. Трябва да си дадеш сметка - защо има гейпаради в европа и защо в Русия вече няма да има. Като си отговориш и на въпросът - дали след като в Русия вече няма да има гейпаради, гейовете там ще изчезнат - изборът се опростява значително.
                      Сам си отговори на въпроса , от гей парада нито ще се увеличат нито ще намалеят гадовете. А защо такъв свободолюбив индивид като тебе не признава правото на една многонационална държава сама да реши дали й трябват парад , дали този парад е уместен при положение че 98% от хората са против... Защо сте решили че манталитета на хората по света е еднакъв или ако не е то трябва да се уеднакви? Нали за свобода дупе давате, е оставете хората свободно да си гледат държавата.....

Comment

К'ва партия, бе. То между ходенето за хляб на 4 спирки с рейса и регулирането на запалването на Трабанта, оставаше ли време да мислим и за гей-овете?
                        Е нали това му беше хубавото - имаше кой да мисли за всичко - Партията. На нас ни оставаше само да висим по опашките.....
                        Като във оня виц - "и деца ще ти направим...... ти само се запиши...."

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                        Сам си отговори на въпроса , от гей парада нито ще се увеличат нито ще намалеят гадовете. А защо такъв свободолюбив индивид като тебе не признава правото на една многонационална държава сама да реши дали й трябват парад , дали този парад е уместен при положение че 98% от хората са против... Защо сте решили че манталитета на хората по света е еднакъв или ако не е то трябва да се уеднакви? Нали за свобода дупе давате, е оставете хората свободно да си гледат държавата.....
                        Аз съм си отговорил очевидно. И никъде аз не съм повдигал въпросът, да има ли или не някъде по светът гейпаради, та да ме обвиняваш във вмешателство. Отговарям ти, когато бъркаш прословутите евроценности със отношението към събитя със съмнителен морал. В случаят ти посочих разликата в ценностите. Ако си мислиш че 98 процента от европейците си припадат по гейпарадите, то се лъжеш. Обаче тук(в европа) хората знаят че манталитетът е различен, щото хората са различни. Та.....
                        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 16:33.

Comment

А те си бяха там някъде, миг невнимание.....

---------- Post added at 13:21 ---------- Previous post was at 13:20 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          Е нали това му беше хубавото - имаше кой да мисли за всичко - Партията. На нас ни оставаше само да висим по опашките.....
                          Като във оня виц - "и деца ще ти направим...... ти само се запиши...."
                          Безгрижен живот сте си водили ей....

Comment

• Един от основните принципи в евроценностната система се нарича "зачитане правата на различните".

Утре, Орм-чо, може да се пръкне партия на ходещите с ушанки

Ми нека си ходят.........щом не правят нищо противообществено....
                            Last edited by ecotronic; d.m.y г., 16:54.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Един от основните принципи в евроценностната система се нарича "зачитане правата на различните".

Утре, Орм-чо, може да се пръкне партия на ходещите с ушанки

Ми нека си ходят.........щом не правят нищо противообществено....
                              От толерантност до толерастия има разлика

---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:28 ----------

А къде са правата на обикновените хора ?

https://m.5-tv.ru/news/151256/

http://m.inews.bg/Родител-1-и-родите...a_i.20531.html

Ти родител 1 или 2 искаш да си?

Comment

• Ма.... май и комунистите не са защитени

https://www.vesti.bg/sviat/evropa/li...utalno-6073835

Comment

Working...
                                X