Известие

Collapse
No announcement yet.

Ще остане ли Русия, след 10 год. единствено убежище за християни?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
    От толерантност до толерастия има разлика

---------- Post added at 16:45 ---------- Previous post was at 16:28 ----------

А къде са правата на обикновените хора ?

https://m.5-tv.ru/news/151256/

http://m.inews.bg/Родител-1-и-родите...a_i.20531.html

Ти родител 1 или 2 искаш да си?
    Кое право на обикновените хора е нарушено?
    Ти започна да ме дразниш като оная боркиня против тютюнопушенето, дето искаше в частно заведение за пушачи да не се пуши. Щото и нарушавали правата.
    Нали нямаше да казваме на хората как да си организират държавата!? Или.....!?
    Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Орм-чо, ако помислиш съвсем малко и трезво, ще видиш, че "родител-1" и "родител - 2" е по-правилната формулировка. И това няма нищо общо с хомосексуализма.

Ако не можеш и сам да се сетиш, защо, ще ползвам ония моливи и пак ще разбереш. Нема страшно.
      Last edited by ecotronic; d.m.y г., 21:07.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• Ако едно дете живее с майка си (жената, която го е родила) и с мъж, който не му е баща, въпросният мъж, как е по-правилно да се нарича - баща или родител?

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
            Ако едно дете живее с майка си (жената, която го е родила) и с мъж, който не му е баща, въпросният мъж, как е по-правилно да се нарича - баща или родител?
            Нито едно от двете, това че живее с някой не значи че баша му вече не е баща. А и не става дума за термина, става дума за заличаване на разбирането мъж/жена....
            Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

• А ти откъде разбра за какво става дума? Знаеш ли, как дяволът чете евангелието?

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• От 44-та минута гледайте .....

https://rutube.ru/video/f86cf616ac01...cc9578084b58b/
                Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ако трябва да избирам между това да има гей-паради или да има арести на университетски преподаватели, бих избрал първото. Категорично!
                  Изглежда, че скоро не си влизал в университет.
                  alfa romeo sprint 1984

Comment

• Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщение
                    Изглежда, че скоро не си влизал в университет.
                    Е ти тък,нали надеждата умира последна.
                    Успех на ралито,стискам палци,и дано алфата да не те предаде,че като ги знам тия нашите убавици какви са к .... пък твойта е и от дъртите
                    Last edited by 546; d.m.y г., 09:42.

Comment

Ако едно дете живее с майка си (жената, която го е родила) и с мъж, който не му е баща, въпросният мъж, как е по-правилно да се нарича - баща или родител?
                      Нарича се пастрок. Той не може нито да му е баща-нито родител.
                      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Аз знам, как се нарича.

Въпросът ми беше ясен:

Ако трябва да се използва само едно от двете - "баща" или "родител", кое е по-правилното?

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Ами ако е заченато инвитро, със сурогатна майка? Тия които го отглеждат от парче месо, как се наричат? Ами ако е захвърлено новородено в храстите!? Кой са му родителите?
                          Единственото право което упоменатата промяна нарушава, е "правото да не зачиташ правата на другите". На това сме се нагледали вече, нека видим и другият вариянт.
                          Както стана ясно, сме наясно че забраната за изява не води до намаляване на педерастията. Е!? Какво правим като праскаме забрана!?
                          Предлагам да забравим вече тоя плиткоумен рефрен за еврогей ценностите. Нищо гейско няма в това, да зачиташ правата на различните от теб. Особено като се има предвид фактът, че всички хора са различни. Даже еднояйчните близнаци.

Comment

• Сърбия, като не е член на ЕС, не провежда ли гей паради? Че и премиерът им участва в тях. Че и не крие сексуалната си ориентация. Това да не би да я прави по-малко политик от наш мъжкар - Бойко?

Айде стига с тоя изтъркан рефрен. Намерете някакъв по-несмехотворен начин да очерните евроценностите.
                            Last edited by ecotronic; d.m.y г., 16:38.

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз знам, как се нарича.

Въпросът ми беше ясен:

Ако трябва да се използва само едно от двете - "баща" или "родител", кое е по-правилното?
                              Баща!
                              Ако го е осиновил не може да му е родител, но може да му е баща. Имам такива два примера.
                              Ама това си е лично мое мнение.
                              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Баща!
                                Ако го е осиновил не може да му е родител, но може да му е баща. Имам такива два примера.
                                Ама това си е лично мое мнение.
                                Търсиш кръвната връзка ли?
                                Ако да - кръвната връзка може ли да се отменя с постановление на съдът? Щото родителски права могат.

Comment

Working...
                                X