Известие

Collapse
No announcement yet.

Охранявал ли е СССР въздушното пространство на РБ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
    Отново щуротии.

Какви отговорности какви пет лева.

Отговорности за безотговорните.

Аз и преди и след казармата и сега съм си бил отговорен.

За останалите не ми пука- има(т) си жени(приятелки, съпруги, сестри) те да ги учат на отговорност, след като родителите има са били некадърни и не са ги научили...

---------- Post added at 01:12 ---------- Previous post was at 01:09 ----------

Не слагайте всичко под един знаменател.

За казармата единственото относително вярно е че "Всички влизат различно умни и интелигентни и излизат еднакво тъпи..."

То и примера в който решили да въведат комунизма е училище и на всички ученици да пишат средно аритметична оценка е същият=накрая всички са двойкаджии...
    Явно нямаш около себе си някой 18 - 20 годишен младеж, на когото все още майка му пере гащите.

Тук разбира се че нещата зависят от възпитанието в семейството. Но да го кажем така: Казармата поправяше някои грешки от семейното възпитание и като цяло в нея влизаха деца а излизаха мъже.

Нещо повече. Аз смея да твърдя, че има връзка между липсата на казарма и понижаването на броя на формирани семейства точно при възрастта, последваща уволнението. Причините за това естествено са много комплексни и далеч не са само икономически. В основата стои бягството от отговорност у днешните младежи.
    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 13:36.

159 1.8 MPI
    166 2.0 TS (ex)

Comment

Хората са казали две приказки ,,първите седем години,, и ,,изпусната работа,,..................... до 14-15 години не е ли влязъл в релса после и сто казарми не могат да го управят.На 15 години вчерашно лайно като ми влиза на въпреки и не е научено че по възрастните трябва да се уважават, и да го вкараш в казармата той половината ще я искара в дисципа и после като излезе ще бъде още по голяма утайка.
      Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 14:33.
      SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Липсата на казарма уби българския мъж.

"По поръчка на Агенция „Фокус” в периода 5 - 11 феруари т.г. Exacta Research Group е интервюирала по домовете им 1000 пълнолетни жители от 86 населени места. 62% от мъжете са за възстановяване на казармата, а 28% - против."

"Сред ромите доминира мнението, че не трябва да има задължителна военна служба".

http://www.otbrana.com/%D0%BD%D0%BE%...%BD%D0%B8_5571
        Last edited by ecotronic; d.m.y г., 14:58.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
        X