Известие

Collapse
No announcement yet.

Изолационизъм!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Изолационизъм!

Батки аз съм изолационист!
    Не се нуждаем от никакви по-големи, по-малки и по-средни братя по оръжие по жени или по каквото и да е!
    Ние сме България и сме си самодостатъчни!
    Който иска да спори с мен - моля насреща съм

Да беше казал по-рано дейба .. Аз изолацията на къщата я правих миналото лято ..
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
      Да беше казал по-рано дейба .. Аз изолацията на къщата я правих миналото лято ..
      не бъркай изолатора с изолационизма комуне такова

Comment

А бе, Вие двамата сте объркали влака....тоя раздел е за, не успели политици, или за начинаещи такива....)
        Бягайте у вагонресторанта.....
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
          А бе, Вие двамата сте объркали влака....тоя раздел е за, не успели политици, или за начинаещи такива....)
          Бягайте у вагонресторанта.....
          там сме

Comment

По-хубу да беше кръстил темата СЕВЕРНА КОРЕЯ примерно..
            166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
            x145 1.6 boxer

Comment

Май сте объркали изолацията с изолатора
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                Май сте объркали изолацията с изолатора
                Иво твърди, че България има нужда от по-голям брат да я пази и подкрепя и т.н. аз твърдя, че от подобна глупост никой няма нужда ние сме сравнително голяма държава с адски много ресурси и който ми твърди, че нашата държава е малка и няма ресурси и затова е бедна нека спори с мене аз съм насреща (както и писах) сега кво лошо виждате тука?

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                  Иво твърди, че България има нужда от по-голям брат да я пази и подкрепя и т.н. аз твърдя, че от подобна глупост никой няма нужда ние сме сравнително голяма държава с адски много ресурси и който ми твърди, че нашата държава е малка и няма ресурси и затова е бедна нека спори с мене аз съм насреща (както и писах) сега кво лошо виждате тука?

А ти какво виждаш тука?
                  Attached Files
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                    Мда имаме непресъхващ ресурс на кофти матрял.
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                      Мда имаме непресъхващ ресурс на кофти матрял.
                      В един култов руски филм имаше следната реплика:" В Русия са се народили глупаци за двеста години напред.".
                      Това важи с пълна сила и за нас.
                      Кажи ми държава, която да е с нашия капацитет и да е независима?

Comment

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                        Кажи ми държава, която да е с нашия капацитет и да е независима?
                        Колко фарада ни е капацитета? Или колко пико фарада.
                        Всичко е условно, няма пълна независимост, няма и как да има. Ако погледнеш от моя ъгъл, ще установиш че мерим във фаради, щото сме част от ЕС. Та Бобо е прав, бая ни е голяма държавата и ресурсите и не са малко.
                        Преди да ме налазят русофилите, ще ги помоля да погледнат курсът на рублата, да извадят 2 от 4 и тогава да ми обясняват колко независима е Русия.
                        И те така, всичко зависи от светоусещането.
                        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                          Колко фарада ни е капацитета? Или колко пико фарада.
                          Всичко е условно, няма пълна независимост, няма и как да има. Ако погледнеш от моя ъгъл, ще установиш че мерим във фаради, щото сме част от ЕС. Та Бобо е прав, бая ни е голяма държавата и ресурсите и не са малко.
                          Преди да ме налазят русофилите, ще ги помоля да погледнат курсът на рублата, да извадят 2 от 4 и тогава да ми обясняват колко независима е Русия.
                          И те така, всичко зависи от светоусещането.
                          А леле, ка ми кацна на "боца". Я кажи сега, защо се опитвахте да ме убедите в обратното във всички други теми, където съм казвал, че имаме достатъчно ресурси, пък вашата "партия" се тръшкаше,не та не?
                          Ма що ли питам. Тъй е .........ценностно.
                          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                            А леле, ка ми кацна на "боца". Я кажи сега, защо се опитвахте да ме убедите в обратното във всички други теми, където съм казвал, че имаме достатъчно ресурси, пък вашата "партия" се тръшкаше,не та не?
                            Четеш избирателно.

Колегата много правилно обърна внимание върху курса на рублата.

През 1980 - та той е бил 1/1 спрямо лева.

Сега 1 рубла се равнява на 2,6 стотинки! Което означава, че сега нашият мизерен лев е поскъпнал 38 пъти спрямо рублата.

Що тъй?
                            Не трябваше ли заради демокрацията, кражбите, ЕС и гейовете да е станало обратното?

159 1.8 MPI
                            166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
                              Не мога да се изразя по недвусмислено - всичко е условно, ама много условно. Тъкмо щот всичко и всеки има някаква зависимост. Никога не съм твърдял че ЕС няма ресурси, виж за България вън от съюза, може и да се замисля. Както и да е, сега си говорим за независимост. В ЕС България е много по независима от колкото беше в соц. лагерът. Политически, икономически, културно и както щеш. И това май наистина има връзка с ценностите.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

През 1980 - та той е бил 1/1 спрямо лева.
                              Приблизително, мисля да беше 96ст. за рубла. Не това беше мисълта ми обаче. Русия е яко зависима от пазара на суровини, а значи и от ЕС. Обратното твърдение е също толкова вярно.
                              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 14:25.
                              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Working...
                              X