Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво направи Бойко за нас?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
    Как наричаме човек, който агитира за комунизъм?
    Според точната формулировка на доктора, комунизъм е когато средствата за производство са обществени. Според моята не е така. Както и да е, Митака иска държавни предприятия, национализация и все от тоя род. Въобще не го притеснява че той самият обяснява как се фалира държавно предприятие. Изобщо не го вълнува че смисъла да произвеждаш нещо е за да го продадеш с печалба. Иска държавни предприятия, и толкоз. Подозирам че в крайна сметка иска всички да сме с еднакъв социален статус. Та... вероятно за това и това определение.
    Казвал съм че не всичко трябваше да се приватизира, 100% приватизация има само у нас.Казвал съм, че приватизираните предприятия, не всичките разбира се, трябваше да намерят начин да произвеждат нещо, а не да бъдат нарязани на скраб.Е благодарение на вашата политика сега общо взето си е като при соца, които си бяха бедни пак са бедни и шепа хора пак са облагодетелствани.Като не ви се получава прехвърляте винат на другите.Не ми извъртай приказките, въобще това си е ваша еврогейска черта. - я попрочети тука какви сте двуличници - http://pogled.info/bulgarski/borisov...-rusofob.83982

Какво искам ще кажа аз, не ти да ми даваш наклон на оная работа.Клеветничеството и дезинформацията си ви е доказана черта.
    Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 19:34.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Кой беше ти, че си мислиш, че някой го е еня за наклона ти, камо ли да ти дава такъв.

Когато пишеш глупости в обществено пространство е нормално и да ти отговарят подобаващо.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Кой беше ти, че си мислиш, че някой го е еня за наклона ти, камо ли да ти дава такъв.

Когато пишеш глупости в обществено пространство е нормално и да ти отговарят подобаващо.
        А ти са имаш за някой ли бе?!
        И всички в тая държава трябва да ви споделят разбиранията.Заради споделените ни ценности пожертвахме инвестициите в Белене и шанса през нас да минава магистрален газопровод.15 години и повече си затваряхме очите за мишкуванията на чужди дипломати и "религиозни просветители" в смесените райони.И изведнъж почнаха да се безпокоят и президент и партии от всякакви разцветки, медии и народ за суверенитета на България?Слушахме прехласнати за светлото бъдеще.Ма споко бе не сме излезнали от НАТО!Нашият могъщ съюз гарантира сигурността ни!От запад вече се носи предупреждение към Ердоган - не закачай нашия верен съюзник....или ми се причуло....май в съседите се изтъркаля тенджера. Кой би ни дошъл на помощ днес?Щот вече нямаме армия, за кво ни е, съюзници от съюзници не се бранят. На теория те се подкрепят... Мултиетническа, транссексуална и анти-християнска Европа няма да дойде да защити малкият си съюзник на югоизточната си граница.И това благодарение на вашите ценности.Чей ся да слушам Бат Бойко по ердоганБейТВ.Че снощи са нахилих с Курнелийка ,да е пълно удоволствието де.

П.П. Нема го гледам, ще гласувам за него, ква ,Курнелия, кви патроти, баш тва е човека чак Ердоган има респект от него нищо че тоя последния не ебава ни НАТО ни Европа - https://nova.bg/news/view/2017/03/24...н-народ
        Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:38.

Comment

Как наричаме човек, който агитира за комунизъм?
          Според точната формулировка на доктора, комунизъм е когато средствата за производство са обществени. Според моята не е така. Както и да е, Митака иска държавни предприятия, национализация и все от тоя род. Въобще не го притеснява че той самият обяснява как се фалира държавно предприятие. Изобщо не го вълнува че смисъла да произвеждаш нещо е за да го продадеш с печалба. Иска държавни предприятия, и толкоз. Подозирам че в крайна сметка иска всички да сме с еднакъв социален статус. Та... вероятно за това и това определение.
          Пак си ме чел като дявола, Евангелието. Пък и формулировката не е моя.
          Ефектът от приватизация или национализация се определя от извършващият я.
          Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Казвал съм че не всичко трябваше да се приватизира, 100% приватизация има само у нас.Казвал съм, че приватизираните предприятия, не всичките разбира се, трябваше да намерят начин да произвеждат нещо, а не да бъдат нарязани на скраб.Е благодарение на вашата политика сега общо взето си е като при соца, които си бяха бедни пак са бедни и шепа хора пак са облагодетелствани.Като не ви се получава прехвърляте винат на другите.Не ми извъртай приказките, въобще това си е ваша еврогейска черта. - я попрочети тука какви сте двуличници - http://pogled.info/bulgarski/borisov...-rusofob.83982

Какво искам ще кажа аз, не ти да ми даваш наклон на оная работа.Клеветничеството и дезинформацията си ви е доказана черта.
            Не ти давам наклон, просто го отчитам. Кой дезинформира всеки може сам да прецени. И у нас няма 100 процента приватизация. Това което можеше - оцеля. Няма как да правиш шлици на колянов вал с модулна фреза, произведена през 40-те години, за двигател още по стар проект и да очакваш тая фабрика да има бъдеще. Няма как! Това го дъвкахме, та дъвкахме.
            Подозрителна ми става твоята сексуална ориентация, все гейовете ти в устата. На мен не ми пречат. На база какво ме наричаш двуличник, нямам представа, но и не ми дреме особено.
            Кой твои приказки съм извъртял?

Първоначално публикувано от myato Покажи съобщение
            Пак си ме чел като дявола, Евангелието. Пък и формулировката не е моя.
            Ефектът от приватизация или национализация се определя от извършващият я.
            Чета те както си го написал. Ефектът от приватизацията е преминаване от държавна към частна собственост. При национализацията е обратно. Който и да ги проведе.
            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:40.
            Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Чета те както си го написал. Ефектът от приватизацията е преминаване от държавна към частна собственост. При национализацията е обратно. Който и да ги проведе.

Цитираш само 1/3 -та от определението.
              Защо във Финландия например, национализацията носи положителни резултати, а в България, приватизацията донесе пълна разруха?
              Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Ами ще се бръкнеш за нови фрези и технологии, ама идеята бяха едни бързи пари.Нарязваш каквото не става за продаване, продаваш земята и си див капиталист.После в парламента.Със сигурност можеха да се подберат фирми които да разработят тези предприятия да запазят работните места, да внасят данъци в бюджета и сега картинката щеше да е друга, ма да се впускам пак в обяснения що не стана така няма да стане.Нямам нито време нито желание да комуникирам нито с теб нито с дружките ти.Ако чуя нещо неприватизирано ще ти обадя.

Comment

Ами ще се бръкнеш за нови фрези и технологии, ама идеята бяха едни бързи пари.Нарязваш каквото не става за продаване, продаваш земята и си див капиталист.После в парламента.Със сигурност можеха да се подберат фирми които да разработят тези предприятия да запазят работните места, да внасят данъци в бюджета и сега картинката щеше да е друга, ма да се впускам пак в обяснения що не стана така няма да стане.Нямам нито време нито желание да комуникирам нито с теб нито с дружките ти.Ако чуя нещо неприватизирано ще ти обадя.
                  Нови фрези можеш да си купиш, нови технологии - не. Никой, ама никой няма да ти продаде технология която да го конкурира, на поносима цена. И така - новите фрези за които се "бръкваш" ги препродаваш после със загуба.
                  За да подбереш фирми, то те трябва да имат интерес. Ровър проявиха такъв, Виденов ги изгони, после никой не прояви интерес. Приказките за национализация са магнит за инвеститорите, трябва да те информирам.
                  Като не искаш да комуникираш, за чий точно заливаш разделът с "новини"? И аз не изгарям от желание да пиша едно и също стотици пъти. Ама точно като излезе новината за споразумението на Газпром с ЕК, да ми обясняваш как ще купувам газ от Турция......

няколко съвсем информативно
                  Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:34.

Comment

Ами щото ме е яд за пропуснатите ползи.Точно тия дето ни натискаха да затваряме реактори строят и купуват ядрено гориво от Росатом.Що не се оплакват от руска зависимост.http://www.pan.bg/view_article-64-37...AEC-Belen.html И не знам що индиститорите проявиха интерес към други страни.Що ще купуваш технологии, ще привлечеш фирми да произвеждат тука.Не знам щко не искаш да проумееш че гръбнака на България бе пречупен с определена цел, и не само на България.Икогато тази цел се реализира заговориха за Европа на две скорости и ний естествено не сме първата.Ма продължавайте все в същия дух то и без тва нема смисъл вече.

Comment

Ами щото ме е яд за пропуснатите ползи.Точно тия дето ни натискаха да затваряме реактори строят и купуват ядрено гориво от Росатом.Що не се оплакват от руска зависимост.http://www.pan.bg/view_article-64-37...AEC-Belen.html И не знам що индиститорите проявиха интерес към други страни.Що ще купуваш технологии, ще привлечеш фирми да произвеждат тука.Не знам щко не искаш да проумееш че гръбнака на България бе пречупен с определена цел, и не само на България.Икогато тази цел се реализира заговориха за Европа на две скорости и ний естествено не сме първата.Ма продължавайте все в същия дух то и без тва нема смисъл вече.
                      Ти прочете ли какво пише в линкът ти?
                      Аз пък виждам перспективи марсиянците да построим реактор със студен синтез в България. Вчера леееко споменаха че Франция се ориентира към зелена енергия, така.... м/у другото. Кой е тоя гръбнак на България, дето са го пречупили?
                      Причината инвеститорите да не са на опашка на границата, е същата поради която Румъния здраво ни задмина. Държавата не си върши основната работа. А държавата сме аз, ти, той......
                      Ядосваш се че сме пропуснали ползи? Кои ползи? Да ти търся ли и линк към прессъобщението от 2013, в която НЕК се оплаква че няма на кого да продава ток, дори на ниска цена? Или пък сме пропуснали да си построим тръба, дето да ни закопчее монополът на Газпром? Близо два пъти по висока цена бе човек!
                      Стана ясно защо не се състоя ЮП, поне за непредубедените.

Comment

Абе пусни си тръбата пък си прибирай парите от транзита.Що беше висока цената, щото ние толкова искахме даже от газпром казаха че няма такъв скъп газопровод.Относно монопола - ми както се спазариш, всеки гледа си продаде стокат възможно с най-голяма печалба, пък ти как са се пазарил си е твой проблем.Ма ся Бойкао хленчи за хъбче.В световен мащаб няма АЕЦ която да е на загуба, но ние сме България тука всичко е възможно.
                        "ФРАНЦИЯ ИМА 58 РЕАКТОРА КОИТО ПРОИЗВЕЖДАТ 75 % ОТ ЕНЕРГИЯТА.Френската промишленост обаче не е готова да се откаже от най-ниските цени на енергия в Европа. Възобновяемите енергии ще трябва да бъдат добавени към енергийния микс, стига да не повишат цените на електроенергията за промишлеността, предупреди в съобщение UNIDEN – лоби, представляващо интересите на компаниите, които са големи консуматори на енергия." - https://stopatom.wordpress.com/2012/...нергия/

Няма държава дето да е минала само на зелена енергия.По добре да затворим тецовете на въглища срещу два реактора.Осигури си енергийната независимост на държавата после мисли за износ, да няма котлите бяха замръзнали и въглищата мокри пак.И пак да попитам като все ви е трън в очите монопола на газпром с какво ще го заместите.Кво стана американците щяха да носат сгъстен газ, щяхме да разработваме находища в морето че и да конкурираме руснаците - https://news.bg/politics/pravim-vsic...ya-biznes.html .Ванка, на гол корем чифте пищови не стаа. Ако не си зависим от Русия ще е от някой друг, щото до там я докарахте с угодничеството си.Па ти ако си от зелените просто няма смисъл да приказваме.И тях знаем кой ги спонсорира.

А, и виж защо ЮП не се реализира и защо цената е висока, не е заради руския монопол.- http://www.blitz.bg/obshtestvo/inter...ews384184.html Макар че и нещо друго е казал - https://news.bg/politics/pravim-vsic...ya-biznes.html И тъй и иначе, май си е лъжливото овчарче.
                        Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 00:53.

Comment

Да де, само дето целта на Газпром беше да НЕ ПЛАЩА транзитни такси. От там и нежеланието да се изпълни третият енергиен пакет. От там и желанието да сътворят туският поток. Поне три пъти писах че и аз да съм на мястото на Руснаците, и аз щях така да искам. Само че не съм. Никой не е казвал да не купуваме газ от Русия, нека купуваме, но на изгодни за двете страни цени. Е те това се очаква да стане, когато ЕК и Газпром се договорят окончателно и когато на нашият пазар се появят и други доставчици. За това и казвам че ако строим ние тръба, то тя трябва да е в друга посока.
                          Сондирането продължава, април или май корабът ще е отново тук. Не вярвам някой да е мислил че наше находище, ще конкурира руснаците. След като Румънците си копнаха достатъчно за себе си, надеждите са и ние да копнем толкова. Половината от консумацията да си осигурим пак ще е супер.
                          Скоро няма да има държава на 100 процента зелена енергия. Може и никога да няма. Зависи какво разбираш под "зелена" енергия. Хората работят над различен тип реактори.
                          Франция е доооста по голяма, икономиките въобще не мисля да ги сравнявам, обаче... и те се ориентират натам.

Comment

Е вие двамата сте прекалено меркантилни,в тези проекти водещото не е материалното.Има и неща невидими за очите!

Comment

След като Румънците си копнаха достатъчно за себе си, надеждите са и ние да копнем толкова. Половината от консумацията да си осигурим пак ще е супер.
                              Скоро няма да има държава на 100 процента зелена енергия. Може и никога да няма. Зависи какво разбираш под "зелена" енергия. Хората работят над различен тип реактори.
                              Франция е доооста по голяма, икономиките въобще не мисля да ги сравнявам, обаче... и те се ориентират натам.
                              Забравяш само едно - нашите управници така сключват договорите, че природните ни богатства да отиват зад граница, а една мизерна част да остава за нас. Пример - рудниците с добив на злато. Така, че не се надявайте. А румънците- те утрепаха комунистите -крадци, нямаха мутри, а сега дори вкараха в затвора и продажните министри. Това дали ще стане някога у нас?

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                                Забравяш само едно
                                Забравям ли?
                                Малко по назад, съм дал пример с Румъния и съм посочил каква е разликата м/у тук и там. Това с добивът на злато също е "дъвкано" тук, ако ти се чете - има го някъде в разделът.

Comment

Working...
                                X