Известие

Collapse
No announcement yet.

Туризъм.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Туризъм.

Някой да е ходил из Странджа.Да сподели впечатления, маршрути, начини на придвижване, къде може да се отседне, състояние на пътищата...щото като чета из блогове и т.н. май се набляга на пешеходни маршрути.Да кажем 3 часа в двете посоки не е проблем ма за повече не съм фен.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Ко питам и ас, то сички на плаж у Гърция....

Comment

То добре че България не е на 3 морета че къде щяхме да ходим на плаж.За тези дето все пак искат да посетят Варна мое им предложим екопътека "Варненските водопади" - http://www.moreto.net/novini.php?n=401502

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        То добре че България не е на 3 морета че къде щяхме да ходим на плаж.За тези дето все пак искат да посетят Варна мое им предложим екопътека "Варненските водопади" - http://www.moreto.net/novini.php?n=401502
        ))..ебати и автомивката......навсякъде бетон, София, Варна и останалите големи градове.....относно Странджа, и за мен е непозната...посещавал съм е веднъж....спомена ми остана от едно с. Брашлян, там живота все едно е спрял.....а бе красота имаме много в България, ама сме голями тъпанари...не ценим история, природни красоти и прочее...дай ни да правим некви бързи пари...времено....и онищожаваме всичко.....за мен Странджа си остава, най малко засегната планина относно криво разбраният туризъм, от всички останали у нас.....просто природа.....място където можеш да се рзтовариш и забравиш за кратко бетона, който ни заобикаля....
        По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
        https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Ми да така е, ама след много четене на пътеписи и гледане на карти стигнах до заключение че не съм подготвен за там.Гледам доста черни пътища, до някаква къща за гости пътя беше за 4/4, а и маршрутите са за пешаци и велосипеди.Пък и повечето къщи се отдават целите с барбекю и т.н. предлагат гидове за маршрутите...или сам си готвиш или очакват да поръчваш кила и литри...абе за момента не ме устройва.Може би ако сме 2-3 семейства...ма като се замисля няма подходящи щото или искат лукс, или не мърдат от Варна щото на на село е същата работа ама не харчат пари или се наливат като за последно...то си требе подходяща компания.

Comment

Ми да така е, ама след много четене на пътеписи и гледане на карти стигнах до заключение че не съм подготвен за там.Гледам доста черни пътища, до някаква къща за гости пътя беше за 4/4, а и маршрутите са за пешаци и велосипеди.Пък и повечето къщи се отдават целите с барбекю и т.н. предлагат гидове за маршрутите...или сам си готвиш или очакват да поръчваш кила и литри...абе за момента не ме устройва.Може би ако сме 2-3 семейства...ма като се замисля няма подходящи щото или искат лукс, или не мърдат от Варна щото на на село е същата работа ама не харчат пари или се наливат като за последно...то си требе подходяща компания.
            Ммм...Да...с подходяща компания и в гората или на някоя поляна става добър купон.....ама се измениха нещата...тоез на 20 и години имах поне 16 приятели готови на на какво ли не, а сега са двама - трима....малко идиоти останахме, другите се нагодиха според стуацията....

Comment

То душата ако е остаряла пиши я бегала работата

Comment

Ко питам и ас, то сички на плаж у Гърция....
                Не сички
                Ако все пак отидеш в Странджа, а и където и да отидеш, може да споделиш в тая тема - http://clubalfaromeo.com/forum/showt...%ED%E0%F1-)-)-)
                166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

А, снимки да искаш, и без туй таз тема бая мухлясала ще трябва да я съживим.Догодина живот и здраве ще взема и вашия край да посетя че северо-запада и юго-запада нещо ми бегат от маршрутизатора.

Comment

Ами дето се вика, на другия край сме. А с такива "далечни" дестинации проблема е, че има толкова много спирки по пътя, че като планираш пътуване, вместо 5 става 10 дни. Миналата година с колеги направихме едно кръгче с 2 нощувки в Триград и Хисаря. Половината от планираните спирки отпаднаха в движение. Но... както и да е, трябва да се пътува.
                    166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Абе няма лошо да се пътува, ама като чета само днес колко загинали има по пътищата, се чудя дали не е по безопасно да отида на екскурзия до Палмира в Сирия.

Comment

Абе няма лошо да се пътува, ама като чета само днес колко загинали има по пътищата, се чудя дали не е по безопасно да отида на екскурзия до Палмира в Сирия.
                        Ае няма се плашим на тия години...малко ни остана....Господ напред и ти след него......кой го е страх от мечки не влиза в гората и т.н.....иначе едно време в Сирия беше хубаво и имаше какво да видиш....ходил съм там, но сега и ебаха майката....политика шибана...съсипват постепено целият свят и накрая като опре до тях....се чудят защо така се е получило.....примери много, изтрещя света глобално....
                        Last edited by Бобби; d.m.y г., 00:48.

Comment

Working...
                        X