Известие

Collapse
No announcement yet.

РИБОЛОВ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Здравейте, колеги! От няколко месеца разглеждам лодки за захранване в български и чуждестранни сайтове. Харесах си една лодка от ловни.бг, но тъй като никога не съм поръчвал от този сайт, ми се искаше да попитам дали някой е купувал нещо от него, чували ли сте нещо за него и имате ли отзиви? Цената не е никак малка, затова искам да съм сигурен преди да поръчам.

Comment

• Баща ми често си поръчва неща от там и мисля, че не е имал проблеми досега.

Comment

• Първоначално публикувано от petio26 Покажи съобщение
        Здравейте, колеги! От няколко месеца разглеждам лодки за захранване в български и чуждестранни сайтове. Харесах си една лодка от ловни.бг, но тъй като никога не съм поръчвал от този сайт, ми се искаше да попитам дали някой е купувал нещо от него, чували ли сте нещо за него и имате ли отзиви? Цената не е никак малка, затова искам да съм сигурен преди да поръчам.
        аз бих те посъветвал да се откажеш от тая лодка,по добре си купи малка надуваема лодка оправи я за 15 минути влез и си пусни шамандурата и си захрани и виж какво става,с лодката можеш да видиш релефа и дъното може да се ориентираш и с голяма точност да си вкараш колкото искаш захранка също и въдиците и ако ти клъвне голям рибок си мобилен да търчиш след него и какво ли не,тия лодки за захранка са за малки тихи езерца и ти като вкараш на 200 метра няма как от брега да добиеш представа къде да изсипеш и на колко си от шамандурата ще те лъже визуално че си доне я а ти ще си на метри,освен че губят обхват и при вятър не става и ги кълват птици и кво ли не се удари некои джет в нея и кво ли не а ако има мъгла или е нощтно време изобщо па не можеш да ползваш,.за захранване има прашки добрите стигат 70 метра и повече има ракети за царевица има стикове за протеинови топчета и тн.според мен е кофти инвестиция почти безсмислена,по добре малка лодка лесна за обслужване те са леки и много бързи по вода с 20 загребвания като няма вятър минаваш 100 метра.така и така за да вкараш шамандура да маркираш ти трябва лодка е за какво ти е тогава лодка за захранка няма смисъл.

Comment

Working...
        X