И аз мисля да забуча едно авокадо, да си имам нещо зеленко в общежитието, пък и много ми хареса цвета на листата.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как творим живот :)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеАко ма светнеш как се отглежда алоказия, ша съм ти много признателен.
Цъфтящи не виреят в моя ареал.
---------- Post added at 21:40 ---------- Previous post was at 21:35 ----------
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеКака ви май каквото бодне и все и се хваща - гледам и една палма от фурма.
@ Мим, снимай да се порадваме
Comment
-
Това което ми посочиха като помощ/все пак благодаря/ го знам.Но в действителност не се получава.Много е капризно и докато се обърнеш му пожълтели листата.Иска по специални условия, и не търпи и грам течение.Сега съм си взел 4-то растение.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеТова което ми посочиха като помощ/все пак благодаря/ го знам.Но в действителност не се получава.Много е капризно и докато се обърнеш му пожълтели листата.Иска по специални условия, и не търпи и грам течение.Сега съм си взел 4-то растение.
Инато.
Супер
Comment
-
Колеги, понеже това е темата за флората, та да попитам.
Тая година, черната ми ряпа не стана!
Просто не поникна!
Някой да има идея, от какво е и някакви напътствия?!
Черната ряпа за мене е много важна, щото с нея първо лекувам цялата фамилия от настинки и грип, а после в чинията и ...На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеКолеги, понеже това е темата за флората, та да попитам.
Тая година, черната ми ряпа не стана!
Просто не поникна!
Някой да има идея, от какво е и някакви напътствия?!
Черната ряпа за мене е много важна, щото с нея първо лекувам цялата фамилия от настинки и грип, а после в чинията и ...
Колко черна ряпа ти требе?
На нашиот пазар двама симпатични батковци (братя) продават цяла зима и е пърфект.
п.п. Благодаря ти (изпроси си бирата)
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЧерната ряпа върви с ракията, но има един неприятен страничен ефект - изгорелите газове.
Няма да изпадам в подробности - наближава обяд.
Comment
-
Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщениеВинаги може да бъде ефектно.
Няма да изпадам в подробности - наближава обяд.
Не намерих кабела за връзка, но утре ще го донеса и ще се изфишкам с крутона си - тази привечер го снимах.Last edited by old alfist; d.m.y г., 22:55.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЧерната ряпа върви с ракията, но има един неприятен страничен ефект - изгорелите газове.
Просто няма да ги палимеНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
Comment