Първоначално публикувано от mordohy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как творим живот :)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеНа където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеLast edited by old alfist; d.m.y г., 00:15.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение... Тая година, черната ми ряпа не стана!
Просто не поникна!
Някой да има идея, от какво е и някакви напътствия?!Червената ряпа (май е цвекло) по-ми харесва. Миналата зима сигурно съм изял 100-тина кг., ама това минава в кулинарната тема.
С костилка от фурма и аз съм опитвал, но не стана.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
А..бе някой от вас да е гълтал костилка?...
Наторяване му е майката)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеАма ти кирпич ли си садил?!По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеКирпич, тухли квот дойде.Туй е нещао като сталактит, ама не е от печера ,ами от морския бряг.Течеше вода от скалите и си беше образувала една колона.Едвам си откъртих туй парче.Впоследствие това образувание не съществува, понеже тимаджиите бетонираха склона.Ето през деня, ся трябва да е по ясно.
Вижда се цялата красота и естетика.
Даже и клитор си има.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщениеЕ сега е по-ясно.
Вижда се цялата красота и естетика.
Даже и клитор си има.
Comment
Comment