Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли къмпингари във форума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

От вечра е при мен в сервиза,и и се наслаждавам всяка свободна минута,има някои неща за доизкусуряване,има време за ровичкане до лятото.Иначе караваната е мега запазена,все е дно не е ползвана,нищо че е на 18 години.Доста време я търсих,почти 1 година..............
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Много ти завиждам човече, най вече за това каква занимавка щях да имам.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Питане имам харесал съм си едно Хоби 9 метра може ли тва да го дърпа Алфата мИ - 166 много пауър дизел ?
        зарибявам са за догодина ще съм ви благодарен за мнения предварително!

Comment

Баце,с 9 метра незнам дали ще можеш да мръднеш и на метър в страни от асфалта,ма щом те влече голям фургон не вярвам да се разубедиш докато не се убедиш сам.Вземи под наем за един уикенд такава преди да се изтръшкаш финансово.

Comment

Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
            Питане имам харесал съм си едно Хоби 9 метра може ли тва да го дърпа Алфата мИ - 166 много пауър дизел ?
            зарибявам са за догодина ще съм ви благодарен за мнения предварително!
            Забрави за 9 метрова каравана,да я дърпаш със 66-та............едно отиване до морето и ще сменяш съединител !!!!!! Такива каравани се дърпат само с бус или джип !!!!!

П.С.Аз вече 4-ти сезона съм тук http://якотомясто.com/,адски съм доволен,собственика е уникален пич,вече сме приятели и е голям мераклия.Всяка година прави много подобрения по къмпинга !!!!!!

Това е Мурджева хасиенда !!!!!1
            Attached Files
            Last edited by Mury; d.m.y г., 13:17.
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
              Забрави за 9 метрова каравана,да я дърпаш със 66-та............едно отиване до морето и ще сменяш съединител !!!!!! Такива каравани се дърпат само с бус или джип !!!!!

П.С.Аз вече 4-ти сезона съм тук http://якотомясто.com/,адски съм доволен,собственика е уникален пич,вече сме приятели и е голям мераклия.Всяка година прави много подобрения по къмпинга !!!!!!

Това е Мурджева хасиенда !!!!!1
              Е,къ се побра вотре моооо...влацииииии....?
              Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
              Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
              Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
              Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

В началото на септември ходих на къмпинг Градина. Аз тази година за първи път чух за якото място, другата година сме там.

Comment

Оборудвах се с всичко необходимо от https://www.lovni.bg/ekipirovka/ekipirovka-za-kamping и след две седмици мисля да поема към някой къмпинг от нашето Черноморие. Все още не знам накъде да поеме. Дайте някоя идея?

Comment

Телескоппичната вилица за какво ти е, да бодеш кюфтето от хамака ли
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Обожавам да ходя на къмпинг, но най често ходим със семейството в Гърция. Условията са много по-добри.
                      Никой не е толкова мъдър, че да няма какво да научи от природата. https://autopro.bg/

Comment

А къде в България е най-хубаво

Comment

Working...
                        X