Ми не ма кефи уе....пък и вий сте профисионал едишън и многу усложнявате нащата.То едно влеме и аз ги усложвявах нещата с мацките - то цветя, то рози то ресторанти, лунни вечери иии не ми вървеше после почнах направо полата на главата и ми тръгна.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпроси за компютри и електроника.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеОригиналнни цд-та, брато, холограмни. И ХР и 7-ца...
Е кажи лафа де, аз руския го вдявамAlfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеПонеже драпам от таблета и нямам руска клавиатура, перефразирам: експлорара служи да си дръпнеш мозилата.145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Що ИЕ спря да отваря почти всичко и по точно търсачката Гугъл.На Опера си работи търсачката, обаче не мога да инсталирам Гугъл Земя, щото ексе файла който идва се отваря с ИЕ и нямало връзка със сървъра.Туй на всички компютри в къщи.Само на лаптопа със седмицата не знам как е.Някакъв проблем с търсачката ли е , майкрософт ли нещо пускат че да ни принудят да си купим лицензиран софт.Няква идея.Хрома също не мога да инсталирам, нямоло връзка съссървара или нещо такова.ИЕ не може да отвори страницата бля,бля...По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеЩо ИЕ спря да отваря почти всичко и по точно търсачката Гугъл.На Опера си работи търсачката, обаче не мога да инсталирам Гугъл Земя, щото ексе файла който идва се отваря с ИЕ и нямало връзка със сървъра.Туй на всички компютри в къщи.Само на лаптопа със седмицата не знам как е.Някакъв проблем с търсачката ли е , майкрософт ли нещо пускат че да ни принудят да си купим лицензиран софт.Няква идея.Хрома също не мога да инсталирам, нямоло връзка съссървара или нещо такова.ИЕ не може да отвори страницата бля,бля...
Ето ти линка за сваляне на хрома:
https://www.google.com/chrome/browser/desktop/
Дърпай смело145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Ми аз хрома го имах, обаче в един момент се оказа че ИЕ, ХРОМА И Гугъл земя не могат да се свържат със сървъра, да съм проверял дали ми работи връзката с интернет и такива работи.ИЕ го инсталирах наново обаче пак неще да отваря с гугъл търсачката.Хромата и Земята не искат да се инсталират поради по-горните проблеми.Изтеглих пълния пакет на земята инсталира се обаче като пусна програмата само прозореца се отваря и нищо не се показва и пак няма връзка с интернет и т.н.Що пък на операта търсачката работи не знам.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеМи аз хрома го имах, обаче в един момент се оказа че ИЕ, ХРОМА И Гугъл земя не могат да се свържат със сървъра, да съм проверял дали ми работи връзката с интернет и такива работи.ИЕ го инсталирах наново обаче пак неще да отваря с гугъл търсачката.Хромата и Земята не искат да се инсталират поради по-горните проблеми.Изтеглих пълния пакет на земята инсталира се обаче като пусна програмата само прозореца се отваря и нищо не се показва и пак няма връзка с интернет и т.н.Що пък на операта търсачката работи не знам.145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеЩом дърпаш от инета неща, значи имаш интернет. Да не би да има някаква рестрикция наложена от твоя доставчк? Помоли някой съсед на същия доставчик да пробва, за да се види дали при него има същия кахър, или проблема е локален.
Митак, пробавй да изчистиш кеша на някой браузер и пробвай.
Ако това не проработи, пробвай да бутнеш в safe mode и тогава пак пробвай.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
На лаптопа на жена ми със 7-ца законна си работят.Защо на трите настолни компютъра със ХП не работят.Кешовете ги чистя редовно.Така беше и сАVG по едно време почнаха да отказва един след друг, после се оправи от само себе си.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеНа лаптопа на жена ми със 7-ца законна си работят.Защо на трите настолни компютъра със ХП не работят.Кешовете ги чистя редовно.Така беше и сАVG по едно време почнаха да отказва един след друг, после се оправи от само себе си.
Възможно е и антивирусът да ги прави тия мизерии.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАко работи в safe mode или като бутнеш live ОС, търси буби по пц-тата.
Възможно е и антивирусът да ги прави тия мизерии.
Митак, викаш само ХР-тата се ебават, а? А въпросното АВГ сега има ли го? И ако да, пробвай да го спреш и тествай пак инета145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеИма го, ъпдейтва се и сканира...уж.
---------- Post added at 21:51 ---------- Previous post was at 21:48 ----------
Същата работа.
ping 8.8.8.8
след това натисни ентер и пусни тука резултата145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениехъмм, я пусни един Dos prompt и пиши в него:
ping 8.8.8.8
след това натисни ентер и пусни тука резултатаПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
Comment
Comment