Първоначално публикувано от dimitar_vd62
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпроси за компютри и електроника.
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеПо едно време спря да отваря някои сайтове.Какво значи това - "Не може да бъде установена защитена връзка, защото този сайт има неподдържан протокол."И как може да се оправи.
Също и видеотата във VBOX не тръгват.Сложих приставка HTML5 плейър във Операта постигнах само плейъра да показва началото на видеото но не го възпроизвежда.Некви идеи.Боза ХР СР1.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеАбе, уйндоус.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Версията ми е 32.0.1948.25.Ъпдейти съм ги забранил, някои искат последна версия, а последната версия иска 7-ца.На жена ми лаптопа е с последна версия на Опера но е с лицензирана 7-а/служебен/ и всичко работи.Компа ми е с 2гб РАМ, сложих още 2 гб но вижда само 3, вместо 4.32 битовата версия не вижда ли повече щото паметите са си коректни.Щото сакам да слагам 7-ца понеже и други програми не ми се ъпдейтват на ХР -то.Домоуправителя е програмист с всички екстри - разсеян, завеян, вече 2-ри месец ще идва в неделя да го прави....По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеВерсията ми е 32.0.1948.25.Ъпдейти съм ги забранил, някои искат последна версия, а последната версия иска 7-ца.На жена ми лаптопа е с последна версия на Опера но е с лицензирана 7-а/служебен/ и всичко работи.Компа ми е с 2гб РАМ, сложих още 2 гб но вижда само 3, вместо 4.32 битовата версия не вижда ли повече щото паметите са си коректни.Щото сакам да слагам 7-ца понеже и други програми не ми се ъпдейтват на ХР -то.Домоуправителя е програмист с всички екстри - разсеян, завеян, вече 2-ри месец ще идва в неделя да го прави....Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Здравейте. Мисля, че тук е подходящо място да потърся помощ относно свързване на нов телевизор със стара система за домашно кино. До сега беше свързано ДВД-то със стар телевизор посредством СКАРТ кабел и ченчове, но новия ТВ няма.На снимките се вижда какво има. Устройва ме и да подкарам само звук от ТВ към колоните 5.1. Гледам при китайците едни джаджи, но не знам дали ще свършат работа.
Това дали ще стане да свържа телевизора през оптичния кабел в комплекта с колоните на ДВД-то https://www.aliexpress.com/item/3297...956f3c001bDhTk
Това гледах, през него да свържа ДВД-то с ТВ-то - https://www.aliexpress.com/item/3290...956f3c00UEUoQJ
Ако, пък имате някакъв друг лесен вариант, предлагайте.
Благодаря на отзовалите се.Last edited by PEPI-2ALFA; d.m.y г., 18:00.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеИзход за слушалки няма ли тоя телевизор?
Трябва да има.
И с един такъв кабел за 2 лева ще си свири.
[ATTACH=CONFIG]170150[/ATTACH]
Ако няма - конвертора!На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщениеИзход за слушалки няма ли тоя телевизор?
Трябва да има.
И с един такъв кабел за 2 лева ще си свири.
[ATTACH=CONFIG]170150[/ATTACH]166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАко има hdmi, може да стане и с hdmi audio extractor.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Първоначално публикувано от nicks1 Покажи съобщениеКой е модела на телевизора?
Това трябва да е 55 инча, Серия 7.
Днес пак огледах за вход за слушалки, не видях. Прегледах ръководството и там нищо не открих за слушалки. Едното от HDMI e HDMI (ARC), но пак си е вход.166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
Comment
-
Здравей. Ако има оптичен изход взимай втората джажа, която си си харесал. Тя ще преобразува цифровия сигал в двуканален аналогов, и ще можеш да я закачиш на AUX входа на DVDто. За съжаление, ако това което гледаш е с многоканален звук, ще бъде трансформирано до два канала. Другата джаджа, става за многокатално аудио, но няма как да я закачиш на DVDто, или по-точно можеш да закачиш само два канала на AUX-а. Така, че тя няма да ти свърши работа.
Ако ще гледащ основно телевизия и тя идва с накакъв TV box предполагам, че можеш да извадиш и аудиото от TV box-а. Те обикновено са оборудвани с RCA изходи или AV (на Ментел и Виваком имат, MAG-овете и повечето андроидски също имат). Така ще имаш звук на DVDто, но само когато гледаш телевиция.
Ако искаш да ползваш с аудио от колоните и останалите функции на TV-то - youtube, dlna ще е най-добре да си вземеш втория конвектор https://ru.aliexpress.com/item/32908...72d19bd23efef9.Ден без бира е загубен ден!
Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior
Comment
Comment