Известие

Collapse
No announcement yet.

Конспирации.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Всеки уважаващ себе си и детето си родител би взел следното предвид "Не възпитавайте детето си, възпитавайте себе си, рано или късно то ще стане като вас". Говорим за морал, семейни ценности, елементарна култура и отношение към живота на другите същества които ни заобикалят и т.н.

Естествено повечето за богопомазани и това са само празни приказки, те затова и децата им са такива.
    Разбира се има и изключения породени от една или друга причина.
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

http://www.biografik.ru/stati/himtreyli.html малко четиво за размисъл.Целта на темата е не да се пропаганвира или насаждат страхове а да помислим доколко е истина.Щото честно казано на властите не вярвам.Дъщеря ми е от "чернобилските " деца и като малка имаше проблеми със щитовидната жлеза надявам се сме ги решили.Както градоносните облаци се обстрелват със сребърен нитрат за да се извалят така може да се третира атмосферата и с други вещества които променят свойствата и и да и се въздейства с някакви микровълнови или йонизиращи лъчения какво се получава бог знае... по точно и той не знае.От друга страна и по възрастните от мене и някои колеги тука хора не си спомнят такива наводнения и аномалии с времето...то не че климата не се изменя но ми се струва че нещо много бързо се случват нещата.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

КОндензационната диря брат'чеди мои са формира когат адски прегретите газове от соплата на двигателите попаднат в адски студен въздух самолетите летят над облаците т.е. в тропосферата там няма достатъчно влага за да се образуват облаци но има достатъчно да кондензира около прегретите газове, в тропосферата няма и достатъчно въздушни течения за да разсеят кондензационните дири при топло време т.е. когато атм. налягане е високо тропосферата се затопля по-бързо и респективно по-бързо разсейва конденза и още нещо кой луд би правил разсейки на не знам си кво си в тропосверата като те никога ама никога няма да паднат на земята каквото остане там си остава там това 11-13 000 метра и температурата на "въздуха" е минус 50 до минус 80 по Целзий конспирации видели сте вие

Comment

Опитвам се да намеря официално потвърждение за химтрейлите което ми попадна преди време ма тогава не се замислих само че там уверяваха че се прави за "доброто" на атмосферата, въобще не е измислица от там нататък започва конспирацията.

---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:21 ----------

Не е това което търсех но е подобно

http://universalsubtitles.org/de/vid...K5L/bg/765265/

http://www.geoengineeringwatch.org

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Опитвам се да намеря официално потвърждение за химтрейлите което ми попадна преди време ма тогава не се замислих само че там уверяваха че се прави за "доброто" на атмосферата, въобще не е измислица от там нататък започва конспирацията.

---------- Post added at 23:39 ---------- Previous post was at 23:21 ----------

Не е това което търсех но е подобно

http://universalsubtitles.org/de/vid...K5L/bg/765265/

http://www.geoengineeringwatch.org
            Митак, гледал съм филми по тая тема бол за да се запозная и да имам мнение, точно поради тази причина гледах и 50 нюанса сиво - ако ме разбираш
            истинското влияние над хората не е физическо нито психотропно а чисто на емоционално ниво с дезинформация - най-малкото то е най-евтиния начин за въздействие

Comment

Прав си ама има хора дето мислят за глупости обсебени са от зли сили така да се каже кат Дарт Вейдър, та ако има нещо добро в замисъла, то верно преебахме планетата с пушеци и ядрени опити ,сеч на гори и квот се сетиш, то има опасност разни хора военни дет тва им е смисъла на живота да го използват за кофти цели.

Comment

Прав си ама има хора дето мислят за глупости обсебени са от зли сили така да се каже кат Дарт Вейдър, та ако има нещо добро в замисъла, то верно преебахме планетата с пушеци и ядрени опити ,сеч на гори и квот се сетиш, то има опасност разни хора военни дет тва им е смисъла на живота да го използват за кофти цели.
                Митак, живота на тая планета е идиотски устойчив имало е няколко екологични катастрофи (предполагаеми и документирани) в историята и - една от най-големите и скорошни е през 18 век - изригва вулкан който изхвърля толкова сероводород в топосферата, че няколко години няма лято из Европата, загиват милиони в Евразия от холера и т.н. малко по-голяма изригва вулкан в днешен Сибир и подпалва въглищните пластове там те горят 100 000 години и изхвърлят такова количество въглероден диоксид в атмосферата, че живота на земята почти приключва а това е далеч преди появата на динозаврите нема се плашиш - планетата е огромен организъм способен да се самоподдържа и някакви плесени под формата на хора няма да го гътнат, колкото и те самите да вярват в това че могат

Comment

Чак пъ са пуашим просто си разсъждаваме, то утре астероид мое падне ако е за страх.

Comment

Чак пъ са пуашим просто си разсъждаваме, то утре астероид мое падне ако е за страх.
                    астероиди падат - падат от небето капка ми падна на сърцеееетоооо

---------- Post added at 00:39 ---------- Previous post was at 00:34 ----------

ние сме разумни по дефиниция и аз вярвам, че някой ни владее пак по дефиниция но този е много умен и ни владее адски добре, така че да не допусне ескалация на безумието сред самите нас тоя е много добър в това да ни манипулира и затова го уважаваме всички - някой го наричат Бог (и аз сред тях, някой го наричат Извънземни, тука малко се замислям но подкрепям), англичаните му викат common sense, което е добро понятие - аз го наричам логика на съществуването надявам се да съм прав

Comment

Всичко на този свят следва ход с цикличен характер. Само добрите намерения имат желанието да променят този характер от цикличен към непрестанно-възходящ. Това няма как да стане.

Конспирациите също се раждат и умират.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

"Конспиративната теория (на английски: conspiracy theory) или теория на конспирацията, т.е. теория за заговор (разг. световната конспирация), е хипотеза, според която координирана група тайно работи или е работила, за да предизвика или произведе дадено събитие или идея, които обичайно са незаконни или неморални, включително като се опитва да прикрие съществуването и дейностите си. В по-общ смисъл се използва, за да означи идеята, че определени политически, социални, икономически и дори природни събития са продукт на тайни замисли, които са неизвестни на широката общественост, но все пак са станали достояние на ограничен кръг хора."

По този повод конспирацията около смъртта на М.Монро бе разкрита.Бившият агент на ЦРУ Норман Ходжeс призна преди да издъхне за убийството на Мерилин Монро. Па някой тв канал го казаха.Убита е от правителството.Всъщност тя не ме вълнува, такива личности са замесени в какво ли не повод и за смърт пот наркотици или отстраняване много.Те си правят живота такъв, такава е цената на славата.

Относно кацането на Луната тази конспирация няма бъдеще поради достоверни факти за истинноста на събитието.Обаче по дискавъри един уфолог заяви че дори и на Луната да го закарат няма да поварва и ще сметне че е бил хипнотизиран и внушен.Такива са болни хора.

Това с химтрейлите обаче може и да е истина.

Comment

Всичко, което пишеш е вярно. За идеята на конспирациите като цяло, за това че може организация или правителство от морална или пропагандна гледна точка да извършва незаконни дейности. Даваш пример с Мерелин Монро, аз казвам, че отиваш много далече, нашето правителство си намери избягалия полит. престъпник и го застреля в центъра на Лондон с чадър,да го е.а, ти чак Мерелин Монро гледаш.
                          Но нека за момент си представим, че ние сме тези конспиратори (аз лично толкова се накърках, че моа си представя и подобна глупост) дали няма да има по-лесен, ефикасен, може би и евтин, начин да променя мнението, нагласата, а защо не и здравето на хората?!
                          Хващам някой химик, може и химичка, минавам и през някой биолог и те ми дават хапчето, което да ми свърши работа. След това почвам да мисля как да го дам на хората без те да ме усетят - ще пръскам! е гениалната ми идея! добре де, ама аз като ги напръскам, те ако отидат и се окъпят след това... на моята гадост ѝ трябва време да проникне през кожата...

Много просто - правя си завод за храна за животни. С какво се хранят хората, с месо, месото кво яде, квото аз искам... на всичкото отгоре мога и на печалба да излезна!

Да ви питам аз вас г-да и дами, вие виждали ли сте как се прави истинско телешко месо от стари свини майки, щото аз съм виждал, и като дойде гостенина от Анкара или Стамбул и набива "телешкото" със самодоволна и ехидна усмивка и вика с пълна уста - "ЕЕЕ друго си е хубавото младо телешко, виж какво е крехко"...

Цялата ми идея до тук е, че това пръскане е с твърде малък % вероятност за влияние върху хората, твърде скъп метод също и не на последно място, зависещ е от много променливи фактор.
                          alfa romeo sprint 1984

Comment

Но има голям процент вероятност да влияе на климата.Дори съм сигурен че на 9 май над Червения площад нама да вали и ще грее слънце.Това са неща които ми предизвикват интереса и се интересувам от тях.Не че нещо мога да променя, не че ходя с противогаз и не излизам от къщи, но така се общува с други хора да видиш и тяхната гледна точка, а освен това покрай такива неща човек поне за обща култура научава много неща.Аз съм атеист, обаче се интересувам от историята на християнството, не че ще се прекръстя, просто са ми интересни историческите събития.Следя един сериал - забранената история - там поне работят с научни факти а не със мнения от блогове и фейсбук.Има свещеници които обратно на представата че трябва да са на страната на църквата/всъщност те са си за вярата, но не тая която е представена от Ватикана/ твърдят че тя прикрива неща които биха били нелицеприятни за нея/по точно за Ватикана, понеже източн православните не присъстват във филма / например бил ли е женен Иисус, имал ли е наследници, относно Ордена на Сион и т.н./ интересното че има и исторически и археологически доказателства.Имам пред вид папируси, надписи върху камък и други такива документи от древността и средновековието.Никой не е бил свидетел, освен майка му и още двама трима при снемането от кръста, властите не са допускали да се приближат/знае се даже мястото от където са гледали снемането/ дали е бил умрял.... защо ролята на жените е пренебрегната от църквата, гностичните евангелия са може би най-вярната история, и т.н . много са питанките.Всъщност на последния Вселенски събор е решено кое е вярно и кое не....въпреки че свидетелитеот отдавна са били мъртви, висшите попове са определили кое ще управлява най-добре масите.И тогава се зародила конспиранцията по този въпрос и хората търсят истината.Бих задал един въпрос, какво е правил Иисус между 7-а и 33-та си година.Библията всичко казва но не и това.За след туй е ясно или се е възнесъл или е взел жена си и отъшил /най-вероятно/ в Южна Франция.И е поставил началото на Мировингите.Естетствено с деца става тая работа, но дали това няма да развали божествения му образ.Чудно защо тогава Иисус не разваля имиджа на Бог......
                            Така че защо химтрейлите да са измислица, нима няма хора които се опитват да дирижират живота на цели нации и континети, по често водят до войни и разруха, ножеланието за господство над целия свят е по-силно.....Децата от Фатима трите пророчества, последното е че за мъж облечен в бяло устремен към бога ще падне.1960 година е трябвало да се отвори ама не, двама папи го отварят и твърдят че не се отнася за тях а за друго време.Ватикана щяла да се разруши християнството да изчезне, хората ще измрат....Едва ли горе има някой който се забавлява с най голамата лего игра и понеже не му се е получило се е разсърдил.Едва ли СветатаДева им се е явила...по скоро напреднала цимвилизиция иска да ни предпази от самоунищожение.Ако дойдат и кажат - ей внимавайте какво правите ще се изтрепете, ефект няма да има.Най-удачния вариант е да използваш това от което хората имат страх/или поне повечето/ Бог.На три бедни дечица като им прожектираш една холограма и се представиш за Дева Мария ще има несъезмеримо по-голам ефект.Едва ли ватикана ще се срути, едва ли земята ще се разцепи това едно своеоблазно предупреждение да променим поведението си като хора...всъщност Ватикана може и да сесрути от атомна бомба да речем.Някак страно колкото и да ни убеждават и двамата световни лидери че няма опасност от война/да не го обръщаме на политика тук,има си раздел и теми за това/конфликтите не намаляват а напротив ескалират.Кога ще настъпи обаче не е ясно,Ватикана мълчи за подробности, говоре се Йоан Павел2 и кардинал Рацингер/бъдещия Бенедикт/ са го отворили 1990 година, заради това паднала берлинската стена и т.н и т.н.Тайната поражда догадки хората започват да шушукат и е ти конспиранция.Но достъпните источници сочат че първите две предсказания преди 100 години са се случили Първата и Втората световни войни, докато за тях има съмнения че са пришити към първите две предсказания,демек случили са се и накой ги е свързал със пророчествата, да видим третото, още не се е случило, ако приемем че неуспешното покушение срещу Йоан Павел 2 не е третото прочество за човека в бяло, то предстои да видим ще сеслучи ли трета световна или не.Тогава мога да допусна че има някой който ни наблюдава, но не бог а напреднала раса, въпреки че според сегашнете ни възможности, според физиката която познаваме такъв контакт е невъзможен, т.е. възможен е но в едната посока като вземем пред вид растоянията във Вселената искоростта на светлината.Но пък допускаме и то с основание че ние сме изостанала или по точно сме в зората на открията и все пак има начини да се преодолеят растоянията.Теоретичната физика позволява това а както знаем след теорията идват откритията.Първо беше етер, после флуиди, вълни, после откриха електромагнетизма и електрическата крушка, света светна - да бъде светлина - и някой каза че вече всичко е открито и няма какво да се открива повече.Е за щастие не излезе прав.Въпроса е не да отсечем, заеби не се занимавай с глупости, а да направим едно мисловно усилие за битието което ни заобикаля, аз поне искам да обхвана колкото се повече от материята и събитията които ни заобикалят.В крайна сметка стремежа на човека към познание ни е довмело до тук.Ся не искам да коментирам неща дето са очевидна измислица или плод на нечие желание да живее в света на приказките.Ако има зрънце истина искам да го отсея от плявата.

Comment

Ето, в прав текст за химтрейлите от трибуната на ООН. https://www.youtube.com/watch?v=v7A_6H2M7lk#t=35

Comment

А ся де,по въпроса за извънземните, не е кой да е да го казва. - https://www.youtube.com/watch?v=zHCSpm2kepo#t=52 свързано със http://nepoznato.energetika-bg.com/2...-teksas-video/

А, и още по въпроса с химтрейлите - https://www.youtube.com/watch?v=PQGvVEUQjzo
                                https://www.youtube.com/watch?v=XateO64kW_0 май не са кондензационни следи.
                                Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:39.

Comment

Working...
                                X