Известие

Collapse
No announcement yet.

Конспирации.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Щом нямаш търпение, ще ти кажа за какво иде реч.
    Метални сфери от стоманено никелова сплав на възраст над 2млрд години, намерени в мина в ЮАР.Вътре в сферите има жълтеникаво поресто вещество което се разпада на прах при досега с въздуха когато срязали една две.Изложени са в музей.
    Фосил на човеки пръст с нокът и кост/вкаменен, не мумифициран/, с ясно различими фаланги при рентгеновв анализ - от времето на динозаврите.Музей
    Статуетки на динозаври, някои от които не са известни на науката други са открити/динозанвърските фосили/ след откриването на статуетките - 2-3000г преди Христа.Музей
    Камъни с изображения на динозаври и други дейности/за това преди време един си призна че ги е фалшифицирал, но не разбрах дали и "оригиналите" са фалшиви/.
    Интересно че има документални кадри от представянето им пред публика преди 40-50 години както и официални доказателства за датирането им по различни методи.Конспирацията е че нещо не ни се казва, с определена цел.Въпреки че относно статуетките на динозври от времето на фараоните/намерени се в Ю Америка/ съм скептичен понеже би трабвало да сме заринати с кости, /не с вкаменин фосили/ а такива "нови" кости не са намирани.Интересното е че някои статуетки изобразяват динозаврите като оптомено от човека.Човешки пръст не знам как може да се вкамени така че да излъжеш експерти и радиоизотопен анализ...а как е попаднал в тая времева зона незнам.За онези камъни от Перу с рисунките един официално си призна че ги е фалшифицирал/май зъболекар беше/, не разбрах само всичките ли са фалшиви или е намерил начин да ги фалшифицира.За Голямата стъпка в САЩ мистерията е разгадана, поне засега, брата на "голямата стъпка" призна и показа реквизита както и анализ на движенията на "голямата стъпка" и неговия брат са идентични.Но пък сферите са намерени на голяма дълбочина в еднородна скала...простот няма начин някой да растопи скалата да ги пръсне там и пак да истине че и въглеродния анализ да докара.И някои други неща дето не им е мястото в този времеви отрязък от историята на земята.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
      Щом нямаш търпение, ще ти кажа за какво иде реч.
      Метални сфери от стоманено никелова сплав на възраст над 2млрд години, намерени в мина в ЮАР.Вътре в сферите има жълтеникаво поресто вещество което се разпада на прах при досега с въздуха когато срязали една две.Изложени са в музей.
      Фосил на човеки пръст с нокът и кост/вкаменен, не мумифициран/, с ясно различими фаланги при рентгеновв анализ - от времето на динозаврите.Музей
      Статуетки на динозаври, някои от които не са известни на науката други са открити/динозанвърските фосили/ след откриването на статуетките - 2-3000г преди Христа.Музей
      Камъни с изображения на динозаври и други дейности/за това преди време един си призна че ги е фалшифицирал, но не разбрах дали и "оригиналите" са фалшиви/.
      Интересно че има документални кадри от представянето им пред публика преди 40-50 години както и официални доказателства за датирането им по различни методи.Конспирацията е че нещо не ни се казва, с определена цел.Въпреки че относно статуетките на динозври от времето на фараоните/намерени се в Ю Америка/ съм скептичен понеже би трабвало да сме заринати с кости, /не с вкаменин фосили/ а такива "нови" кости не са намирани.Интересното е че някои статуетки изобразяват динозаврите като оптомено от човека.Човешки пръст не знам как може да се вкамени така че да излъжеш експерти и радиоизотопен анализ...а как е попаднал в тая времева зона незнам.За онези камъни от Перу с рисунките един официално си призна че ги е фалшифицирал/май зъболекар беше/, не разбрах само всичките ли са фалшиви или е намерил начин да ги фалшифицира.За Голямата стъпка в САЩ мистерията е разгадана, поне засега, брата на "голямата стъпка" призна и показа реквизита както и анализ на движенията на "голямата стъпка" и неговия брат са идентични.Но пък сферите са намерени на голяма дълбочина в еднородна скала...простот няма начин някой да растопи скалата да ги пръсне там и пак да истине че и въглеродния анализ да докара.И някои други неща дето не им е мястото в този времеви отрязък от историята на земята.
      Щом се интересуваш от такива неща, намери си "Забранената архиология" и се "забавлявай".
      Може да се поинтересуваш и от история на религиите.
      Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

Comment

Остай тая забранена история, говоря ти за неща за които са били обект на иследване на различни институти.Фон Деникен не ми е интересен.Той и подобните нему виждат извъземна намеса във всичко.Деникен така е забогатял, прегърнал идеята за извъземните.Тиража му е майката.
        Историята на религиите - да интерсно занимание.Само че никой не казва че в ръкописа открит от сестрите - Агнес Смит Луис и Маргарет Дънлоп Гибсън палимсетът наречен Синайско - сирийски кодекс евангелието на Матей след разпъването на Христос завършва с думите - "Това е краят".Няма възкръсване няма светлина и т.н.Вместо това дори и в съвремието се донажда.http://sanovnik.bg/n3-4403-Откриха_о...?_кодекс .Все се откриват ръкописи на части от евангелието пръснати в различни части на света и някак си датират от едно и също време.Мисля че истината се знае но не е удобна на църквата.Освен това не се споменава и открития в нашето време камък/стела/ от 1 в пр.н.е. в който се прорукува нещо което страно съвпада с живота на Иисус.Дали пък Мария Магдалена не го е прочела и водила Исус по него...освен това е имало и друг "божи пратеник", конкуренция на Исус.И що търсят тамплиерски кръстове в Новия свят, нали Колумб го беше открил.

Comment

В днешните комерсиални времена е много трудно да отсееш реалното от измамното.

Като добавим към това и обстоятелството, че измамените обожават да бъдат лъгани, ето ти и перфектния бизнес план.

Да припомням ли историята на Шпигел и дневниците на Хитлер?

Какво остава за някакви си топчета.....

А иначе това докторите са ненадминати мошеници.

159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

Comment

Абе за Хитлер не знам....не съм ги чел....ма наскоро откриха един влак със нацистко злато.Може пък и кехлибарената стая да искочи от него, макар уж да доказаха че руснаците сами са я унищожили като някъв полеви командир побързал да се натегне обстрелвайки без заповед един замък....та после КГБ 40-50 години "търсело" кехлибарената стая...ебати филма чак сами са си повярвали че я търсят.Аз търся зрънцето истина за собствено удоволствие, просто проверавом възможноста да има нещо интересно, но пък и тогава искам официално доказателство.Е в някои случаи има официални становища и като взема пред вид чса намесени имена на известни университети и лаборатории и личности но се надявам че не са се набутали в евтини синзации.Обаче пак остава едно съмнение, та искам лично логически да стигна до извода това е измама това е истина.Освен ако Путин заяви че извънземни има на друго не вярвам на 100%
            Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:28.

Comment

Ма те май още нищо конкретно не са намерили покрай тоя влак. Чух, че засега само военни охраняват мястото от иманярите.

А като се заговорихме по въпроса.....

Някога Жуков бил прочут с плячкосването на всякакви ценности по пътя до Берлин. Накрая нещата стигнали до ушите на Сталин и когато направили проверка във вилата му, установили, че само изтривалката пред входната врата била родно производство.
              Last edited by ecotronic; d.m.y г., 20:31.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

Абе те добре че са ги плячкосали ми не като тия от ИД да ги взривяват.
                Ако си се интересувал имаше едно "самолетче" дървено открито ведна пирамида с отчупен опашен стабилизатор...твърдяха че е стилизиран модел на птица.Е от НАСА направили изчисления направили и модел със счупения стабилизатор и се оказало че лети и то не лошо.http://www.tribak2007.com/mystery/Pi...eti/planer.jpg

Comment

Остай тая забранена история, говоря ти за неща за които са били обект на иследване на различни институти.Фон Деникен не ми е интересен.Той и подобните нему виждат извъземна намеса във всичко.Деникен така е забогатял, прегърнал идеята за извъземните.Тиража му е майката.
                  Историята на религиите - да интерсно занимание.Само че никой не казва че в ръкописа открит от сестрите - Агнес Смит Луис и Маргарет Дънлоп Гибсън палимсетът наречен Синайско - сирийски кодекс евангелието на Матей след разпъването на Христос завършва с думите - "Това е краят".Няма възкръсване няма светлина и т.н.Вместо това дори и в съвремието се донажда.http://sanovnik.bg/n3-4403-Откриха_о...?_кодекс .Все се откриват ръкописи на части от евангелието пръснати в различни части на света и някак си датират от едно и също време.Мисля че истината се знае но не е удобна на църквата.Освен това не се споменава и открития в нашето време камък/стела/ от 1 в пр.н.е. в който се прорукува нещо което страно съвпада с живота на Иисус.Дали пък Мария Магдалена не го е прочела и водила Исус по него...освен това е имало и друг "божи пратеник", конкуренция на Исус.И що търсят тамплиерски кръстове в Новия свят, нали Колумб го беше открил.
                  Не история, а археология.

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                  В днешните комерсиални времена е много трудно да отсееш реалното от измамното.

Като добавим към това и обстоятелството, че измамените обожават да бъдат лъгани, ето ти и перфектния бизнес план.

Да припомням ли историята на Шпигел и дневниците на Хитлер?

Какво остава за някакви си топчета.....

А иначе това докторите са ненадминати мошеници.
                  Нещо кошмари с доктори ли имаш

Comment

Не бе Митак, онзи с перуанските камънаци не е бил зъболекар а рентгенолог.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                      Не бе Митак, онзи с перуанските камънаци не е бил зъболекар а рентгенолог.

Ша свалиш картите накрая

Comment

На печелившите честито - http://www.fas.org/sgp/congress/2001/hr2977.html последната 7 част точка В.

Пичове....над Русия що няма химтрейли.

Comment

На печелившите честито - http://www.fas.org/sgp/congress/2001/hr2977.html последната 7 част точка В.

Пичове....над Русия що няма химтрейли.
                          По същата причина, по която ще изчезнат и над Сирия

Comment

https://www.youtube.com/watch?v=U8WRfGt8WUw

Comment

Докторе, имам едно кръстче с разпнат Исус от 9-11 век, със парче от синджирче - бронзово.Всяка брънка на синджирчето е свита от тел с диаметър 0,5 мм.Двата края на халкичките са разпробити и занитени. Същите кръстчета ги има във археологическите музии във Варна и Кърджали или Казанлък/не помня в кой от двата града ги гледах лятото/ само че без синджирчета.Със всичките ми лупи, машинки и свредла за мене е трудно да пробия в 1,2мм тел отвор 0,7.Исках да правя едни стълбички за корабите ама се отказах.Не че не е възможно обаче ми трябва придпособление с предварително направени дупки за водачи.Ма ми кажи как преди повече от 1000 години са го правили.Древните не са за подценяване.Утре може да направя снимки ако се сетя.

Comment

Докторе, имам едно кръстче с разпнат Исус от 9-11 век, със парче от синджирче - бронзово.Всяка брънка на синджирчето е свита от тел с диаметър 0,5 мм.Двата края на халкичките са разпробити и занитени. Същите кръстчета ги има във археологическите музии във Варна и Кърджали или Казанлък/не помня в кой от двата града ги гледах лятото/ само че без синджирчета.Със всичките ми лупи, машинки и свредла за мене е трудно да пробия в 1,2мм тел отвор 0,7.Исках да правя едни стълбички за корабите ама се отказах.Не че не е възможно обаче ми трябва придпособление с предварително направени дупки за водачи.Ма ми кажи как преди повече от 1000 години са го правили.Древните не са за подценяване.Утре може да направя снимки ако се сетя.
                                Кой е казал, че "древните" са за подценяване. По-скоро ние сме за съжаление в напъните си да твърдим, че сме "черешката на тортата".
                                Според някои данни живеем в края на "петото време". Какво ли ще рече това?

Comment

Working...
                                X