Известие

Collapse
No announcement yet.

Казан и джибри.

Collapse
X
 
  • Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

  • Казан и джибри.

    Те тука си обменяйте опит и матрял любителите на градуси, щом като има "кулинарна" що да няма и "винарна".Само не я обръщайте на простеене, има си блато за това.Да видим сега, вий мен уважаате ли ма.
    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

  • #2
    Ми уважава ме тА, ама какъв въпрос задаваш!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

    Comment


    • #3
      Не питам, а предлагам да си хвалите саморъчно направените питиета, как, от какво, рецепти, майсторлъци и т.н.
      По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
      конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
      Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
      Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

      Comment


      • #4
        Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Те тука си обменяйте опит и матрял любителите на градуси, щом като има "кулинарна" що да няма и "винарна".Само не я обръщайте на простеене, има си блато за това.Да видим сега, вий мен уважаате ли ма.
        Уажаваме тъ уа

        Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
        Не питам, а предлагам да си хвалите саморъчно направените питиета, как, от какво, рецепти, майсторлъци и т.н.
        Виж сиа, некой раути ни съ за в ефира.
        Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic

        Comment


        • #5
          До момента трите най-хубави ракии, които съм пил са:

          1 - Ракия варена от шампанско (производство на един келнер)

          2 - Бутилка каменарка (от бай-Тошово време) отлежавала 30 г. в едно мазе.

          3 - Двоен препек сливова ракия правена от обелени и обезкостени сини сливи.


          159 1.8 MPI
          166 2.0 TS (ex)

          Comment


          • #6
            Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
            Не питам, а предлагам да си хвалите саморъчно направените питиета, как, от какво, рецепти, майсторлъци и т.н.
            Да ти кажа, ракията е 90% внимание, 5% късмет и само 5% майсторлък.
            Подбираш качествен, а не мухлясал плод, почистваш го и следиш за ферментацията. Спадне ли му захарността- вариш го.
            В самото варене е хубаво да следиш температурата да не надвиши 92-92 гр. Иначе хем ще загори, хем ще изгубиш от количеството.
            Много често, преваряването е задължително.
            Ето тука идват последните пет процента.
            Водата , с която ще се не само разреди, но и овкуси ракията!
            След това, майстори на кусия разказ колкото щеш!
            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

            Comment


            • #7
              В прясно сварената ракия може да се сложи до 8гр.(не повече) дъбов екстракт.Напитката придобива лек дъбов привкус и острия вкус на прясната ракия изчезва.
              Alfa Romeo 155 2.0 16V,Alfa Romeo 155 2.0 8V,Lancia Delta GT

              Comment

              Working...
              X