If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Браво! Без да се имам за специалист, много стегнато свирите. А пък, за участията на живо, благородно ви завиждам. Ние така и не можем да се спретнем. Успех ви желая.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v (115hp) /04
opel kadett E 1.3 karavan - ex
А-а-а-а, ти да видиш! Верно басист бре! А така! И на вас бравус! Утре вероятно ще се запозная по обстойно с творчеството ви, ама като гледам и на вас ще ви ставам фен май. Сега чакам следващият басист който се появи, да го раздава малко по алтернативно и .... нека ми разправят после, че НЯМА ПЪЛНО ЩАСТИЕ.
Браво момчета, успокоително е да види човек че чалго-хипхопизацията все пак не е затрила всички музиканти.
Що не бях един продуцент, да са е.......таковата......
Бе ша питаш, ти кат си налейш едно идват сядат и не питат може ли ми викат налей по едно.Истипосай ги тука да им са израдваме.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
А така! Изтупвай, изтупвай!
А може ли по често да изтупваш, щото с тая скорост, тия 700МБ(свободното място във флашката на Алфата) не зная кога ще ги запълниш. И не се притеснявай, има и други флашки, дооооста по обемисти, така че - давайте нататък.
Чакаме с нетърпение.
Е-е-ех! Ако сътворя машина на времето, да знаеш, заслугата ше е твоя.
Оке Тонберг - Швеция. Основен мой партньор и солокитарист. Мартина Венкова. Клавиши и глас. Кели Б. - български корени и американски паспорт. Нашето славейче.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v (115hp) /04
opel kadett E 1.3 karavan - ex
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment