Известие
Collapse
No announcement yet.
Законите на Мърфи
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
За велосипедист, педалиращ по баир, вятърът дуxа винаги срещу него, като скоростта на вятъра е пропорционална на наклона.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
-
Изведи някоя аналогична формула( като тази за Тойота) за чупене на АлфаLast edited by lordliness; d.m.y г., 15:08.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеИзведи някоя аналогична формула( като тази за Тойота) за чупене на Алфа
pF = количеството раздавана газ/(К.качествената подръжка)
където К е коефициентът на интелигентност на собственика.
Last edited by ecotronic; d.m.y г., 15:31.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщениеТова според мен е формула за двигател туинспарк
Ако не ми вярваш:
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=93029
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
Харесва ми и закона на МенкенНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение"Законите на Мърфи напомнят на инженери, програмисти и учени за едно – системите отказват."
Харесва ми и закона на Менкен
........рано или късно изпитват на гърба си законите на Мърфи
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Да си купиш Хауей когато САЩ и Китай са в търговска война...сега имам Хуйвей.Да му го натаковам на оня джендър от Теленор дето ми го натресе и на себе си дето му уйдисах.Що ми трябваше да сменям марката и без туй бях фен на Самсунг....Ей затва си стоя русофил.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщениеДа си купиш Хауей когато САЩ и Китай са в търговска война...сега имам Хуйвей.Да му го натаковам на оня джендър от Теленор дето ми го натресе и на себе си дето му уйдисах.Що ми трябваше да сменям марката и без туй бях фен на Самсунг....Ей затва си стоя русофил.145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЩо се занимаваш с бангии, ами не си вземеш един Йота-домо-фон?
Иначе к'ъв русофил си?По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Предпочитам "С-Я" на оная работа
За клариона, ти казаха вече. Само с поялника няма да стане. За да вържеш външен плеър на интерфейса за CD - то трябва емулатор на протокола с който работи.
Ползвай китайския плеър с аналоговите изходи а си направи елегантно и безконтактно превключване на входа. Било то с прости девиатори или с аналогов мултиплексор.Last edited by ecotronic; d.m.y г., 12:24.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
Comment