If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сега ни обвиниха в полова дискриминация, къде пише от какъв пол си. Бела нищо не индикира. Бела Барток е мъж примерно.
Тук сме на балканите.
И това, че сме на Балканите ти дава право да се държиш просташки и да обиждаш , така ли ?!?
Емиии ... мили " мъже " изобщо не се чудете , защо все повече Българки предпочитат да създадат брак и семейство с чужденец ! Хората навън умеят да ценят чуждото различно от тяхното мнение , жената и семейството като цяло . Българите сме изключително нетолерантни , злобни и завистливи и вместо да се борите да подобрите животът си повечето от вас непрестанно гледат в чуждото канче !
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
Единствената неомазана тема е пиянската, всичко друго е леш.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
И това, че сме на Балканите ти дава право да се държиш просташки и да обиждаш , така ли ?!?
Емиии ... мили " мъже " изобщо не се чудете , защо все повече Българки предпочитат да създадат брак и семейство с чужденец ! Хората навън умеят да ценят чуждото различно от тяхното мнение , жената и семейството като цяло . Българите сме изключително нетолерантни , злобни и завистливи и вместо да се борите да подобрите животът си повечето от вас непрестанно гледат в чуждото канче !
Ми като чета новини гледам че разни супер културни шведи бият български жени. Никой не се интересува от това което правиш за да ти завижда.
И къде обиждам, че нещо не се сещам
Ми като чета новини гледам че разни супер културни шведи бият български жени. Никой не се интересува от това което правиш за да ти завижда.
И къде обиждам, че нещо не се сещам
На Витошка има много софистицирани британци,всяка жена мечтае за такъе мъж.
Това ме разби,ще му откраднеш душата хахахахах
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на Tapatalk
Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Аз НЕ аргументирам нищо !
Просто споделям какво мислят хората за вашето поведение ! Вие си правете изводи до колко нормално и мъжкарски се държите с една жена !
Успех на всички които се чувстват велики в опитите си да смачкат някого с абсолютно нелепи аргументи ! Това за съжаление е положението при мъжкото съсловие и българите през последните години
Как да не аргументираш?
Цитираш човек без да си му прочела и един пост, без да си имаш макар и бегло понятие от нивото на техническите му познания.
Но за сметка на това с охота постваш негова тотално неадекватна квалификация по отношение на останалите колеги.
Съзнаваш ли, че въпросната квалификация представлява обида към форума а ти си неин проводник?
Ще се наложи да ти повторя (с цялото си джентълментсво на което съм способен):
Гледай си животинките, моля и не се занимавай с техническия контекст на форума.
Цитираш човек без да си му прочела и един пост, без да си имаш макар и бегло понятие от нивото на техническите му познания.
Но за сметка на това с охота постваш негова тотално неадекватна квалификация по отношение на останалите колеги.
Съзнаваш ли, че въпросната квалификация представлява обида към форума а ти си неин проводник?
Ще се наложи да ти повторя (с цялото си джентълментсво на което съм способен):
Гледай си животинките, моля и не се занимавай с техническия контекст на форума.
Винаги съм подозирал, че си неандерталец като нас.
Мои приятели подаряват млада женска немска овчарка спасена от изключително лошо гледане , бой и всякакъв друг вид тормоз .
Кучето е възстановено физически и психически ( до колкото е възможно ) . Излекувана е ( беше с пиометра ) .
Изключително добро и разбрано куче което на този етап живее в апартамент и не създава никакви проблеми . Кучето е свикнало с деца и много ги харесва .
За повече информация пишете на лични и ще ви дам телефонен номер на хората които се грижат за нея в момента .
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006 Born to make me happy
Comment