Първоначално публикувано от lordliness
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Домашни любимци - кучета.
Collapse
X
-
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
-
Оставям колата на сянка пред някой голям магазин, давам на кучето да пие вода, отварям му прозорците да си диша, желаещи да бъркат в колата нямаи тогава влизам за кратко в магазина. Често се е случвало да влизам в словесна схватка с охраната защото не трябвало да спирам на тази сянка примерно.
Атрактивно е за околните да гледат как сипвам вода в шепата си от шишето и кучето пие от нея. Шепата ми е колкото купичката муLast edited by lordliness; d.m.y г., 15:16.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Изключителен интелект. Казва кога и се ходи до тоалетната, когато спим пази тишина. Знае кога е петък. Когато се отклоня с колата от обичайния маршрут решава, че съм се загубил и ми казва. Опитва да имитира говор когато иска нещо. Това са неща на които не съм я обучавал. Открива колата душейки дръжките. Тя си ги измисля тези неща. Невероятно животно. Доверието е пълно и двете страни знаят, че никога няма да бъдат наранени от другия.Last edited by lordliness; d.m.y г., 11:10.Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Надявам се да намерите подходящи стопани за кучето. Разбирам условията, защото знам какво е да отглеждаш такова животно и да се грижиш за него по този начин.Никой не е толкова мъдър, че да няма какво да научи от природата. https://autopro.bg/
Comment
-
Интересна тема.
Бела, ония ден една курветина, мис силикон с надути, като овча вулва в овулация джуки твърдеше същото. Българите не сме били кавалери.
Джентълменът е такъв с дамите, а не с прислугата или курвите.
Българинът е старомоден в душата си и иска непреходни ценности, а не силикон и хелурон.
По темата:
Джанго, моят пес, е роден на Велик ден през 2000 год. Той е малък барак с големи зъби. Все още няма никакво намерение да показва признаци на остаряване. Но е на жестока диета. Яде по два пъти в седмицата. За някои може да е жестоко, но за него това е нещото, което го връща в природата.На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Comment
-
Помислих че това е тема в която можем да споделим снимки и малко опит, а то какво било...
Извинявам се...Last edited by mirchozo; d.m.y г., 15:32.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Е моя звяр е бебе още,утре става на 70 дни.Майката е черен лабрадор,за бащзта знам че е плевенски плейбой,но забравих да питам за цвят и порода,ако има такава.Важното е че песа е здрав и се развива нормално ( вече е 8 кила) и ни радва всички,другото са маловажни подробности.
Засега съм го научил да реагира на повикване по име,също така вече реагира правилно на "Не","Ела" и "Седни",но срещам трудност с "Легни" и "На място".Малък е още и му липсва концентрация.За сега го обучавам с лакомство,играчката я носи след като я хвърля,но не я пуска.Ще пробвам сега с две еднакви играчки,голям купон става.
ПС
що скри госпожицата?Не се връзвай на глупоститеLast edited by 546; d.m.y г., 16:06.
Comment
-
Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеАгресията спрямо животни трябва да се третира по същия начин, както агресията спрямо хора.
Аз не виждам нито един аргумент в полза на обратното.На кой му пука за агресията срещу хората ,кучетата,котките и т.н.
Comment
-
Първоначално публикувано от dancho76 Покажи съобщениеХайде да си говорим честноНа кой му пука за агресията срещу хората ,кучетата,котките и т.н.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
А защо трябва да има агресия, било то към хора, животни и т.н. ? Много е лесно да смачкаш нещо по-слабо, но ако се замислиш в точния момент ще разбереш че по-слабия всъщност си ти самия.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Comment
-
Имаме си едно общинско куче. Кръстоска някаква, минава за вълча порода. Кастрирано е, казва се Роза. Добродушно е, спуска се само по минаващи коли и то само нощно време и то рядко. Тогава лежи на средата на платното и ме е страх, някой джигит да не го прегази. Иначе живее на тротоара, паничките му винаги са пълни с храна и вода. Хората му се радват и то на тях......
Колко малко е нужно...
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от boris037 Покажи съобщениеАз не знам за коя тема съм, затова ще се насоча към алкохолишката...Now: 156 2.5 V6 24V
Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.
Comment
Comment